26 d’abr. 2013

Cospedal, ignorància i insensibilitat

Cospedal, ignorància i insensibilitat

 

María Dolores de Cospedal, secretària general del Partit Popular, presidenta de la comunitat autònoma de Castella – la Manxa, cobradora de quatre sous que sumen més de 400.000 euros i accionista de CAPIO (pròximament IDC Salud), empresa a la que el Partit Popular “està regalant” la sanitat pública que estan privatitzant, ha demostrat que no té cap sensibilitat, ni humanitat, una absoluta ignorància en matèria històrica i molt mala memòria.

 

En unes altres circumstàncies potser criticaria escarnir els polítics a la porta de casa seva, i reitero “porta de casa seva”, però cada vegada que parlen els dirigents del PP aconsegueixen fer-me pensar que es mereixerien que algú els donés un raig d’hòsties ben donades.

 

Cospedal titlla els escarnis de “nazisme pur”

 

Segons Dolores de Cospedal “els votants del PP deixen de menjar abans que deixar de pagar la hipoteca”. Un altre dirigent del PP, Pujalte, afirma que “alguns deutors volen la dació en pagament per comprar un altre pis”. Mentrestant hi ha hagut al voltant d’una dotzena de persones que s’han suïcidat desesperades quan han sabut que anaven a desnonar-les. El PP va convertir la ILP de la dació en pagament en paper mullat aprofitant la seva majoria absolutista. I tota mala acció té la seva conseqüència, i aquesta conseqüència ha estat que els dirigents del PP han emprenyat la gent i la gent, com que els polítics no volen escoltar-los a les Corts, la gent ha anat a explicar-los a la porta de la casa dels polítics que hi ha gent que pateix (i mor) per culpa d’una pèssims governants que a més sembla que no tinguin sentiments.

 

Però no ho han entès, i no només no ho han entès sinó que han respost amb l’insult. La secretària general del PP, presidenta de Castella – la Manxa i accionista de CAPIO, Dolores de Cospedal va titllar els escarnis que pateixen els seus companys de partit de “nazisme pur”. En un acte d’autobombo la senyora Cospedal va afirmar que els escarnis als que les víctimes dels desnonaments sotmeten als dirigents del PP són “nazisme pur” i reflex d’un “esperit totalitari i sectari” dels anys 30.

 El partit del qual és secretària general Dolores de Cospedal, el Partit Popular, va ser fundat per Manuel Fraga Iribarne, un senyor que va ser ministre d'Informació i Turisme entre 1962 i 1969, és a dir, va ser ministre durant la dictadura franquista, i també durant el període postdictatorial i predemocràtic va ser vicepresident del Govern i ministre de la Governació entre desembre de 1975 i juliol de 1976, període durant el qual van produir-se els fets de Vitòria. Ja en període democràtic va ser president de la Junta de Galícia entre 1990 i 2005. El vell ministre franquista va fundar el Aliança Popular, que després passaria a dir-se Partit Popular. El règim del qual va ser ministre el fundador del PP va tenir excel·lents relacions amb el règim nazi, i fruit d’aquesta relació entre els feixistes espanyols, els nazis alemanys i els feixistes italians, les aviacions alemanya i italiana van bombardejar ciutats espanyoles, catalanes i basques. Per tant, la senyora Cospedal, sent dirigent del PP hauria d’abstenir-se d’acusar algú de nazi, perquè el seu partit el va fundar el ministre d’un règim totalitari feixista que va tenir relacions amb els nazis.

 

I no es confongui, senyora Cospedal, les persones que es manifesten a les portes dels domicilis dels companys de vostè no són nazis, els nazis no es quedaven a les portes, els nazis assaltaven les cases, feien fora de les seves cases als seus residents, els apallissaven i els robaven, a cap dirigent del PP l’han tret de casa seva ni l’han apallissat, que és curiós, senyora Cospedal, a moltes d’aquestes persones a qui vostè té la gosadia de titllar de nazis si que les han fet fora de casa seva després de esbotzar-los la porta i usant policia per defensar els interessos privats dels mateixos bancs que ens han portat a la situació actual i als quals vostès han salvat el cul usant els nostres diners.

 

Cospedal afirma que "sense polítics no hi ha política i sense política no hi ha democràcia". Si, és cert, però quan els polítics són mentiders incompetents i ignorants passa que la política acaba sent "l'art de buscar problemes, trobar-los, fer un diagnòstic fals i aplicar els remeis equivocats". Això últim ho va dir Groucho Marx i sembla que tenia raó, defineix a la perfecció la mena de política que fa el PP.

 

La ignorància no és patrimoni dels dirigents del PP, també alguns del PSOE i d’algun altre partit espanyol, que han acusat de nazi a catalans, bascos, a la PAH, o a tot aquell que no els llepa el cul, però el PP ha arribat a l’extrem de titllar de nazi a tothom. I és greu que es banalitzi un règim responsable de l’assassinat industrialitzat de 10 milions de persones.

 

Les víctimes del nazisme, ofeses per la banalització que el PP fa d’un règim tan terrible han recordat a Cospedal que “les seves paraules són delictes a molts països” i li han demanat que rectifiqui o dimiteixi. També l’han convidat a visitar els camps de concentració per a què aprengui que va ser el nazisme enviant-li una carta amb el text: “Des l'Amical Mauthausen i altres camps, volem expressar el nostre malestar i indignació per les paraules de la senyora María Dolores de Cospedal, que considerem una banalització de l'horror nazi i un menyspreu cap als milions de víctimes dels camps de concentració i extermini del III Reich i tots els seus familiars, molts dels quals formen part d'aquesta organització. Demanem una rectificació immediata a la secretària del general del PP i presidenta de Castella-la Manxa, sense excuses, atès que les seves paraules són tan greus que en molts països són considerades un delicte i perseguides per la justícia”. “Nosaltres, deportats, deportades, fills, filles, néts i nétes, que hem viscut directament o indirectament el que és de veritat la barbàrie nazi, no podem tolerar que se segueixi menystenint els milions de morts, ni el patiment dels que van poder sobreviure a els camps de concentració per poder explicar-ho al món. No podem romandre callats quan es falta a la memòria d'aquells que van ser tancats, torturats, anul · lats i exterminats per motius polítics, religiosos, ètnics o de tendència sexual”.  "Si és per ignorància, i resulta que la secretària general del partit que governa a Espanya no té ni idea del que va significar el règim nazi, des de l'Amical estarem encantats de convidar-la a que ens acompanyi a una de les visites que periòdicament realitzem amb diversos grups d'estudiants als camps de concentració de Mauthausen o Buchendwald". "Així aprendrà el que va representar el nazisme”. Si les paraules de Cospedal fossin producte de la mala fe i no d’un error des d’Amical Mathausen “li demanaríem – a Cospedal - que dimitís immediatament dels seus càrrecs, perquè entenem que en una societat democràtica i en un suposat estat de dret, no és acceptable que un càrrec polític i públic de la seva rellevància es dediqui a banalitzar el nazisme, només per atacar un grup de persones que s'han organitzat per defensar-se davant els abusos i la injustícia del govern i les elits financeres”.

 

La banalització del nazisme producte de la ignorància, dels prejudicis o de la mala fe no és exclusiva dels dirigents del PP, també hi ha dirigents del PSOE que han pixat fora del test, com Francisco Vázquez, exalcalde socialista d’A Coruña que va afirmar que “no hi ha diferència entre un jueu perseguit pels nazis i un nen català castigat per parlar espanyol”. Si que hi ha diferència, senyor Vázquez, a Catalunya no es persegueix ningú per parlar en castellà, a diferència del que succeïa quan un compatriota del senyor Vázquez baixet i amb veu aflautada va imposar una llarga llista de prohibicions contra l’ús de la llengua catalana. I vull recordar-li al senyor Vázquez que fa uns dies el president del Congrés dels Diputats del Regne d’Espanya va privar de la paraula a tres diputats catalans que volien expressar-se en català a la Cambra dels Diputats.

 

Un altre polític socialista espanyol va qualificar de Hitler el president Artur Mas. L’actual president d’Extremadura va dir que volia que Extremadura fos com Israel, però cada vegada que Monago o els seus predecessors han parlat sobre Catalunya a mi em semblava escoltar dirigents de Hamàs quan parlen d'Israel.

 

Cospedal privarà de l’oxigen als malalts castellano-manxecs

 

Els pacients domiciliaris castellano-manxecs de l’Hospital d’Alcázar de San Juan (Ciudad Real) han rebut una carta que els anuncia que en un termini de 15 dies deixaran de rebre les bombones d’oxigen. Aquesta és una mesura amb la qual pretenen estalviar, segons la carta, i forma part de les retallades que el govern de María Dolores de Cospedal està realitzant a la Sanitat castellano-manxega. Recordo que Cospedal és accionista de CAPIO, una empresa privada del sector sanitari. Segons la carta que han rebut els pacients en un termini de 15 o 20 dies se’ls retirarà els equips perquè per a l’empresa Linde Médica aquests pacients no són rendibles. El director mèdic de l’Hospital d’Alcázar de San Juan és Juan Sánchez, diputat regional del PP i president de la Comissió de Sanitat del Parlament castellano-manxec.

 

Ara, disculpi’m, senyora Cospedal, encara creu que vostès no es mereixen ser escarnits?

 

 

 

 

 

 

 

 

Cospedal, ignorancia e insensibilidad

 

María Dolores de Cospedal, secretaria general del PP, presidenta de la comunidad autónoma de Castilla - La Mancha, cobradora de cuatro sueldos que suman más de 400.000 euros y accionista de CAPIO (próximamente IDC Salud), empresa a la que el Partido Popular "está regalando" la sanidad pública que están privatizando, ha demostrado que no tiene ninguna sensibilidad, ni humanidad, una absoluta ignorancia en materia histórica y muy mala memoria.

 

En otras circunstancias quizá criticaría escarnecer los políticos en la puerta de su casa, y reitero "puerta de casa", pero cada vez que hablan los dirigentes del PP consiguen hacerme pensar que merecerían que alguien les diera un montón de hostias bien dadas.

 

Cospedal tacha los escarnios (escraches) de "nazismo puro"

 

Según Dolores de Cospedal "los votantes del PP dejan de comer antes de que dejar de pagar la hipoteca". Otro dirigente del PP, Pujalte, afirma que "algunos deudores quieren la dación en pago para comprar otro piso". Mientras tanto ha habido alrededor de una docena de personas que se han suicidado desesperadas cuando han sabido que iban a desahuciarlas. El PP convirtió la ILP de la dación en pago en papel mojado aprovechando su mayoría absolutista. Y toda mala acción tiene su consecuencia, y esta consecuencia ha sido que los dirigentes del PP han cabreado a la gente y la gente, como que los políticos no quieren escuchar a las Cortes, la gente ha ido a explicar a la puerta de la casa de los políticos que hay gente que sufre (y muere) por culpa de una pésimos gobernantes que además parece que no tengan sentimientos.

 

Pero no lo han entendido, y no sólo no lo han entendido sino que han respondido con el insulto. La secretaria general del PP, presidenta de Castilla - La Mancha y accionista de CAPIO, Dolores de Cospedal tachó los escarnios (escraches) que sufren sus compañeros de partido de "nazismo puro". En un acto de autobombo la señora Cospedal afirmó que los escarnios (escraches) a los que las víctimas de los desahucios someten a los dirigentes del PP son "nazismo puro" y reflejo de un "espíritu totalitario y sectario" de los años 30.

 

El partido del que es secretaria general Dolores de Cospedal, el Partido Popular, fue fundado por Manuel Fraga Iribarne, un señor que fue ministro de Información y Turismo entre 1962 y 1969, es decir, fue ministro durante la dictadura franquista , y también durante el período postdictatorial y predemocrático fue vicepresidente del Gobierno y ministro de la Gobernación entre diciembre de 1975 y julio de 1976, período durante el cual se produjeron los hechos de Vitoria. Ya en periodo democrático fue presidente de la Junta de Galicia entre 1990 y 2005. El viejo ministro franquista fundó el Alianza Popular, que luego pasaría a llamarse Partido Popular. El régimen del que fue ministro el fundador del PP tuvo excelentes relaciones con el régimen nazi, y fruto de esta relación entre los fascistas españoles, los nazis alemanes y los fascistas italianos, las aviaciones alemana e italiana bombardearon ciudades españolas , catalanas y vascas. Por tanto, la señora Cospedal, siendo dirigente del PP debería abstenerse de acusar a alguien de nazi, porque su partido lo fundó el ministro de un régimen totalitario fascista que tuvo relaciones con los nazis.

 

Y no se confunda, señora Cospedal, las personas que se manifiestan en las puertas de los domicilios de los compañeros de usted no son nazis, los nazis no se quedaban en las puertas, los nazis asaltaban las casas, echaban fuera de sus casas a sus residentes , los apaleaban y les robaban, a ningún dirigente del PP lo han sacado de su casa ni lo han golpeado, que es curioso, señora Cospedal, a muchas de estas personas a las que usted tiene la osadía de llamar nazis sí que las han echado de su casa después de reventarles la puerta y usando policía para defender los intereses privados de los mismos bancos que nos han llevado a la situación actual y los que ustedes han salvado el culo usando nuestro dinero.

 

Cospedal afirma que "sin políticos no hay política y sin política no hay democracia". Si, es cierto, pero cuando los políticos son mentirosos incompetentes e ignorantes sucede que la política termina siendo "el arte de buscar problemas, encontrarlos, hacer un diagnóstico falso y aplicar los remedios equivocados". Ésto último lo dijo Groucho Marx y parece que tenía razón, define a la perfección la clase de política que hace el PP.

 

La ignorancia no es patrimonio de los dirigentes del PP, también algunos del PSOE y de algún otro partido español, que han acusado de nazi a catalanes, vascos, a la PAH, o a todo aquel que no les lame el culo, pero el PP ha llegado al extremo de llamar nazi a todos. Y es grave que se banalice un régimen responsable del asesinato industrializado de 10 millones de personas.

 

Las víctimas del nazismo, ofendidas por la banalización que el PP hace de un régimen tan terrible han recordado a Cospedal que "sus palabras son delitos en muchos países" y le han pedido que rectifique o dimita. También le han invitado a visitar los campos de concentración para que aprenda que fue el nazismo enviándole una carta con el texto: "Desde la Amical Mauthausen y otros campos, queremos expresar nuestro malestar e indignación por las palabras de la señora María Dolores de Cospedal, que consideramos una banalización del horror nazi y un desprecio hacia los millones de víctimas de los campos de concentración y exterminio del III Reich y todos sus familiares, muchos de los cuales forman parte de esta organización. Pedimos una rectificación inmediata a la secretaria del general del PP y presidenta de Castilla-La Mancha, sin excusas, dado que sus palabras son tan graves que en muchos países son consideradas un delito y perseguidas por la justicia". "Nosotros, deportados, deportadas, hijos, hijas, nietos y nietas, que hemos vivido directa o indirectamente lo que es de verdad la barbarie nazi, no podemos tolerar que se siga menoscabando los millones de muertos, ni el sufrimiento de los que pudieron sobrevivir a los campos de concentración para poder explicarlo al mundo. No podemos permanecer callados cuando se falta a la memoria de aquellos que fueron cerrados, torturados, anulados y exterminados por motivos políticos, religiosos, étnicos o de tendencia sexual". "Si es por ignorancia, y resulta que la secretaria general del partido que gobierna en España no tiene ni idea de lo que significó el régimen nazi, desde la Amical estaremos encantados de invitar a que nos acompañe a una de las visitas que periódicamente realizamos con varios grupos de estudiantes a los campos de concentración de Mauthausen o Buchendwald. Así aprenderá lo que representó el nazismo". Si las palabras de Cospedal fueran producto de la mala fe y no de un error desde Amical Mathausen "le pediríamos - a Cospedal - que dimitiera inmediatamente de sus cargos, porque entendemos que en una sociedad democrática y en un supuesto estado de derecho , no es aceptable que un cargo político y público de su relevancia se dedique a banalizar el nazismo, sólo para atacar a un grupo de personas que se han organizado para defenderse ante los abusos y la injusticia del gobierno y las élites financieras".

 

La banalización del nazismo producto de la ignorancia, los prejuicios o de la mala fe no es exclusiva de los dirigentes del PP, también hay dirigentes del PSOE que han meado fuera del tiesto, como Francisco Vázquez, ex alcalde socialista de A Coruña que afirmó que "no hay diferencia entre un judío perseguido por los nazis y un niño catalán castigado por hablar español". Si hay diferencia, señor Vázquez, en Cataluña no se persigue a nadie por hablar en castellano, a diferencia de lo que sucedía cuando un compatriota del señor Vázquez bajito y con voz aflautada impuso una larga lista de prohibiciones contra el uso de la lengua catalana. Y quiero recordarle al señor Vázquez que hace unos días el presidente del Congreso del Reino de España privó de la palabra a tres diputados catalanes que querían expresarse en catalán en la Cámara de los Diputados.

 

Otro político socialista español calificó de Hitler al presidente Mas. El actual presidente de Extremadura dijo que quería que Extremadura fuese como Israel, pero cada vez que Monago o sus predecesores han hablado sobre Cataluña a mí me parecía escuchar a dirigentes de Hamás cuando hablan contra Israel.

 

Cospedal privará del oxígeno a los enfermos castellano-manchegos

 

Los pacientes domiciliarios castellano-manchegos del Hospital de Alcázar de San Juan (Ciudad Real) han recibido una carta que les anuncia que en un plazo de 15 días dejarán de recibir las bombonas de oxígeno. Esta es una medida con la que pretenden ahorrar, según la carta, y forma parte de los recortes que el gobierno de María Dolores de Cospedal está realizando en la Sanidad castellano-manchega. Recuerdo que Cospedal es accionista de CAPIO, una empresa privada del sector sanitario. Según la carta que han recibido los pacientes en un plazo de 15 o 20 días se les retirará los equipos porque para la empresa Linde Médica estos pacientes no son rentables. El director médico del Hospital de Alcázar de San Juan es Juan Sánchez, diputado regional del PP y presidente de la Comisión de Sanidad del Parlamento castellano-manchego.

 

Ahora, discúlpeme, señora Cospedal, ¿aún cree que ustedes no se merecen ser escarnecidos?