14 d’abr. 2009

Imbroda no vol que treguin l'última estatua de Franco

Juan José Imbroda (Partit Popular), president de Melilla s'oposa a la retirada de l'última estatua eqüestre del dictador Franco que queda a Espanya i que es troba a Melilla. Diu que només acceptarà que la retirin del lloc on ara es troba, el port de la ciutat, si el Ministeri de Defensa la trasllada a una caserna de l'exèrcit o al museu militar. El que s'ha de fer és fondre-la i fer servir el bronze per alguna cosa útil, i eliminar d'una vegada per totes la parafernàlia feixista que encara hi ha en els carrers de moltes ciutats. En aquests dies a Franco se li han retirat altres condecoracions i nomenaments honorífics amb la corresponent oposició del Partit Popular que continua defensant les seves arrels ideològiques.
-----
Vídeo: Retirada Franco eqüestre
-----
Juan José Imbroda (Partido Popular), presidente de Melilla se opone a la retirada de la última estatua ecuestre del dictador Franco que queda en España y que se encuentra en Melilla. Dice que solo aceptará que la retiren del lugar donde ahora se encuentra, el puerto de la ciudad, si el Ministerio de Defensa la traslada en una cuartel del ejército o al museo militar. Lo que se debe hacer es fundirla y usar el bronce por algo útil, y eliminar de una vez por todas la parafernalia fascista que aún hay en las calles de muchas ciudades. En estos días a Franco se le han retirado otras condecoraciones y nombramientos honoríficos con la correspondiente oposición del Partido Popular que continúa defendiendo sus raíces ideológicas.

1 comentari:

Patric ha dit...

Crec que el vídeo que has fet sobre la retirada de l'última estàtua eqüestre de Franco, està molt bo.
L'opinió que té el president de Melilla sobre retirar l'última estàtua eqüestre de Franco que encara existeix a Melilla, adduint que sigui traslladat a un museu militar a un quarter de l'exèrcit, crec que no serà l'única persona que pensi això. Entenc que el que estan fent obeeix a l'aplicació de la Llei de Memòria històrica. Entenc que per retirar l'estàtua simplement poden fer complir la llei.
Personalment no m'agraden molt els monuments eqüestres.