30 d’abr. 2009

L'estrany viatge del vicepresident González

El vicepresident de la Comunitat de Madrid Ignacio González va fer un viatge a la ciutat colombiana de Cartagena d'Índies. Les activitats van ser gravades en vídeo i tot i que el vídeo no és de bona qualitat i l'àudio tampoc, un té la sensació d'estar veient un vídeo de seguiment d'un mafiós i no el del viatge d'un vicepresident d'un govern autonòmic. Després tenim un altre vídeo on el mateix vicepresident surt molt emprenyat dient que ell mai ha estat a Panamà i que no sap res de paramilitars, bancs suïssos ni despatxos panamenys. I Esperanza Aguirre, presidenta de la Comunitat de Madrid i per tant, cap d'Ignacio González, protesta que es transcriguin i es facin públics els fets però no hi diu res dels fets.

Vídeo: Vicepresident Ignacio González a Colòmbia

Vídeo: Ignacio González i Esperanza Aguirre 

El vicepresidente de la Comunidad de Madrid Ignacio González hizo un viaje a la ciudad colombiana de Cartagena de Indias. Las actividades fueron grabadas en vídeo y aunque el vídeo no es de buena calidad y el audio tampoco, uno tiene la sensación de estar viendo un vídeo de seguimiento de un mafioso y no el del viaje de un vicepresidente de un gobierno autonómico. Después tenemos otro vídeo donde el mismo vicepresidente sale mucho cabreado diciendo que él nunca ha estado en Panamá y que no sabe nada paramilitares, bancos suizos ni despachos panameños. Y Esperanza Aguirre, presidenta de la Comunidad de Madrid y por lo tanto, jefa de Ignacio González, protesta que se transcriban y se hagan públicos los hechos pero no dice nada de los hechos.

1 comentari:

Patric ha dit...

Recordo la història dels espies de la comunitat de Madrid, així que penso que aquest video pot tenir alguna relació grollera amb aquest assumpte, perquè no s'entén bé que volen dir aquí. El vídeo és confús i poc clar. Jo puc seguir a una persona però això no és suficient per acusar, he de tenir proves verificables sobre algun il lícit. Crec que seguir a una persona sense una ordre judicial és ja un delicte. Com podem confiar en un vídeo que, segons sembla, ens mostra un seguiment il lícit