30 de set. 2009

Primer en va parlar d'una nena i ara ens parla d'un nen


Rajoy va presentar-nos fa temps a una nena a la que Rajoy li prometia una Espanya de conte de fades, això sempre que guanyés les eleccions el PP, és clar. Però les eleccions les va guanyar en Zapatero i Rajoy ja no pot treure a aquella nena en la precampanya, per culpa del pèrfid ZP la nena de Rajoy segurament s'ha fet d'un grup antisistema, s'ha quedat embarassada i té intenció d'avortar, ha descobert que és lesbiana i atea, i a més vesteix com una gòtica. I tot per culpa de Zapatero, pobreta nena. Per això, Rajoy ens parla ara d'un nen, el nen de Rajoy, un nen al que el diabòlic Zapatero li robarà les llaminadures, això traumatitzarà al pobre nen de tal manera que quan creixi seguirà les passes de la nena de Rajoy.

Alguns creuen que en política es poden dir totes les bajanades que se'ls passi pel cap, no hauria de ser així, però el cas de Rajoy és delirant. Vol atreure el vot recorrent al catastrofisme per una banda, anunciant que amb Zapatero anem camí de l'apocalipsi i de l'altra pretén captar el vot amb carrincloneries patètiques com la de la nena i el nen.

Rajoy està en precampanya electoral malgrat que encara falten dos anys i mig per a les properes eleccions generals. Si deixés la campanya electoral per quan toqui i fes propostes potser se sortiria de la crisi abans. Però pobre Espanya quan el partit en el govern té poques idees per sortir de la crisi i l'oposició encara en té menys, i el que és pitjor, a Rajoy l'interessa més guanyar les eleccions que fer alguna cosa de profit a favor del seu país.

------

Vídeo: Los niños de Rajoy

(Advertència: el vídeo pot contenir escenes desagradables, queda a la vostra discreció decidir quines són les escenes desagradables) / (Advertencia: el vídeo puede contener escenas desagradables, queda a vuestra discreción decidir cuáles son las escenas desagradables).

-----

Rajoy nos presentó hace tiempo a una niña a la que Rajoy le prometía una España de cuento de hadas, eso siempre que ganase las elecciones el PP, está claro. Pero las elecciones las ganó Zapatero y Rajoy ya no puede sacar a aquella niña en la precampaña, por culpa del pérfido ZP la niña de Rajoy seguramente se ha hecho de un grupo antisistema, se ha quedado embarazada y tiene intención de abortar, ha descubierto que es lesbiana y atea, y además viste como una gótica. Y todo por culpa de Zapatero, pobrecita niña. Por ello, Rajoy nos habla ahora de un niño, el niño de Rajoy, un niño al que el diabólico Zapatero le robará las golosinas ("chuches"), eso traumatizará al pobre niño de tal manera que cuando crezca seguirá las pasos de la niña de Rajoy.

Algunos creen que en política se pueden decir todas las tonterías que se le pase por la cabeza, no debería ser así, pero el caso de Rajoy es delirante. Quiere atraer el voto recurriendo al catastrofismo por un lado, anunciando que con Zapatero vamos camino del apocalipsis y de la otra pretende captar el voto con ramplonerías patéticas como la de la niña y el niño.

Rajoy está en precampaña electoral a pesar de que aún falten dos años y medio para las próximas elecciones generales. Si dejase la campaña electoral para cuando toque y hiciese propuestas quizá se saldría de la crisis antes. Pero pobre España cuando el partido en el gobierno tiene pocas ideas para salir de la crisis y la oposición aún tiene menos, y lo que es peor, a Rajoy la interesa más ganar las elecciones que hacer algo de provecho a favor de su país.

7 comentaris:

Patric ha dit...

En aquesta ocasió no m'ha agradat la creació del professor Sardònix, encara que en general l'estil d'ell no és el meu estil.Pero entenc el que ell assenyala d'aquesta manera tan crua.

Jaume C. i B. ha dit...

Patricia: Ja he advertit que el vídeo tenia escenes desagradables, encara que cadascú pot tenir les seves opinions. A mi em sembla més obscé que Rajoy primer surti parlant d'una nena fictícia i ara ens surti dient que Zapatero li vol encarir les llaminadures a un nen. Cal arguments millors per criticar al govern, si tot l'argumentari de Rajoy per criticar els pressupostos és presentar a Zapatero com una mena de coco que li roba les llaminadures a un pobre nen tenim un problema no només amb el govern sinó també amb l'oposició.

Patric ha dit...

Quan jo et dic que entenc el que assenyales de manera tan crua, és que en la propaganda política del professor Sardònix només veig un enfrontament ideològic total sense cap possibilitat d'aproximació, o d'acord polític de cap mena. Jo penso que no es pot governar si no hi ha acords polítics.
Per a mi és un problema que hi hagi grups sense cap possibilitat de diàleg. Jo crec que entre una oposició i un govern sempre s'ha d'intentar tenir algun diàleg. I entenc que si no hi ha possibilitat de diàleg algunes persones puguin utilitzar un llenguatge descarnat i un contingut agressiu o violent.
Rajoy és un polític com molts altres de dreta o d'esquerra. Ells li parlen a la gent cadascú en el seu propi estil i el que volen és que la gent voti per ells i per aconseguir-ho apel.len a totes les imatges possible per commoure la consciència de la gent i convèncer-los que ells són millors que l'adversari.
Que Rajoy parli d'una nena fictícia gairebé perfecta si la gent vota per ells, no em sorprèn, que el professor Sardònix posi com a resposta a la nena de l'exorcista, en el fons em fa riure, però crec que és propaganda poc seriosa. . Que en la propaganda per rebutjar l'alça dels impostos o impost de l'IVA diguin que Rodríguez Zapatero amb aquesta mesura està traient-li els seus dolços als nens perquè si pugen els preus dels nens no podran menjar dolços o tindran menys dolços. És una propaganda realment miserable. ...

Aquí tens eslògans polítics a Xile de totes les tendències polítiques:

Soledad Alvear: Confia en mi

-Lily Pérez: Cor valent

-Gonzalo Martner: Estic amb tu pels teus drets

-Sebastián Piñera: Camí per Xile

-Michelle Bachelet: Estic amb tu

-Pablo Longueira: Paraula que val

-Felipe Salaberry: Un diputat de veritat

-Joaquin Lavin: Ales per Xile

-Ximena Vidal: Amb tu, molt + compromís

-Patricio Hales: Et defensa sempre

-Andrés Zaldivar: Chico Zaldivar, la teva trajectòria et fa gran

-Christian Leay: Quan tu em necessitis sempre estaré aquí

-Sergio Fernández: 100% fiable

-Jovino Novoa: La força de la veritat

Jaume C. i B. ha dit...

A mi personalment em sembla més obscè que Rajoy invoqui la famosa nena que els fragments on surt la nena de l'exorcista perquè Rajoy és de debò i les altres imatges són ficció. La nena de l'exorcista no em fa cap por, en Rajoy no em fa cap gràcia. Però no ens podem quedar en l'anècdota de les imatges intercalades, només es tracta de fer una mica de broma.
El vídeo només serveix per exposar les paraules de Rajoy però és irrellevant.

Patric ha dit...

Jo vaig utilitzar la paraula cruesa per referir-me a la nena de l'exorcista perquè entenc és una imatge que representa el mal. És una imatge oberta, descarnada. I bé dius, obscena, perquè el mal sempre és impúdic. És una imatge forta per usar-la en política.

Estic d'acord que la veritat en política és molt important, no concebo que es faci política amb falsedats, el poble mereix la veritat.

D'acord amb que el vídeo és irrellevant davant del contingut de la propaganda política i les imatges utilitzades.

Jaume C. i B. ha dit...

El que em sembla obscè no és el que surt en els fragments de la nena sinó el que diu Rajoy.

Patric ha dit...

Entenc.