16 de set. 2009

Udols i lladrucs des del fons de la caverna

Udols i lladrucs des del fons de la caverna

Mitjans de la caverna mediàtica espanyola com Libertad Digital (Federico Jiménez Losantos) y El (in)Mundo (Pedrojota Ramírez) qualifiquen de bufonada la consulta popular d'Arenys de Munt. Tanta bufonada no deu ser quan s'han aplicat amb tantes energies tots els mitjans espanyolistes a atacar la consulta i als seus organitzadors. El sindicat ultradretà Manos Limpias s'ha querellat contra l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra..El mateix dia de la consulta hi havia mig centenar d'individus de la Falange per provar d'intimidar la gent que en un primer moment si que és cert que van mostrar certa inquietud sentint els udols ultres en la llunyania. Els únics que han organitzat una bufonada histèrica han sigut ells. Calia veure les imatges d'Arenys de Munt, allò de bufonada no tenia res, gent normal exercint el seu dret a decidir no és una bufonada, la bufonada aquell dia la van representar aquells individus de la Falange que semblaven sortits d'un altre temps.

Aullidos y ladridos desde el fondo de la caverna

Medios de la caverna mediática española como Libertad Digital (Federico Jiménez Losantos) y El (in)Mundo (Pedrojota Ramírez) califican de bufonada la consulta popular de Arenys de Munt. Tanta bufonada no debe ser cuando se han aplicado con tantas energías todos los medios españolistas a atacar la consulta y a sus organizadores. El sindicato ultraderechista Manos Limpias se ha querellado contra el alcalde de Arenys de Munt, Carles Móra..El mismo día de la consulta había medio centenar de individuos de la Falange para intentar intimidar la gente que en un primer momento si que es cierto que mostraron cierta inquietud sintiendo los aullidos ultras en la lejanía. Los únicos que han organizado una bufonada histérica han sido ellos. Había que ver las imágenes de Arenys de Munt, aquello de bufonada no tenía nada, gente normal ejerciendo su derecho a decidir no es una bufonada, la bufonada aquel día la representaron aquellos individuos de la Falange que parecían salidos de otra época.

4 comentaris:

Patric ha dit...

M'imagino que ells diuen que és una bufonada perquè no creuen que sigui possible canvis a Espanya.

Jaume C. i B. ha dit...

Ells creuen que ja s'ha anat massa lluny en això de les autonomies. El tema s'hauria de debatre i que cadascun posi damunt de la taula els seus arguments però només saben emetre lladrucs.

Antoniatenea ha dit...

ES VERDAD QUE CUANDO SE LLAMA A ALGO UNA BUFONADA..."DIME DE QUÉ PRESUMES Y TE DIRÉ DE LO QUE CARECES"....SI TODOS LOS MEDIOS HAN ESTADO PENDIENTES DE UN PEQUEÑO PUEBLO ES QUE HAY MUCHOS DERECHONES QUE TIENEN PÁNICO A LA CONSULTA POR SI SE CONTAGIA....SEÑORES...¡¡¡HÁGASE LA LUZ SIEMPRE!!!...LA LUZ SIEMPRE ILUMINA...Y LO QUE SE ILUMINA NOS GUSTE O NO ES LO QUE HAY!

Jaume C. i B. ha dit...

Así es, Antonia, si consideran que se trata de una bufonada ¿como es que quienes más han mostrado su cólera contra la consulta de Arenys de Munt son precisamente los que califican de bufonada que una serie de ciudadanos voten?