7 de maig 2013

El PP aragonès s’ha begut l’enteniment i fa el ridícul

El PP aragonès s’ha begut l’enteniment i fa el ridícul

 
 

El pròxim dijous el govern aragonès que presideix la inefable pepera Luisa Fernanda Rudi perpetrarà amb la col·laboració dels regionalistes del PAR un dels més ridículs i vergonyants actes contra la llengua catalana que un govern ultraespanyolista ha perpetrat mai, aprovaran la llei de llengües de l’Aragó que per decret decideix que la llengua catalana que es parla a la Franja de Ponent s’anomenarà LAPAO (llengua aragonesa pròpia de l’àrea oriental). I per fer encara més el ridícul la llengua aragonesa passarà a dir-se LAPAPYP (llengua aragonesa pròpia de les àrees pirenaica i prepirinenca). S’ha de dir que aquesta decisió l’han pres una gent que no parla cap de les dues llengües abans citades, ni les entenen, però ja se sap que aquests que tenen LAPOLLA [a la boca](lengua aragonesa propia de otros lindos lugares de Aragón) a la boca s’han destacat per perpetrar tota mena d’atacs contra la llengua catalana, i en aquesta cacera també han decidit aprofitar per atacar l’altra llengua de l’aragó, l’aragonès. Una segona conseqüència de l’aplicació d’aquest despropòsit marca PP és que el PP podrà canviar els topònims, és a dir, els topònims de la Franja de Ponent seran castellanitzats.

En un exemple del cinisme d’aquesta gentussa del PP aragonès la consellera d’Educació, Universitat, Cultura i Esport de la Comunitat d’Aragó, Dolores Serrat ha afirmat que aquesta llei pretén garantir la diversitat lingüística evitant “qualsevol mena d’imposició” imposant el castellà i canviant el nom de les altres dues llengües, això si, reconeixen que així deroguen els aspectes relacionats amb “la normalització del català i l’aragonès”.

I que diu la presidenta de la secció de la regió nord-est del Partit Popular, Alícia Sánchez Camacho, sobre aquest assumpte? Res, la seva covardia i submissió la mantenen en silenci davant l’atropellament que els seus coreligionaris aragonesos han perpetrat contra la llengua catalana. De fet, la secció catalana del PP mai ha criticat als seus coreligionaris valencians que han perpetrat o en el cas de Bauzá (Balears) està perpetrant atropellament infames contra la llengua catalana.

.

 


 

 

 

 

 

El PP aragonés ha vuelto loco y hace el ridículo

 

 
El próximo jueves el gobierno aragonés que preside la inefable pepera Luisa Fernanda Rudi perpetrará con la colaboración de los regionalistas del PAR uno de los más ridículos y vergonzantes actos contra la lengua catalana que un gobierno ultraespañolista ha perpetrado nunca, aprobarán la ley de lenguas de la Aragón que por decreto decide que la lengua catalana que se habla en la Franja llamará LAPAO (lengua aragonesa propia del área oriental). Y para hacer aún más el ridículo la lengua aragonesa pasará a llamarse LAPAPYP (lengua aragonesa propia de las áreas pirenaica y prepirenaica). Hay que decir que esta decisión la han tomado una gente que no habla ninguna de las dos lenguas antes citadas, ni las entienden, pero ya se sabe que estos tienen LAPOLLA [en la boca] (lengua aragonesa propia de otros lindos lugares de Aragón) se han destacado por perpetrar todo tipo de ataques contra la lengua catalana, y en esta cacería también han decidido aprovechar para atacar la otra lengua de Aragón, el aragonés. Una segunda consecuencia de la aplicación de este despropósito marca PP es que el PP podrá cambiar los topónimos, es decir, los topónimos de la Franja serán castellanizados.

En un ejemplo del cinismo de esta gentuza del PP aragonés la consejera de Educación, Universidad, Cultura y Deporte de la Comunidad de Aragón, Dolores Serrat ha afirmado que esta ley pretende garantizar la diversidad lingüística evitando "cualquier tipo de imposición" imponiendo el castellano y cambiando el nombre de las otras dos lenguas, eso si, reconocen que así derogan los aspectos relacionados con "la normalización del catalán y el aragonés".

Y ¿que dice la presidenta de la sección de la región noreste del PP, Alicia Sánchez Camacho, sobre este asunto? Nada, su cobardía y sumisión la mantienen en silencio ante el atropello que sus correligionarios aragoneses han perpetrado contra la lengua catalana. De hecho, la sección catalana del PP nunca ha criticado a sus correligionarios valencianos que han perpetrado o en el caso de Bauzá (Baleares) está perpetrando atropello infames contra la lengua catalana.

2 comentaris:

Oliva ha dit...

Visca 1939¡¡¡¡¡¡.....¿Acaso no ganamos la guerra?.....

Jaume ha dit...

A Espanya manen els mateixos que van prendre el poder per les armes.