1 d’abr. 2009

Els Legionaris de Crist

Els Legionaris de Crist
Els Legionaris de Crist són un grupuscle ultraconservador de l'Església Catòlica molt potent a Espanya i influent en les altes jerarquies vaticanes. Importants dirigents del PP com Ángel Acebes, Michavila o Ana Botella, per citar uns quants, són gent afí a aquest grupuscle. Doncs be, ara el Vaticà ha anunciat que investigarà als Legionaris de Crist. Ara es decideixen a actuar després d'anys de no fer res contra un grup acusat de pederàstia i abusos sexuals. Fins i tot el fundador dels Legionaris era un home poc digne de la seva posició sacerdotal i exemple clar de la tradicional hipocresia d'aquests grupuscles que pretenen passar per exemples morals a seguir però aquell sacerdot fundador d'aquesta mena de talibans del catolicisme va tenir una filla amb una amant. Ara, com he dit, el Vaticà anuncia que prendrà mesures. Permeteu-me un vaticini: l'únic que farà el Vaticà serà renyar als Legionaris com si fossin nens entremeliatss i després diran que tot ha sigut un malentés.
-----
Los Legionarios de Cristo
Los Legionarios de Cristo son un grupúsculo ultraconservador de la Iglesia Católica muy potente en España e influyente en las altas jerarquías vaticanas. Importantes dirigentes del PP como Ángel Acebes, Michavila o Ana Botella, por citar alguns, son gente afín a este grupúsculo. Pues bien, ahora el Vaticano ha anunciado que investigará a los Legionarios de Cristo. Ahora se deciden a actuar tras años de no hacer nada contra un grupo acusado de pederastia y abusos sexuales. Incluso el fundador de los Legionarios era un hombre poco digno de su posición sacerdotal y ejemplo claro de la tradicional hipocresía de estos grupúsculos que pretenden pasar por ejemplos morales a seguir pero aquel sacerdote fundador de este tipo de talibanes del catolicismo tuvo una hija con una amante. Ahora, como he dicho, el Vaticano anuncia que tomará medidas. Permítidme un vaticinio: lo único que hará el Vaticano será reñir a los Legionarios como si fuesen niños traviesos y después dirán que todo ha sido un malentendido.

2 comentaris:

Cristina ha dit...

ës cert, i més coneixent el "papa". Tot quedarà en una estoneta al racó de pensar!

Jaume C. i B. ha dit...

Simplement es un acte de cara a la galeria. Els Legionaris i l'OPUS són les dues organitzacions que tenen més influència dins de l'Església.