18 d’oct. 2010

Morts mentre preparaven un llençament de míssils contra Israel

Morts mentre preparaven un llençament de míssils contra Israel



Israel ha mort dos palestins i n'ha ferit uns altres dos. Si ens quedem en aquest punt podríem pensar que els “malignes jueus” maten innocents palestins per divertir-se però els palestins morts eren milicians d'Hamàs – en llenguatge propalestí – o terroristes d'Hamàs. Aquests “innocents” palestins en el moment de ser morts per l'aviació israeliana estaven preparant un atac amb míssils des del nord de la Franja de Gaza sobre l'Estat d'Israel.

El llençament massiu de míssils des de Gaza sobre Israel va ser la causa de l'operació que fa dos anys va desolar la Franja de Gaza durant 22 dies deixant més de 1400 morts entre els palestins i 13 israelians. Aquella operació va reduir de forma important el llençament de míssils d'Hamàs contra Israel. Durant l'any 2010 els terroristes palestins han llençat 165 míssils o obusos de morter contra Israel.

Muertos mientras preparaban un lanzamiento de misiles contra Israel



Israel ha matado a dos palestinos y ha herido a otros dos. Si nos quedamos en este punto podríamos pensar que los “malignos judíos” matan inocentes palestinos para divertirse pero los palestinos muertos eran milicianos de Hamás - en lenguaje propalestino - o terroristas de Hamás. Estos "inocentes" palestinos en el momento de ser muertos por la aviación israelí estaban preparando un ataque con misiles desde el norte de la Franja de Gaza sobre el Estado de Israel.
El lanzamiento masivo de misiles desde Gaza sobre Israel fue la causa de la operación que hace dos años asoló la Franja de Gaza durante 22 días dejando más de 1.400 muertos entre los palestinos y 13 israelíes. Aquella operación redujo de forma importante el lanzamiento de misiles de Hamás contra Israel. Durante el año 2010 los terroristas palestinos han lanzado 165 misiles u obuses de mortero contra Israel.


אם אתה רוצה מלחמה, לא בוכה כאשר האויב שלך מגן


Enllaç / Enlace: Al menos dos palestinos muertos en un ataque aéreo israelí contra Gaza


Enllaç / Enlace: Dos palestinos muertos por un bombardeo israelí sobre Gaza