6 de març 2011

Eleccions municipals barcelonines

Eleccions municipals barcelonines

Ho he dit moltes altres vegades i crec que ho diré moltes més, crec que a les eleccions només hi haurien de participar els candidats, sense aquests paracaigudistes – llegeixis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy, especialment Rajoy - que apareixen a les eleccions tapant al candidat i el programa. Visc a Barcelona, espero que la campanya per les eleccions municipals que se celebraran el 22 de maig serveixi per conèixer els programes electorals dels que aspiren a ser el futur alcalde de la meva ciutat. No vull escoltar a Rajoy parlant de les eleccions generals, això si que no toca, tampoc a Zapatero proposant més idees rares, no, seria bo que aquests dos paracaigudistes i altres com ells facin el favor de no aparèixer en aquesta campanya electoral, ni a la precampanya, ni a la pre-precampanya. Vull escoltar als candidats a alcalde de la meva ciutat parlant de les seves propostes per millorar la meva ciutat, no al senyor Rajoy implorant unes eleccions generals ni a Zapatero proposant coses rares. Ara toca eleccions municipals i si no vaig errat ni Zapatero ni Rajoy es presenten en aquestes eleccions ni aspiren a ser alcalde de cap ciutat, segur que de Barcelona no.
Aquests són els principals candidats a les municipals barcelonines:
Jordi Hereu – PSC
Xavier Trias – CiU
Jordi Portabella – ERC
Alberto Fernández Díaz – PP
Per tant, no sé que fan els paracaigudistes Zapatero i Rajoy fent campanya, no sent candidats, en unes eleccions municipals, encara que del que menys parlen és de temes que tenen a veure amb les competències de l’administració municipal. Aquestes eleccions són en el cas de Catalunya només municipals i se celebren el 22 de maig. Que fa
Rajoy dient que aquestes eleccions el portaran fins a la Moncloa?. Aquestes eleccions no el portaran a ell enlloc, no és candidat a alcalde, i aquestes eleccions no són les generals. Seria bo que els dos màxims dirigents polítics espanyols deixessin d’embolicar la troca. I torno a insistir en què crec que només els candidats haurien de poder fer la campanya, i que en aquesta del que s’ha de parlar és d’aquelles propostes i programes que tenen a veure amb les competències de l’administració per a la que s’escullen els representants.
I finalment un últim punt: les eleccions municipals són el 22 de maig, per a les eleccions municipals hi ha un període de campanya de dues setmanes. En aquests moments encara falten dos mesos i mig, oficialment no hi ha campanya, però ja veiem tot el circ dels mitins electorals muntat. Quan arribi el període de campanya molts ciutadans ja estarem farts de campanya electoral, i el pitjor és que dels temes que ens hauríen d’interessar que és saber que faran els candidats a alcalde si guanyen per millorar la nostra ciutat, no escoltar a Rajoy implorant unes eleccions que el converteixin a ell en president del govern espanyol o a Zapatero dient-nos que val més dolent conegut (Zapatero) que pitjor per conèixer (Rajoy).





Elecciones municipales barcelonesas




Lo he dicho muchas veces y creo que lo diré muchas más, creo que en las elecciones sólo deberían participar los candidatos, sin estos paracaidistas - léase Rodríguez Zapatero y Mariano Rajoy, especialmente Rajoy - que aparecen en las elecciones tapando al candidato y el programa. Vivo en Barcelona, espero que la campaña para las elecciones municipales que se celebrarán el 22 de mayo sirva para conocer los programas electorales de los que aspiran a ser el futuro alcalde de mi ciudad. No quiero escuchar a Rajoy hablando de las elecciones generales, eso si que no toca, tampoco a Zapatero proponiendo más ideas raras, no, sería bueno que estos dos paracaidistas y otros como ellos hagan el favor de no aparecer en esta campaña electoral, ni a la precampaña, ni a la pre-precampaña. Quiero escuchar a los candidatos a alcalde de mi ciudad hablando de sus propuestas para mejorar mi ciudad, no al señor Rajoy implorando unas elecciones generales ni a Zapatero proponiendo cosas raras. Ahora toca
elecciones municipales y si no me equivoco ni Zapatero ni Rajoy se presentan en estas elecciones ni aspiran a ser alcalde de ninguna ciudad, seguro que de Barcelona no. Estos son los principales candidatos a las municipales barcelonesas:


Jordi Hereu - PSC / Xavier Trias - CiU / Jordi Portabella - ERC / Alberto Fernández Díaz - PP
Por tanto no sé que hacen los paracaidistas Zapatero y Rajoy haciendo campanya, no siendo candidatos, en unas elecciones municipales, aunque de lo que menos hablan és de temas que tienen que ver con las competencias de la administración municipal. Estas elecciones són en el caso de Catalunya solo municipales y se celebran el 22 de mayo . ¿Que hace Rajoy diciendo que estas elecciones lo llevarán a la Moncloa?. Estas elecciones no le llevaran a ninguna parte, él no és candidato a alcalde, estas elecciones no són generales. Sería bueno que los dos máximos dirigentes políticos espàñoles dejasen de liar la madeja.
Y vuelvo a insistir en que creo que solo los candidatos tendrían que poder hacer campanya y que en ésta de lo que se tiene que hablar és de aquellas propuestas y programas que tienen a ver con las competencias de la administración para la que se escogen los representantes.
Y finalmente un último punto: las elecciones municipales son el 22 de mayo, para las elecciones municipales hay un periodo de campanya de dos semanas. En estos momentos aún faltan dos meses y medio, oficialmente no hay campanya pero ya vemos todo el circo de los mítines electorales montados. Cuando llegue el periodo de campanya muchos ciudadanos ja estaremos hartos de campanya electoral, y lo peor és que de los temas que nos deberían interesar que és saber que harán los candidatos a alcalde si ganan para mejorar nuestra ciudad, no
escuchar a Rajoy implorando unas elecciones que le conviertan en presidente dels gobierno español o a Zapatero diciéndonos que vale más malo conocido (Zapatero) que peor por conocer (Rajoy).