1 d’abr. 2009

La presidenta del Parlament d'Euskadi no sap euskera

La presidenta del Parlament d'Euskadi no sap euskera
Ja sabem qui serà el president del Parlament basc, per ser correctes em de dir que serà una presidenta, Arantza Quiroga. L'acord entre PSE i PP donava la presidència de la cambra legislativa basca al PP i aquest han nomenat, que és del PP, fins aquí tot normal. La senyora Quiroga és afí a l'OPUS DEI i contrària a l'ús del condó. . Molt be, els dirigents polítics "donant exemple". També és molt propera a Aznar. Un altre detall a destacar és que la presidenta del Parlament basc no parla euskera, diu que l'aprendrà. I mentrestant que pensa fer?. Ella serà la persona que ha de moderar els debats parlamentaris però no entén la llengua que faran servir una part dels diputats. El pacte PP-PSE ens dóna cada dia situacions més absurdes.
-----
La presidenta del Parlamento de Euskadi no sabe euskera
Ya sabemos quien será el presidente del Parlamento vasco, para ser correctos he de decir que será una presidenta, Arantza Quiroga. El acuerdo entre PSE y PP daba la presidencia de la cámara legislativa vasca al PP y estos la han nombrado, que es del PP, hasta aquí todo normal. La señora Quiroga es afín al OPUS DEI y contraria al uso del condón. . Muy bien, los dirigentes políticos "dando ejemplo". También es muy próxima a Aznar. Otro detalle a destacar es que la presidenta del Parlamento vasco no habla euskera, dice que lo aprenderá. ¿Y mientras tanto que piensa hacer?. Ella será la persona que debe moderar los debates parlamentarios pero no entiende la lengua que usarán una parte de los diputados. El pacto PP-PSE nos da cada día situaciones más absurdas.

1 comentari:

Patric ha dit...

Realment em sembla estrany, per dir el menys, que la presidenta del Parlament d'Euskadi no parli euskera i que digui que "el aprendrà". M'imagino que per moderar els debats parlamentaris necessitareu un traductor. Espero que tingui sort amb la traducció. El traductor es transformarà així en algú molt important ...