2 d’oct. 2010

Terrorisme islamista

Terrorisme islamista

Detingut a Esplugues

La policia ha detingut a Esplugues de Llobregat a Muhammad Omar Debhi, ciutadà nord americà d'origen algerià, que es dedicava a finançar activitats terroristes al Sahel i a enviar diners a AlQaida Magreb Islàmic. El detingut feia els enviaments de diners en quantitats superiors als 60.000 euros mitjançant transferències bancàries i mitjançant correus humans. La policia va intervenir tres ordinadors portàtils, discs durs, factures, escriptures de constitució d'empreses, un cotxe de luxe i una embarcació d'esbarjo.
Planejaven atemptar a la UE Diversos serveis d'Intel·ligència han aconseguit desbaratar els plans de diverses cèl·lules terroristes d'AlQaida que planejaven cometre atemptats a diversos països de la UE – França, Gran Bretanya i Alemanya – segrestant i assassinant ostatges. Els terroristes van morir a la frontera de Pakistan i
Afganistan degut als bombardejos de l'OTAN.
Quinta columna islamista a Europa

Els islamistes recapten els fons a Occident per cometre els seus atemptats a Occident, també recluten als futurs terroristes que han de cometre els seus atemptats a Occident entre ciutadans musulmans que viuen a Occident, molts d'ells naturalitzats en els països contra els quals és molt probable que hagin d'atemptar. És cert que no tots els musulmans són islamistes ni terroristes, seria injust i fals llençar aquesta acusació però no és menys cert que no sabem qui és un futur terrorista i qui no ho és. Un element que sembla comú a molts d'aquests terroristes islamistes és que vivien segons els cànons de vida occidentals, tenien la nacionalitat del país en què residien, i sobtadament un dia es descobreix que són els autors d'un atemptat horrible.

Terrorismo islamista


Detenido en Esplugues

La policía ha detenido en Esplugues de Llobregat a Muhammad Omar Debhi, ciudadano norteamericano de origen argelino, que se dedicaba a financiar actividades terroristas en el Sahel y enviar dinero a AlQaida Magreb Islámico. El detenido hacía los envíos de dinero en cantidades superiores a 60.000 euros mediante transferencias bancarias y mediante correos humanos. La policía intervino tres ordenadores portátiles, discos duros, facturas, escrituras de constitución de empresas, un coche de lujo y una embarcación de recreo.Planeaban atentar en la UEDiversos servicios de Inteligencia han logrado desbaratar los planes de varias células terroristas de AlQaida que planeaban cometer atentados en varios países de la UE - Francia, Gran Bretaña y Alemania - secuestrando y asesinando rehenes. Los terroristas murieron en la frontera de Pakistán y Afganistán debido a los bombardeos de la OTAN.

Quinta columna islamista en Europa

Los islamistas recaudan los fondos en Occidente para cometer sus atentados en Occidente, también reclutan a los futuros terroristas que han de cometer sus atentados en Occidente entre ciudadanos musulmanes que viven en Occidente, muchos de ellos naturalizados en los países contra los que es muy probable que tengan que atentar. Es cierto que no todos los musulmanes son islamistas ni terroristas, sería injusto y falso tirar esta acusación pero no es menos cierto que no sabemos quién es un futuro terrorista y quién no lo es. Un elemento que parece común a muchos de estos terroristas islamistas es que vivían según los cánones de vida occidentales, tenían la nacionalidad del país en que residían, y repentinamente un día se descubre que son los autores de un atentado horrible.