25 d’oct. 2012

La democràcia a Espanya ha mort

La democràcia a Espanya ha mort 

Provocacions militars

Enviar dos avions a fer vols rasants per les valls pirinenques del Ripollès no es pot prendre a broma, i s’han produït altres vols rasants en altres comarques de Catalunya. Qui en les actuals circumstàncies cada vegada més tenses entre Catalunya i Espanya, i després de les declaracions amenaçadores de diversos militars espanyols hagi autoritzat aquests vols és un irresponsable. L’argument que això forma part de pràctiques habituals no és gaire creïble. Perquè no fan aquests vols sobrevolant el Paseo de la Castellana de Madrid?. O encara millor, perquè no ho fan pel damunt dels ministeris del govern espanyol i de les redaccions dels diaris, emissores de ràdio i televisió de la capital del Regne?. Així el ministre de defensa, els altres ministres i tots aquesta premsa tan patriotera de les Espanyes podria veure els seus avions de ben a prop. També han estat vistos (i fotografiats) dos helicòpters de l’Exèrcit espanyol (veure foto. Font Twitter). I fa unes setmanes un grup de soldatsespanyols feien maniobres per la zona alta de Barcelona, com va poder gravar una barcelonina amb el seu mòbil.

El PSOE es posiciona al costat del colpista peper Alejo Vidal-Quadras 

El PSC demostrant una covardia que voreja la traïció ha obligat a la eurodiputada Maria Badia a dimitir com a secretària general del grup parlamentari socialista espanyol al Parlament Europeu per haver signat amb altres eurodiputats catalans una carta denunciant les “intolerables invocacions a les Forces Armades” i la seva possible intervenció a Catalunya per aturar el procés secessionista. Recordem que els eurodiputats Ramon Tremosa (CiU), Maria Badia (PSC), Raül Romeva (ICV) i Ana Miranda (del BNG, en representació de ERC) van enviar una carta reprovant les declaracions de l’eurodiputat del Partit Popular, Alejo Vidal-Quadras defensant el derrocament “manu militarii” delpresident de la Generalitat de Catalunya. () . Que el PSOE es posi d’un dirigent del PP que demana fer un cop d’Estat contra la Generalitat i forci la dimisió d’una de les seves diputades per haver criticat el diputat colpista deixa ben clar que el PSOE està mort. 

El PP ha perdut la poca vergonya que els quedava 

Agustín Conde, portaveu del PP a la comissió de Defensa del Congrés dels Diputats, ha exigit als eurodiputats Ramon Tremosa (CiU), Maria Badia (PSC), Raül Romeva (ICV) i Ana Miranda (del BNG, en representació de ERC) que demanin disculpes a l’exèrcit espanyol per haver denunciat les amenaces contra Catalunya. Segons el diputat Conde les forces armades espanyoles tenen “'un comportament impecable i exemplar” i afirma que “declaracions i iniciatives d'aquest tipus” són “'un insult a uns militars que porten molts anys demostrant un respecte exemplar per la legalitat vigent”. Bé, cal dir que ells s’emparen en una Constitució de la que també es proclama defensora la Fundación Francisco Franco. Conde termina el seu insult afirmant que “ja m'agradaria que molts diputats del PSC tinguessin la meitat del respecte per la constitució que tenen els militars”. Si, home si, i no li diu alguna cosa que aquesta Constitució espanyola la defensi un exèrcit amb un llarg historial colpista i criminal i no gaire respectuós de la legislació vigent ni de les vides humanes, l’expresident del govern espanyol (1996-2004) i líder suprem del Partit Popular, José MaríaAznar que l’any 1979 no deia coses gaire positives, el mateix Aznar que l’any 1969 s’autoproclamava “joven falangista” en una carta titulada “LA OBRA QUE ESPAÑA ESPERA, i que ara fins i tot la Fundación Francisco Franco es declara defensora?.

 

 

 

 

 

 

La democracia en España ha muerto 

Provocaciones militares

Enviar dos aviones a hacer vuelos rasantes por los valles pirenaicos del Ripollès no se puede tomar a broma, y ​​se han producido otros vuelos rasantes en otras comarcas de Catalunya. Quien en las actuales circunstancias cada vez más tensas entre Catalunya y España, y tras las declaraciones amenazantes de varios militares españoles haya autorizado estos vuelos es un irresponsable. El argumento de que esto forma parte de prácticas habituales no es muy creíble. ¿Porque no hacen estos vuelos sobrevolando el Paseo de la Castellana de Madrid?. O aún mejor, ¿porque no lo hacen por encima de los ministerios del gobierno español y de las redacciones de los periódicos, emisoras de radio y televisión de la capital del Reino?. Así el ministro de defensa, los otros ministros y todos esta prensa tan patriotera de las Españas podría ver sus aviones de cerca. También han sido vistos (y fotografiados) dos helicópteros del Ejército español (ver foto. Fuente Twitter). Y hace unassemanas un grupo de soldados españoles hacían maniobras por la zona alta deBarcelona, ​​como pudo grabar una barcelonesa con su móvil. 

El PSOE se posiciona al lado del golpista pepero Alejo Vidal-Quadras 

El PSC demostrando una cobardía que bordea la traición ha obligado a la eurodiputada Maria Badia a dimitir como secretaria general del grupo parlamentario socialista español en el Parlamento Europeo por haber firmado con otros eurodiputados catalanes una carta denunciando las "intolerables invocaciones a las Fuerzas Armadas" y su posible intervención en Catalunya para detener el proceso secesionista. Recordemos que los eurodiputados Ramon Tremosa (CiU), Maria Badia (PSC), Raül Romeva (ICV) y Ana Miranda (del BNG, en representación de ERC) enviaron una carta reprobando las declaraciones del eurodiputado del PP, Alejo Vidal -Quadras defendiendo el derrocamiento "manu militarii" del presidente de la Generalitat de Catalunya. (Http://www.youtube.com/watch?v=GIOuxWqQflg). Que el PSOE se ponga de un dirigente del PP que pide hacer un golpe de Estado contra la Generalitat y fuerce la dimisión de una de sus diputadas por haber criticado el diputado golpista deja bien claro que el PSOE está muerto. 

El PP ha perdido la poca vergüenza que les quedaba 

Agustín Conde, portavoz del PP en la comisión de Defensa del Congreso, ha exigido a los eurodiputados Ramon Tremosa (CiU), Maria Badia (PSC), Raül Romeva (ICV) y Ana Miranda (del BNG, en representación de ERC) que pidan disculpas al ejército español por haber denunciado las amenazas contra Catalunya. Según el diputado Conde las fuerzas armadas españolas tienen "un comportamiento impecable y ejemplar" y afirma que "declaraciones e iniciativas de este tipo" son "un insulto a unos militares que llevan muchos años demostrando un respeto ejemplar por la legalidad vigente" . Bueno, hay que decir que ellos se amparan en una Constitución de la que también se proclama defensora la Fundación Francisco Franco. Conde termina su insulto afirmando que "ya me gustaría que muchos diputados del PSC tuvieran la mitad del respeto por la constitución que tienen los militares". Si, hombre si, ¿y no le dice algo que esta Constitución la defienda un ejército con un largo historial golpista y criminal y no muy respetuoso de la legislación vigente ni de las vidas humanas, el ex presidente del gobierno español (1996-2004 ) y líder supremo del Partido Popular, José María Aznar que en 1979no decía cosas muy positivas , el mismo Aznar que el año 1969 autoproclamaba "joven falangista" en una carta titulada "LA OBRA QUE ESPAÑA ESPERA", y que ahora incluso la Fundación Francisco Franco se declara defensora?.

9 comentaris:

Maria Boix ha dit...

Felicitats, un article ben aprofitat!
Amb l’excusa de maniobres militars, intenten provocar pànic als ciutadans. Han provat amb el pànic verbal i, com que veuen que no funciona, ans al contrari, ara proven el militar. El que no preveuen és que, sentir-se amenaçat en aquests moments i podent la majoria de la població posar-se en contacte (xarxes socials) farà que molts s’adonin del que fa Espanya i vulguin la independència que és el que els fa por a ells i els porta a actuar d’aquesta manera.
El PSOE està més perdut que un pingüí al desert. D’acord que també tenen por, però fer costat a un colpista deixa veure ben clarament que, possiblement ells haurien actuat de la mateixa manera; amb l’agreujant que els fets s’han produït al Parlament Europeu. Que hagin obligat a Maria Badia a dimitir, és imperdonable. És aquesta l’Espanya que tant PP com PSOE volen mostrar al món? Com pot permetre la Unió Europea, a qui recentment han concedit el Premi Nobel de la Pau, que aquests energúmens en continuïn formant part i el culpable de tot aquest enrenou sigui el vicepresident del Parlament Europeu?
Més que fer-ne rulls de paper de vàter que, en entrar en contacte amb la pell d’una zona tan sensible del cos humà, pot provocar al·lèrgies i irritacions, jo proposo agafar els fulls de la Constitució i emprar-los per recollir del terra els excrements de gos.
Maria Badia m’ha decebut, espero que la resta d’eurodiputats signants de la carta no ho facin. Espanya, teòricament democràtica, que no ha jutjat ni demanat perdó pels seus grans pecats, ara demostra que la suposada democràcia només era façana i el feixisme i les ànsies dictatorials han ressuscitat.

Jaume C. i B. ha dit...

Vaig buscar quina era la normativa pels vols. No es pot volar a menys de 300 metres d'alçada pel damunt de poblacions. El Ripollès és una zona de valls on es produeix una forta ressonància. He passat algun estiu a Ribes de Fresser i et puc dir que el dia que hi ha trons sembla que s'estiguin obrint les portes de l'infern. Per cert, jo vaig fer el servei militar a aviació, en concret a la policia militar d'aviació, i estava en una caserna a pocs quilòmetres de la base aèria de Saragossa, els avions per enlairar-se passaven pel damunt i feien molt soroll. Saragossa és una zona oberta, imagina el soroll que han de fer dos avions de combat volant a 300 metres pel damunt del teu cap i enmig de muntanyes. Per les declaracions que he llegit de la gent que ha vist els avions no era por el que tenien, més aviat crec que el que estaven era molt emprenyats. Recorda que és una zona ramadera i les vaques si que s'espanten i deixen de produir llet.

El PSC-PSOE potser el que no vol és que la premsa espanyola els acusi d'haver-se venut als malignes catalans. Si no és aquesta la raó no entenc que prefereixin donar suport a Vidal-Quadras i obliguin a dimitir a la seva pròpia eurodiputada.

El rotlle de paper higiènic constitucional me'l van enviar per Internet, i em va fer gràcia. Crec que no serà l'última vegada que l'utilitzi per il•lustrar algun article.

Puc entendre a l'eurodiputada, encara que si jo em trobés en la seva situació trencaria el carnet del partit i faria unes declaracions molt crítiques amb el partit. Els altres diputats signants de la carta no se'n faran enrere perquè tenen el suport dels seus respectius partits.

Maria Boix ha dit...

Els catalans no som beneits, potser alguna persona molt gran va tenir por bé, més que por un allau de mals records. Jo tinc un oncle escriptor que va escriure un llibre de poemes sobre la guerra i el meu germà ja l'ha representada dues vegades, en la primera era un monòleg, però la segona era una obra i era molt dura. Varen viure un infern. Jo ho veig com una amenaça i de passada perjudicar la producció.

Pot ser, la premsa pot fer molt de mal, però tal com n'estaven d'enfonsats, qualsevol decisió que haguessin pres els hauria anat malament. Per a mi, l'han feta massa grossa, jo mai els he votat, però si ho hagués fet, després d'això, no ho faria mai més.

Jo, el rotlle ja l'havia vist, però darrerament he tingut una al·lèrgia als braços i ho he passat molt malament i, ja veus com sóc, se'm va acudir tot allò, escrit en clau d'humor.

Seré sincera, vaig opinar sabent únicament que havia dimitit del càrrec, per tant, no podia posar el que tu has posat. Si jo fos socialista, deixaria el partit i els llegiria la cartilla. M'alegra saber que els altres no s'arronsaran, si ho fessin, em decebrien molt.

Jaume C. i B. ha dit...

El PSC i el PSOE en aquests moments estan enfonsats després de les últimes eleccions, i el PSOE sap que si perd els diputats del PSC es convertirà en un partit quasi residual a Espanya. El gruix de diputats socialistes l'aporten Andalusia i Catalunya, i ara mateix el PSOE està enfonsat. A Espanya tenen PP per molts anys.

De fet, molta gent ha acusat de covard a Maria Badia però em penso que aquesta dimissió no ha estat voluntària, l'han fet dimitir.

Maria Boix ha dit...

Jo no crec els que votaven PSC i tinguin dos dits de front els votin, jo no ho faria i si estigués afiliada, m'esborraria i els diria de tot. La gent que vota sense pensar, potser els votarà, el que no sé és què faran els que pensen.

Jo no sé com funciona un partit però, si jo fos na Maria Badia, els hauria engegat. A mi ningú em fa anar en contra dels meus principis. Jo hauria marxat del PSC dient-los el nom del porc.

Jaume C. i B. ha dit...

El funcionament intern dels partits sol ser obscur.

Maria Boix ha dit...

Sí, a mi m'han explicat coses d'un partit d'on visc i a mi aquesta manera de fer no m'agrada. Suposo que estar tothom d'acord amb tot és impossible, però hi ha coses que no haurien de passar.

Jaume C. i B. ha dit...

Per això hi ha disencions a quasi tots els partits, estan formats per persones i de vegades sorgeixen discrepàncies més producte dels personalismes que diferències ideològiques.

Maria Boix ha dit...

El problema és que hi ha persones que es creuen amb el dret de dir als altres què han de fer.