12 d’abr. 2009

Berlusconi i el terratrèmol

Silvio Berlusconi, primer ministre d'Itàlia té l'habilitat de ficar la pota fent declaracions poc apropiades i en muntar pollastres ell solet. En aquest cas han estat unes declaracions molt poc encertades referides a les persones que han patit el terratrèmol de la regió italiana dels Abruços on els ha dit que "tenen menjar calent, tenen refugi per passar la nit, al cap i a la fi és provisional, és com un cap de setmana de camping". En aquest terratrèmol succeït el passat dia 6 ja han mort 294 persones i molts milers s'han quedat sense casa. Des del dia 6 s'han produït moltes rèpliques que han augmentat l'angoixa d'aquestes persones. No cal que el seu primer ministre els surti amb bromes i poca-soltades. S'ha sabut que alguns dels edificis podrien haver estat construïts amb sorra de platja que podria haver provocat l'oxidació de les
estructures metàl·liques de molts dels edificis.

-----

Vídeo: SILVIO BERLUSCONI I EL TERRATRÈMOL

-----

Silvio Berlusconi, primer ministro de Italia tiene la habilidad de meter la pata haciendo declaraciones poco apropiadas y en montar pollos él solito. En este caso han sido unas declaraciones muy poco acertadas referidas a las personas que han sufrido el terremoto de la región italiana de los Abruzos donde les ha dicho que "tienen comida caliente, tienen refugio para pasar la noche, al fin y al cabo es provisional, es como un fin de semana de camping ". En este terremoto sucedido el pasado día 6 ya han muerto 294 personas y muchos miles se han quedado sin casa. Desde el día 6 se han producido muchas réplicas que han aumentado la angustia de estas personas. No es necesario que su primer ministro les salga con bromas y estupideces. Se ha sabido que algunos de los edificios podrían haber sido construidos con arena de playa que podría haber provocado la oxidación de las estructuras metálicas de muchos de los edificios.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Entenc que Berlusconi ha fet aquestes declaracions a la premsa en moments difícils per al petit poble de l `Aquila; coincideixo en que les declaracions són desafortunades.

Jaume C. i B. ha dit...

Són desafortunades però són la norma habitual de Berlusconi.