7 d’oct. 2010

L'Església espanyola no és d'aquest món

L'Església espanyola no és d'aquest mónJa ho diuen ells que l'Església no és d'aquest món però això és demostra especialment en el cas de la Conferència Episcopal
Espanyola, en concret qui sembla que no és d'aquest món ni d'aquest temps és monsenyor Rouco Varela.

Suposo que tots us heu assabentat que d'aquí a un mes vindrà a Barcelona el Papa Benet XVI, conegut abans com a Joseph Ratzinger, Sum Pontífex de l'Església Catolica, amb motiu de la consagració del Temple i l'altar de la Sagrada Família, obra d'Antoni Gaudí. Sa Santedat també viatjarà a Santiago de Compostel·la amb motiu del Xacobeo. Doncs sembla que el màxim representant de l'Església a Espanya no sap que el cap espiritual i superior seu viatjarà a Barcelona i Santiago de Compostel·la d'aquí a un mes. En un acte celebrat a Roma amb gran presència mediàtica Sa Eminència el cardenal Rouco va presentar la a Jornada de la Joventut que se celebrarà a Madrid el mes d'agost de l'any 2011. Sorprén que a la màxima autoritat de l'Església espanyola no parli de la visita del seu superior jeràrquic que es produirà d'aquí a un mes a Barcelona i Santiago de Compostel·la i decideixi parlar d'un acte que se celebrarà a Madrid l'agost de 2011.


La Iglesia española no es de este mundo


Ya lo dicen ellos que la Iglesia no es de este mundo pero esto se demuestra especialmente en el caso de la Conferencia Episcopal Española, en concreto que parece que no es de este mundo ni de este tiempo es monseñor Rouco Varela.
Supongo que todos os habéis enterado de que dentro de un mes vendrá a Barcelona el Papa Benedicto XVI, conocido antes como Joseph Ratzinger, Sum Pontífice de la Iglesia Catolica, con motivo de la consagración del Templo y el altar de la Sagrada Familia, obra de Antoni Gaudí. Su Santidad también viajará a Santiago de Compostela con motivo del Xacobeo. Pues parece que el máximo representante de la Iglesia en España no sabe que el jefe espiritual y superior su viajará a Barcelona y Santiago de Compostela dentro de un mes. En un acto celebrado en Roma con gran presencia mediática Su Eminencia el cardenal Rouco presentó a Jornada de la Juventud que se celebrará en Madrid el mes de agosto del año 2011. Sorprende que en la máxima autoridad de la Iglesia española no hable de la visita de su superior jerárquico que se producirá dentro de un mes en Barcelona y Santiago de Compostela y decida hablar de un acto que se celebrará en Madrid la agosto de 2011.