8 de maig 2013

1 de maig (i II)

1 de maig (i II)

 

 

 

Manifestació de l'1 de maig a Barcelona marcada pels 6.202.700 aturats a Espanya, 902.300 aturats a Catalunya. Amb una setmana d’endarreriment us deixo els vídeos.

Només Grècia supera Espanya en taxa d’atur. I mentrestant el govern espanyol segueix capficat a imposar unes mesures econòmiques que només aconsegueixen empitjorar més la situació de la majoria de la ciutadania, a la què, per si no tenien prou dificultats apart de perdre la feina també se’ls priva de l’assistència social quan les prestacions d’atur s’acaben.
Cada dia més famílies tenen tots els seus membres sense ingressos. Una vegada el govern espanyol ha aconseguit arruïnar milions de persones estan destruint la sanitat, l’educació i els sistemes de protecció social. I abans moltes famílies recorrien als seus familiars, especialment els pares, però aquests ara no tampoc viuen en les millors condicions. El panorama encara podria ser pitjor si el govern decideix atacar el sistema de pensions. Polítiques errònies o malicioses? M’atreviria a dir que les polítiques del govern espanyol són malicioses. És impossible que Rajoy i els seus siguin tan ineptes com per insistir en mesures que és evident que només empitjoren la situació.

 

 

 

Vídeo: 1 DE MAIG - DIA DEL TREBALLADOR – Vídeo 1

 

Vídeo: 1 DE MAIG - DIA DEL TREBALLADOR – Vídeo 2


Vídeo: 1 DE MAIG - DIA DEL TREBALLADOR – Vídeo 3

 

Vídeo: 1 DE MAIG - DIA DEL TREBALLADOR – Vídeo 4

 

Vídeo: 1 DE MAIG - DIA DEL TREBALLADOR – Vídeo 5

 

 

 

 

1 de mayo (y II)

 

 

 

Manifestación del 1 de mayo en Barcelona marcada por 6.202.700 parados en España, 902.300 parados en Cataluña. Con una semana de atraso os dejo los vídeos.

Sólo Grecia supera a España en tasa de paro. Y mientras el gobierno español sigue empeñado en imponer unas medidas económicas que sólo consiguen empeorar más la situación de la mayoría de la ciudadanía, en la que, por si no tenían suficientes dificultades aparte de perder el trabajo también se les priva de la asistencia social cuando las prestaciones de desempleo se acaban.
Cada día más familias tienen todos sus miembros sin ingresos. Una vez el gobierno español ha conseguido arruinar millones de personas están destruyendo la sanidad, la educación y los sistemas de protección social. Y antes muchas familias recurrían a sus familiares, especialmente los padres, pero éstos ahora no tampoco viven en las mejores condiciones. El panorama aún podría ser peor si el gobierno decide atacar el sistema de pensiones. Políticas erróneas o malintencionadas? Me atrevería a decir que las políticas del gobierno español son maliciosas. Es imposible que Rajoy y los suyos sean tan ineptos como para insistir en medidas que es evidente que sólo empeoran la situación.