10 d’abr. 2013

El règim marià vol acabar amb l’independentisme i la llibertat de premsa

El règim marià vol acabar amb l’independentisme i la llibertat de premsa

 


Mariano Rajoy, cabdill de les Espanyes
La manifestació de l’11 de setembre de 2012 va suposar un punt d’inflexió en la relació entre Catalunya i Espanya, i els polítics espanyols, incapaços d’entendre el missatge, han respost amb l’amenaça d’enviar l’exèrcit a Catalunya, amb l’amenaça d’empresonar el president de la Generalitat i d’intervenir el Parlament, i la publicació d’informes falsos enmig de la campanya electoral catalana que van alterar els resultats electorals, si, ho diré més clar, el govern espanyol del PP va perpetrar un greu frau electoral en les últimes eleccions catalanes.

El portaveu econòmic del PP al Congrés dels Diputats, Vicente Martínez Pujalte ha declarat a RNE que el seu partit està disposat a emprar qualsevol mitjà per a impedir que se celebri la consulta sobiranista. Qualsevol mitjà?.

Per exemple el CNI va dissenyar el pla “Horizonte Después” per si Artur Mas assolia 70-72 diputats. Aquest pla del CNI finançat amb 10 milions d’euros tenia “l'objectiu immediat era neutralitzar el projecte separatista a Catalunya. Per això va néixer Horizonte Después”. El document al que ha tingut accés el setmanari Interviú té més 500 pàgines explica que el pla va estar coordinat per un “un coronel de la Guàrdia Civil adscrit al servei i destinat a Barcelona” i descriu tres fases:

-Situar periodistes unionistes en els mitjans de comunicació.

-Regar amb grans quantitats de diners públics els mitjans espanyolistes que es publiquen a Catalunya.

-Fer públics informes policials i informes dels serveis d’intel·ligència sobre polítics catalans. No diu l’article si aquests informes havien de ser informes basats en fets reals però veient els presumptes informes o esborranys d’autor anònim apareguts durant les passades eleccions catalanes crec que estaríem parlant més aviat de “creacions literàries” del CNI.

El govern del PP ha posat el CNI al servei dels seus interessos partidistes per difamar polítics catalanistes, i per fer-ho ha malversat 10 milions d’euros de l’erari públic, diners que també hem pagat els catalans. Ni l’Estat ni el PP tenen dret a usar els nostres impostos, què, i ho repeteixo un altre cop, també paguem els catalans, per a difamar representants electes.

Però el cabdill Rajoy i els altres ministres del règim no només estan demostrant nuls escrúpols a l’hora d’usar recursos públics que també, i això no ho hem d’oblidar mai, surten de la butxaca dels catalans per atacar Catalunya i alterar els resultats electorals mitjançant la fabricació d’informes falsos per difamar persones, i qui sap si potser també per fer xantatge a dirigents polítics i altres personalitats, a més de comprar opinadors (intoxicadors) i columnistes, el règim del cabdill Rajoy ha decidit que no només ha d’emprar els serveis d’intel·ligència (CNI) i el Poder Judicial, ara també pretén controlar la premsa, aquella que no és afí al PP, mitjançant límits a la llibertat de premsa.

És curiós perquè són justament els mitjans afins al Partit Popular (Intereconomía, 13TV, ABC, La Razón i El Mundo) els que demostren no tenir cap escrúpol a l’hora de mentir, difamar i insultar, però el PP no controla tots els mitjans, i al PP no li fa cap gràcia que s’informi dels casos de corrupció que afecten el partit del règim marià.

Recentment han aparegut a la premsa les fotos d’Alberto Núñez Feijóo al costat del conegut narcotraficant gallec Marcial Dorado. Al voltant del PP hi ha un núvol tòxic de corrupció que el PP no vol combatre sinó impedir que se’n parli. La tàctica del PP ha estat fins ara no acceptar preguntes a les rodes de premsa, però ja n’hi ha dirigents del PP com Ignacio González que s’ha declarat partidari de posar límits a l’hora de publicar fotos als mitjans de comunicació que puguin fer mal a persones o institucions. És a dir, no volen que es puguin fer públiques imatges que puguin perjudicar al PP, però el PP usa els mitjans de comunicació afins i els recursos de l’Estat que té al seu abast per difamar a qui no se sotmet. Ignacio González creu que la foto del president gallec Núñez Feijóo al costat del narcotraficant gallec Marcial Dorado “no aporta res des del punt de vista de la legalitat i de la seva activitat política”, segons González “'no és acceptable ni admissible, hi ha d'haver un límit”.

Continua Espanya cavalcant cap a una dictadura corrupta guiada pel cabdill Rajoy.

 

 


 

 

 

 

El régimen mariano quiere acabar con el independentismo y la libertad de prensa

 

Mariano Rajoy, caudillo de las Españas
La manifestación del 11 de septiembre de 2012 supuso un punto de inflexión en la relación entre Catalunya y España, y los políticos españoles, incapaces de entender el mensaje, han respondido con la amenaza de enviar el ejército a Catalunya, con la amenaza de encarcelar al presidente de la Generalitat y de intervenir el Parlamento, y la publicación de informes falsos en medio de la campaña electoral catalana que alteraron los resultados electorales, si, lo diré más claro, el gobierno español del PP perpetró un grave fraude electoral en las últimas elecciones catalanas.

El portavoz económico del PP en el Congreso, Vicente Martínez Pujalte ha declarado a RNE que su partido está dispuesto a emplear cualquier medio para impedir que se celebre la consulta soberanista. ¿Cualquier medio?.

Por ejemplo el CNI diseñó el plan "Horizonte Después" por si Artur Mas alcanzaba 70-72 diputados. Este plan del CNI financiado con 10 millones de euros tenía "el objetivo inmediato era neutralizar el proyecto separatista en Catalunya. Por eso nació Horizonte Después ". El documento al que ha tenido acceso el semanario Interviú tiene más 500 páginas explica que el plan estuvo coordinado por un "un coronel de la Guardia Civil adscrito al servicio y destinado a Barcelona" y describe tres fases:

-Situar periodistas unionistas en los medios de comunicación.

-Regar con grandes cantidades de dinero público a los medios españolistas que se publican en Catalunya.

-Hacer públicos informes policiales e informes de los servicios de inteligencia • Inteligencia sobre políticos catalanes. No dice el artículo si estos informes debían ser informes basados ​​en hechos reales pero viendo los presuntos informes o borradores de autor anónimo aparecidos durante las pasadas elecciones catalanas creo que estaríamos hablando más bien de "creaciones literarias" del CNI.

El gobierno del PP ha puesto el CNI al servicio de sus intereses partidistas para difamar políticos catalanistas, y para hacerlo ha malversado 10 millones de euros del erario público, dinero que también hemos pagado los catalanes. Ni el Estado ni el PP tienen derecho a usar nuestros impuestos, qué, y lo repito de nuevo, también pagamos los catalanes, para difamar representantes electos.

Pero el caudillo Rajoy y los demás ministros del régimen no sólo están demostrando nulos escrúpulos a la hora de usar recursos públicos que también, y eso no lo debemos olvidar nunca, salen del bolsillo de los catalanes para atacar Catalunya y alterar los resultados electorales mediante la fabricación de informes falsos para difamar personas, y quién sabe si quizás también para chantajear a dirigentes políticos y otras personalidades, además de comprar opinadores (intoxicadores) y columnistas, el régimen del caudillo Rajoy ha decidido que no sólo debe emplear los servicios de inteligencia (CNI) y el Poder Judicial, ahora también pretende controlar la prensa, aquella que no es afín al PP, mediante límites a la libertad de prensa.

Es curioso porque son justamente los medios afines al PP (Intereconomía, 13TV, ABC, La Razón y El Mundo) los que demuestran no tener ningún escrúpulo a la hora de mentir, difamar e insultar, pero el PP no controla todos los medios , y al PP no le hace ninguna gracia que se informe de los casos de corrupción que afectan al partido del régimen mariano.

Recientemente han aparecido en la prensa las fotos de Alberto Núñez Feijóo al lado del conocido narcotraficante gallego Marcial Dorado. Alrededor del PP hay una nube tóxica de corrupción que el PP no quiere combatir sino impedir que se hable. La táctica del PP ha sido hasta ahora no aceptar preguntas en las ruedas de prensa, pero ya hay dirigentes del PP como Ignacio González que se ha declarado partidario de poner límites a la hora de publicar fotos en los medios de comunicación que puedan dañar a personas o instituciones. Es decir, no quieren que se puedan hacer públicas imágenes que puedan perjudicar al PP, pero el PP usa los medios de comunicación afines y los recursos del Estado que tiene a su alcance para difamar a quien no se somete. Ignacio González cree que la foto del presidente gallego Núñez Feijóo junto al narcotraficante gallego Marcial Dorado "no aporta nada desde el punto de vista de la legalidad y de su actividad política", según González "'no es aceptable ni admisible, hay haber un límite ".

Continúa España cabalgando hacia una dictadura corrupta guiada por el caudillo Rajoy.