4 de set. 2009

Bosses caca

Bosses caca

D'aquí a no res ja no podrem endur-nos a casa les compres en bosses de plàstic. Les bosses de plàstic són molt contaminants i triguen uns 400 anys a desaparéixer. Els centres comercials començaran a oferir bosses fetes amb materials reciclables com unes fetes amb fècula de patata. Un altre recurs que podem fer servir és recuperar el carret de la compra tradicional. La idea és bona encara que la campanya publicitària és poc encertada ja que tracta a la ciutadania com nens de tres anys. El lema és “bossa caca”. Molt efectiu però tractin la gent com adults i diguin les coses clares: les bosses de plàstic contaminen.


Bolsas caca

De aquí a poco ya no podremos llevarnos en casa las compras en bolsas de plástico. Las bolsas de plástico son muy contaminantes y tardan unos 400 años a desaparecer. Los centros comerciales empezarán a ofrecer bolsas hechas con materiales reciclables como unas hechas con fécula de patata. Otro recurso que podemos usar es recuperar el carrito de la compra tradicional. La idea es buena aunque la campaña publicitaria es poco acertada ya que trata a la ciudadanía como niños de tres años. El lema es “bolsa caca”. Muy efectivo pero traten a la gente como adultos y digan las cosas claras: las bolsas de plástico contaminan.

3 comentaris:

antoniatenea ha dit...

De acuerdo totalmente, explicar a adultos con razonamientos de sdultos. Estoy de acuedo en que no usemos más las bolsas pero la publicidad siempre nos trata como a descerebrados o bien como niños pequeños. Yo me siento a veces asqueada con eso.

Patric ha dit...

D'acord amb tu trobo més apropiat dir com a campanya publicitària: "les bosses de plàstic contaminen" que "borsa caca". Crec que també és bona idea portar al supermercat oa la botiga una bossa amb rodes on pots fer tots els productes sense bosses de plàstic.

Jaume C. i B. ha dit...

Patricia: Les bosses de plàstic són molt contaminants però quan vas a comprar tornes a casa amb un bon grapat d'elles que acabes fent servir per llençar les escombraries sense saber que allò triga 400 anys a desfer-se però que alguns elements de la seva composició poden acabar formant part de la cadena alimentària ja que alguns animals se les mengen.

Antonia: Una de las cosas que más critico de la publicidad és precisamente eso, trata al posible cliente de idiota.