26 de set. 2009

E-Troll


WIKIPEDIA: En l'argot d'Internet, un troll (a vegades trol) és un missatge o una altra forma de participació que busca intencionadament provocar reaccions previsibles, especialment per part d'usuaris novells, amb finalitats diverses, des del simple divertiment fins a interrompre o desviar els fils de les discussions, o bé provocar flamewars, enfadant als seus participants i enfrontant-se entre si. El troll pot ser més o menys sofisticat, des de missatges grollers, ofensius o fora de tema, a subtils provocacions o mentides difícils de detectar, amb la intenció en qualsevol cas de confondre o provocar la reacció dels altres.
No és gens difícil trobar-se amb aquests personatges anomenats trolls que busquen bàsicament embolicar la troca. Ún fet curiós és que pot tractar-se d'una persona amb diverses identitats (nicks) o diversos individus. El més curiós són aquells trolls que es dediquen a acusar a altres de ser-ho. Són personatges habituals dels fòrums i dels blocs en els que moltes vegades intervenen sense loguejar-se apareixent com anònims. També és habitual que utilitzin nicks de personatges sinistres com ells mateixos i que aprofitin l'anonimat que dóna internet per insultar a qui no pensa com ells. Una altra peculiaritat del troll és la suplantació. Després de la derrota del PP i la tramitació de lleis incòmodes per a aquest partit en els fòrums de discussió han aparegut infinitat d'aquests trolls, curiosament molts d'ells amb idees clarament racistes, xenòfobes, feixistes i bastant ràncies. Vull posar en evidència dos d'aquests personatges. Sé que em van a caure sobre tots els trolls que els llepen el cul a aquests dos però em porta sense cura. A aquesta gentussa miserable, feixista i mal educada cal plantar cara d'una vegada per totes. No es pot anar apallissar la gent ni omplir de merda dels blocs d'altra gent. No critico les seves idees, crític les seves formes, la seva falta de respecte cap a tots els que no opinen com ells. Antonio Elvira, conegut com J O Noville i Leona Catalana que pel que sembla es diu realment Teresa Coscujuela. He de dir que no sóc el primer que posa en coneixement aquestes dades, en el cas d'ell són públics en el seu bloc, els d'ella els he obtingut a través d'un altre bloc d'un blocàire que pel que sembla ha patit a aquests dos brètols del bloc .


WIKIPEDIA: En la jerga de Internet, un troll (a veces trol) es un mensaje u otra forma de participación que busca intencionadamente provocar reacciones predecibles, especialmente por parte de usuarios novatos, con fines diversos, desde el simple divertimento hasta interrumpir o desviar los hilos de las discusiones, o bien provocar flamewars, enfadando a sus participantes y enfrentándolos entre sí. El troll puede ser más o menos sofisticado, desde mensajes groseros, ofensivos o fuera de tema, a sutiles provocaciones o mentiras difíciles de detectar, con la intención en cualquier caso de confundir o provocar la reacción de los demás.

No es nada difícil encontrarse con estos personajes denominados trolls que buscan básicamente liarla. Ún hecho curioso es que puede tratarse de una persona con varias identidades (nicks) o varios individuos. Lo más curioso son aquellos trolls que se dedican a acusar a otros de serlo. Son personajes habituales de los foros y de los blogs en los que muchas veces intervienen sin loguearse apareciendo como ánónimos. También es habitual que usen nicks de personajes siniestros como ellos mismos y que aprovechen el anonimato que da internet para insultar a quienes no piensan como ellos. Otra peculiaridad del troll es la suplantación. Tras la derrota del PP y la tramitación de leyes incómodas para este partido en los foros de discusión han aparecido infinidad de estos trolls, curiosamente muchos de ellos con ideas claramente racistas, xenófobas, fascistas y bastante rancias.

Quiero poner en evidencia a dos de estos personajes. Sé que me van a caer encima todos los trolls que les lamen el culo a estos dos pero me trae sin cuidado. A esta gentuza miserable, fascista y maleducada hay que plantarles cara de una vez por todas. No se puede ir apabullando a la gente ni llenar de mierda los blogs de otra gente. No critico sus ideas, critico sus formas, su falta de respeto hacia todos los que no opinan como ellos.Antonio Elvira, conocido como J.O.Noville y Leona Catalana que
al parecer se llama realmente Teresa Coscujuela. Debo decir que no soy el primero que pone en conocimiento estos datos, en el caso de él son públicos en su blog, los de ella los he obtenido a través de otro blog de un bloguero que al parecer ha padecido a estos dos gamberros del blog.

(Publicat originalment el 5/11/2008)