28 d’abr. 2009

Quina banda!

Encara que no ho ha dit amb aquestes paraules si que ho ha donat a entendre amb les seves paraules. O jo sóc un malpensat, tot és possible. Segons De Cospedal tot el tema de la corrupció pepera és un assumpte que res té a veure amb el PP i si fa no fa és una conspiració del PSOE, Garzón, Prisa i el Sursum Corda, és a dir, una conspiració judeomasònic contra el PP, un contuberni pervers. No fem bromes, senyora meva, els corruptes i els corruptors existeixen i són seus, del seu partit, acceptin la seva responsabilitat, ja aniria tocant que ho fessin.Tampoc va estar gens encertada - en realitat té l'habilitat d'espifiar-la cada vegada que obre la boca - Esperanza Aguirre acusant a Garzón d'encapçalar una cacera contra el PP i de connivència amb ETA. Garzón ha sigut un dels jutges instructors que més a colpejat a ETA i especialment als partits i sectors afins a ETA. Acusar-lo ara de ser el protector d'ETA és desencertat, desafortunat i fals. Aguirre no hauria de recórrer a arguments d'aquesta mena per tractar d'amagar la porqueria que hi ha en el seu partit. Totes dues mostren un nerviosisme permanent que potser s'acabaria si enlloc de buscar contubernis antiPP es preocupessin de desempallegar-se del corruptes que té el PP.Mayor Oreja fa un estrany sil·logisme polític: si Aznar va ser bo, Rajoy és bo. Sabem que ser agraït és de bona persona, ser pilota és ser imbècil. Mayor Oreja va ser ministre amb Aznar i ara és diputat per la gràcia de Rajoy. Però la següent part del missatge de Mayor Oreja és part de l'estratègia electoral del PP, presentar-se com la solució a la crisi. Ells insisteixen en el missatge, i és probable que hi hagi gent - amb la memòria de tres segons - que se'ls creguin i no pensin que si el PP governés, considerant quines són les seves propostes, ara no tindriem 4 milions d'aturats, quasi segur que hi hauria el doble. Allò que encara proposa el PP ja no ho proposa ni l'actual govern dels Estats Units perquè han vist que era l'origen de la crisi, però en el PP no s'han assabentat encara.

-----

Video: Cospedal

-----

Vídeo: Esperanza Aguirre

-----

Vídeo: Mayor Oreja

-----

Aunque no lo ha dicho con estas palabras sí lo ha dado a entender con sus palabras. O yo soy un malpensado, todo es posible. Según De Cospedal todo el tema de la corrupción pepera es un asunto que nada tiene que ver con el PP y se trata de una conspiración del PSOE, Garzón, Prisa y el Sursum Corda, es decir, una conspiración judeomasónica contra el PP , un contubernio perverso. No hagamos bromas, señora mía, los corruptos y los corruptores existen y son suyos, de su partido, acepten su responsabilidad, ya iría tocando que lo hicieran. Tampoco estuvo nada acertada - en realidad tiene la habilidad de pifiarla cada vez que abre la boca - Esperanza Aguirre acusando a Garzón de encabezar una cacería contra el PP y de connivencia con ETA. Garzón ha sido uno de los jueces instructores que más a golpeado a ETA y especialmente a los partidos y sectores afines a ETA. Acusarle ahora de ser el protector de ETA es desacertado, desafortunado y falso. Aguirre no debería recurrir a argumentos de este tipo para tratar de esconder la basura que hay en su partido. Ambas muestran un nerviosismo permanente que quizás se acabaría si en lugar de buscar contubernios antiPP se preocuparan de desembarazarse de los corruptos que tiene el PP. Mayor Oreja hace un extraño silogismo político: si Aznar fue bueno, Rajoy es bueno. Sabemos que ser agradecido es de buena persona, ser pelota es ser imbécil. Mayor Oreja fue ministro con Aznar y ahora es diputado por la gracia de Rajoy. Pero la siguiente parte del mensaje de Mayor Oreja es parte de la estrategia electoral del PP, presentarse como la solución a la crisis. Ellos insisten en el mensaje, y es probable que haya gente - con la memoria de tres segundos - que se lo crean y no piensen que si el PP gobernase, considerando cuáles son sus propuestas, ahora no tendríamos 4 millones de parados , casi seguro que habría el doble. Lo que todavía propone el PP ya no lo propone ni el actual gobierno de los Estados Unidos porque han visto que era el origen de la crisis, pero en el PP no se han enterado todavía.

1 comentari:

Patric ha dit...

Video Cospedal: Molt graciós el que ha col locat el professor Sardonic: "els delictes de corrupció comesos pels membres del PP beneficien al PSOE i per tant la justícia hauria d'investigar el PSOE com a principal sospitós dels delictes de corrupció comesos per membres del PP ". Al escoltar el vídeo el que jo li vaig entendre a ella, és que "el president Camps ha rebut el suport de tots els seus companys del comitè executiu nacional (...) i que les explicacions sobre les filtracions s'han de donar .." . M'imagino que ella es refereix a que cal trobar una veritat en el fons de tot ... separar el vertader del fals.
Video Esperanza Aguirre: Crec que aquest video és més complicat, ella es defensa de les acusacions de corrupció que es fan a membres del PP, atacant al jutge Garzón, acusant de "filtrar o permetre que es filtri informació" sobre els documents de la seva instrucció . I fa una relació amb altres causes que no tenen a veure amb la causa de corrupció contra alguns membres del PP. Ella no va al problema de fons ... no se si ella vol justificar la corrupció comparant amb les accions extremistes de la ETA, que, segons sembla, ella creu que el jutge Garzón avala. Ella amb això embolic les coses i no aclareix les acusacions de corrupció. Jo penso que ella amb la seva actitud, vol defensar quelcom indefensable atacant l'adversari.

Video Mayor Oreja: Això podria entendre'l; si ell pensa que Aznar ha estat el millor president que ha tingut Espanya i que aquest sol fet garanteix que Rajoy pugui ser un govern excepcional, és perquè tots pertanyen al mateix partit, i opinar això per a ells, d'alguna manera, crec, és una forma de demostrar lleialtat partidària. L'està trucant a la gent que va votar per Aznar a votar per Rajoy i està dient que la situació és difícil i que ells són la solució. Qualsevol candidat va dir que ells són la solució a la crisi.