20 d’oct. 2010

Aznar, presi del CA del GAI

Aznar, presi del CA del GAIAznar ha sigut nomenat president del consell assessor de Global Adaptation Institute, segons informa FAES, la fundació creada a la major glòria d'Aznar i de la ideologia aznarista, liderada pel propi Aznar. Aquesta organització, el GAI (Global Adaptation Institute), realitza estudis sobre l'adaptació al canvi climàtic.

L'any 2008 Aznar advertia contra l'alarmisme que hi ha sobre el canvi climàtic que Aznar considerà que era com una religió “que condemna a la foguera a qui gossa discrepar”. Aznar també va presentar un llibre – "Planeta Azul (no verde)" de Vaclav Klaus, editat per FAES que considerava que l'escalfament global era un mite.
És un acudit que un personatge que no creu en el canvi climàtic es converteixi en president del consell assessor d'un institut que estudia el canvi climàtic. Encara que si considerem que Aznar que mai ha cregut en la democràcia va ser encarregat per Bush de valorar la qualitat de les democràcies de l'Amèrica llatina ja veiem com funcionen aquestes coses.

Vídeo: Jose María Aznar niega el cambio climático en FAES (Blogmalas lenguas)


Vídeo: AZNAR CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC (Professorsardonic)


Aznar, presidente del CA del GAI

Aznar ha sido nombrado presidente del consejo asesor de Global Adaptation Institute, según informa FAES, la fundación creada en la mayor gloria de Aznar y de la ideología aznarista, liderada por el propio Aznar. Esta organización, el GAI (Global Adaptation Institute), realiza estudios sobre la adaptación al cambio climático.En 2008 Aznar advertía contra el alarmismo que hay sobre el cambio climático que Aznar consideró que era como una religión "que condena a la hoguera a quien para discrepar". Aznar también presentó un libro - "Planeta Azul (no verde)" de Vaclav Klaus, editado por FAES que consideraba que el calentamiento global era un mito. Es un chiste que un personaje que no cree en el cambio climático se convierta en presidente del consejo asesor de un instituto que estudia el cambio climático. Aunque si consideramos que Aznar que nunca ha creído en la democracia fue encargado por Bush de valorar la calidad de las democracias de América latina ya vemos cómo funcionan estas cosas.