8 d’abr. 2009

Canvi de ministres - part II

Ahir ja vaig parlar del nomenament dels nous ministres del govern espanyol És evident que aquest canvi de ministres no convenç ningú. A
l'oposició no els convenç i per demostra-ho Rajoy juga amb un símil esportiu. Ja faria be el senyor Rajoy de tancar el Marca i assabentar-se com va el Món - no em refereixo a El (in)Mundo de Pedrojota Ramírez, parlo del planeta on tots vivim -, i deixar-se de fer servir símils esportius, encara sort que no ha fet el símil basat en el ciclisme que és el seu tema favorit. Les declaracions de Zapatero tampoc són per tirar coets, no aconsegueix convéncer ningú. Però un altre fet clar és que Zapatero ha fet un gir espanyolista que als catalans ens hauria de preocupar. Un exemple és que la nova ministra de Cultura, González Sinde, molt lloada per alguns mitjans, va ser una de les personalitats espanyoles que va firmar l'espanyolista i retrògrad "manifiesto por la lengua común". La ministra d'economia, Salgado, també ha destacat per haver estat una de les persones que més entrebancs ha posat en les negociacions de l'Estatut i en els traspassos de les competències pendents.
-----
-----
Ayer ya hablé del nombramiento de los nuevos ministros del gobierno español Es evidente que este cambio de ministros no convence a nadie. A la oposición no la convence y para demostrarlo Rajoy juega con un símil deportivo. Ya haría bien el señor Rajoy de cerrar el Marca y enterarse como va el Mundo - no me refiero a El((in)Mundo de Pedrojota Ramírez, hablo del planeta donde todos vivimos -, y dejarse de usar símiles deportivos, menos mal que no ha usado el símil basado en el ciclismo que es su tema favorito. Las declaraciones de Zapatero tampoco son para tirar cohetes, no consigue convencer nadie. Pero otro hecho claro es que Zapatero ha hecho un giro españolista que a los catalanes nos debería preocupar. Un ejemplo es que la nueva ministra de Cultura, González Sinde, mucho loada por algunos medios, fue una de las personalidades españolas que firmó el españolista y retrógrado "manifiesto miedo la lengua común". La ministra de economía, Salgado, también ha destacado por haber estado una de las personas que más impedimentos ha puesto en las negociaciones del Estatut y a los traspasos de las competencias pendientes.

2 comentaris:

Patric ha dit...

M'imagino que com és recent el canvi de ministres, no es pot apreciar bé el treball d'ells. Crec que cal esperar una mica més per veure resultats.

Patric ha dit...

M'imagino que com és recent el canvi de ministres no es pot apreciar bé el treball d'ells. Crec que cal esperar una mica més per veure resultats.