21 d’abr. 2009

Tu tries... amb el permís del PP o sense




Els ciutadans de la Unió Europea hem estat convocats a votar el dia 7 de juny de 2009 per a escollir els diputats que ens representaran en l'Eurocambra. Si algú no ho sabia o no se'n recordava ja ho sap. El Parlament Europeu ens convoca a votar sota el lema "Tu tries". El Partit Popular ha recorregut davant de la Junta Electoral Central per a demanar la retirada de la campanya, no del lema, és a dir, volen que no es faci campanya per promoure el vot, la campanya dels partits si, només faltaria, aquesta no ens l'estalviaran, i jo crec que la podrien estalviar, especialment la del PP, molts ho agrairíem. Sembla que això que els ciutadans "triem" no fa gaire gràcia al PP però les eleccions són una "tria". Probablement el PP espera que no hi vagi gaire gent a votar, potser així ells aconseguirien millors resultats electorals.


-----


Los ciudadanos de la Unión Europea hemos sido convocados a votar el día 7 de junio de 2009 para escoger a los diputados que nos representarán en la Eurocámara. Si alguien no lo sabía o no se acordaba ya lo sabe. El Parlamento Europeo nos convoca a votar bajo el lema "Tú eliges". El Partido Popular ha recurrido ante la Junta Electoral Central para pedir la retirada de la campaña, no del lema, es decir quieren que no se haga campaña por promover el voto, la campaña de los partidos si, solo faltaría, ésta no nos la ahorrarán, y yo creo que nos la podrían ahorrar, especialmente la del PP, muchos lo agradeceríamos. Parece que eso que
los ciudadanos "elijamos" no hace mucha gracia al PP pero las elecciones son una "elección". Probablemente el PP espera que no vaya mucho gente a votar, quizá así ellos conseguirían mejores resultados electorales.


1 comentari:

Patric ha dit...

A mi em sembla bé la convocatòria que fa la Unió Europea als ciutadans de la Unió per al dia 7 de juny pròxim. També m'agrada el lema de: "Tu tries". I crec que la gent ha de conèixer als candidat, pel que m'imagino és necessari realitzar alguna campanya.