16 de set. 2009

Laporta

Laporta

El president del Futbol Club Barcelona està rebent crítiques des de PSOE i PP pel seu posicionament en favor de la independència. Durant la Diada va aparèixer al darrera d'una de les pancartes de la manifestació al costat de l'alcalde d'Arenys. I això no ha agradat. La portaveu del PP, Soraya Sáenz de Santamaría li va enviar a Laporta un missatge carregat d'obvietats: “futbol és futbol”. Quina clarividència la de Soraya, ha descobert la sopa d'all. José Antonio Alonso (PSOE) va recordar-li a Laporta que no és un polític escollit pels ciutadans. Té raó, no és un polític escollit pels ciutadans, és un ciutadà, i com a ciutadà és lliure de donar suport allò que li plagui i a expressar les seves idees públicament. Cert, és president del Futbol Club Barcelona, però també és advocat. Com a ciutadà pot posicionar-se ideològicament en la direcció que vulgui. Tots sabem dels lligams d'altres presidents d'equips de futbol que no dubten a aparèixer donant suport al PP, i ningú en fa un escàndol.

Laporta

El presidente del Fútbol Club Barcelona está recibiendo críticas desde PSOE y PP por su posicionamiento en favor de la independencia. Durante la Diada apareció detrás de una de las pancartas de la manifestación al lado del alcalde de Arenys. Y eso no ha gustado. La portavoz del PP, Soraya Sáenz de Santamaría le envió a Laporta un mensaje cargado de obviedades: “fútbol es fútbol”. Qué clarividencia la de Soraya, ha descubierto la sopa de ajo. José Antonio Alonso (PSOE) recordó a Laporta que no es un político escogido por los ciudadanos. Tiene razón, no es un político escogido por los ciudadanos, es un ciudadano, y como ciudadano es libre de dar apoyo a lo que le dé la gana y a expresar sus ideas públicamente. Cierto, es presidente del Fútbol Club Barcelona, pero también es abogado. Como ciudadano puede posicionarse ideológicamente en la dirección que quiera. Todos sabemos de los lazos de otros presidentes de equipos de fútbol que no dudan en aparecer dando apoyo al PP, y nadie monta un escándalo.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Els ciutadans són lliures de donar les seves opinions i suports a causes públicament, però quan es tracta d'algú com un president d'un Club de futbol, tan conegut com el de Barcelona, tothom es fixa i té alguna cosa a dir sembla.

Jaume C. i B. ha dit...

Pel fet de ser president del Barcelona implica que les seves opinions tenen influència pública però Laporta també parla d'altres temes i no aixeca tanta polseguera mediàtica i política. I tots són el mateix Laporta, el que parla de futbol, el que parla de política i el que parla de drets humans.