29 d’abr. 2009

El PSOE perd una votació parlamentària



La traïció té les seves conseqüències i Zapatero ha vist com sortia endavant una moció en el Congrés dels Diputats per suprimir un ministeri ja que tots els altres partits del Congrés han votat aquesta moció. Recordem que Zapatero no té majoria absoluta i que necessita el suport d'altres grups parlamentaris però no ha tingut cap altra idea millor que trair al PNB, un dels seus suports bàsics, i a més ho va fer amb el suport del PP a Euskadi. I els partits catalans tampoc estan gaire contents amb Zapatero degut als seus incompliments en les seves promesses fetes a Catalunya. El diputat del PSOE Antonio Hernando reclama al PP que digui quin ministeri s'ha de suprimir. Estic d'acord que si es presenta una moció s'ha de donar una opció però el que hauria de preocupar al PSOE és el fet de perdre votacions parlamentàries per haver traït a uns (PNB) i enganyat a d'altres (govern català), precisament aquells que
li donaven suport.
-----


-----
La traición tiene sus consecuencias y Zapatero ha visto como salía adelante una moción en el Congreso de los Diputados para suprimir un ministerio ya que todos los otros partidos del Congreso han votado esta moción. Recordamos que Zapatero no tiene mayoría absoluta y que necesita el apoyo de otros grupos parlamentarios pero no ha tenido ninguna otra idea mejor que traicionar al PNV, uno de sus apoyos básicos, y además lo hizo con el apoyo del PP en Euskadi. Y los partidos catalanes tampoco están mucho contentos con Zapatero debido a sus incumplimientos en sus promesas hechas a Catalunya. El diputado del PSOE Antonio Hernando reclama al PP que diga que ministerio se debe suprimir. Estoy de acuerdo en que si se presenta una moción se debe dar una opción pero lo que debería preocupar al PSOE es el hecho de perder votaciones parlamentarias por haber traicionado a unos (PNV) y engañado a otros (gobierno catalán), precisamente aquellos que le daban apoyo.

1 comentari:

Patric ha dit...

Entenc que Antonio Hernando diu que per primera vegada el PP ha guanyat una votació, i és la d'eliminar un ministeri del govern de Zapatero, però que no diuen que ministeri es tracta i pregunta si pretenem que eliminar per ordre alfabètic. No se quina és la broma, quin és el primer ministeri que tindrien que elimina?. (T'he preguntat a través d'un correu electrònic, i m'has respost que li correspondria ser eliminat al Ministeri d'Afers Exteriors; en realitat no és una broma).