16 de set. 2009

UpyD vol portar de candidat al pare de Mari Luz

UpyD vol portar de candidat al pare de Mari Luz

UpyD, el partit de Rosa Díez ha perdut la vergonya definitivament. Ha proposat a Juan José Cortés anar en les seves llistes electorals de cara a les eleccions municipals de Huelva. I qui és aquest senyor?. És el pare d'una nena – Mari Luz – que va ser assassinada l'any 2008. UpyD vol aprofitar – ells ho deuen creure així - que presentar en les seves llistes al pare d'una criatura assassinada pot atraure el vot de ciutadans de Huelva que sentin simpatia per aquest home i la seva família. Suposo que és la norma habitual en aquest tipus de partits que practiquen un populisme miserable i hipòcrita que pretén aprofitar les desgràcies per arrapar uns quants vots.


UpyD quiere llevar de candidato al padre de Mari Luz

UpyD, el partido de Rosa Díez ha perdido la vergüenza definitivamente. Ha propuesto a Juan José Cortés ir en sus listas electorales de cara a las elecciones municipales de Huelva. ¿Y quien es este señor?. Es el padre de una niña – Mari Luz – que fue asesinada el año 2008. UpyD quiere aprovechar – ellos lo deben creer así - que presentar en sus listas al padre de una criatura asesinada puede atraer el voto de ciudadanos de Huelva que sientan simpatía por este hombre y su familia. Supongo que es la norma habitual en este tipo de partidos que practican un populismo miserable e hipócrita que pretende aprovechar las desgracias para arañar alguns votos.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Volia dir ... no em sorprèn, però realment m'han sorprès. El mèrit d'aquest senyor és que li hagin assassinat a la seva filla? ¿O té altres mèrits per ser candidat?

Jaume C. i B. ha dit...

Desconec els altres mèrits d'aquest senyor, només ser que és predicador evangelista i que li van matar la seva filla. Crec que el que pretén UPyD és atraure votants recorrent als sentiments, però en aquest cas crec que han comés un error, vull pensar que és un error, volen utilitzar a aquest home per fer electoralisme. UPyD cada dia cauen més baix.