16 d’oct. 2010

Díaz Ferrán i com sortir de la crisi

Díaz Ferrán i com sortir de la crisi

El remei per sortir de la crisi de l'empresari modèlic – només cal veure el grup Marsans - i president de la CEOE Gerardo Díaz Ferrán és “treballar més i guanyar (cobrar) menys”, i no es refereix pas als grans directius amb sous elevats, no us ho creieu pas, ell creu que són els treballadors els que tenen sous massa elevats. Segurament pensa que s'hauria de reintroduir l'esclavatge, setze hores de treball a canvi d'una mica de pa i aigua bullida. Llàstima que la llei laboral no ho permeti sinó ja veuríem a Díaz Ferrán contractant fuetejadors professionals que “incentivin” els treballadors. Díaz Ferrán és un empresari amb la mentalitat del segle XIX, que a hores d'ara és incomprensible que encara sigui el president dels empresaris espanyols ja que si ens fixem com funcionen – més aviat hauria de dir com no funcionen - les seves empreses, o és un inútil o està mancat dels mínims escrúpols. No és el primer cop que “dóna consells” per a sortir de la crisi, fet que resulta una befa i que el personatge és un desvergonyit. Com gosa donar consells de com s'ha de sortir de la crisi algú a qui les seves empreses se li cauen a miques deixant al carrer als seus treballadors?. Quina confiança se li pot tenir a qui declara que ell mai viatjaria en els avions de la companyia que ell mateix dirigia – Air Comet - fins quan va haver de donar explicacions per la intervenció de la companyia?. Segurament el que pretén Díaz Ferrán és que la resta d'empresaris segueixin el seu exemple. La foto correspon a l'agència de Viatges Crisol que pertany al grup Marsans, dirigit per Díaz Ferrán, ara tancada. Podem llegir que “El grup Marsans no paga als seus empleats ni als seus clients. On són els diners ?????. Solucions ja!!!!”



Díaz Ferrán y cómo salir de la crisis
El remedio para salir de la crisis del empresario modélico - sólo hay que ver el grupo Marsans - y presidente de la CEOE Gerardo Díaz Ferrán es "trabajar más y ganar (cobrar) menos", y no se refiere a los grandes directivos con sueldos elevados, no os lo creéis, él cree que son los trabajadores los que tienen sueldos demasiado elevados. Seguramente piensa que debería reintroducir la esclavitud, dieciséis horas de trabajo a cambio de un poco de pan y agua hervida. Lástima que la ley laboral no lo permita sino ya veríamos a Díaz Ferrán contratando azotadores profesionales que "incentiven" a los trabajadores.Díaz Ferrán es un empresario con la mentalidad del siglo XIX, que a estas alturas es incomprensible que aún sea el presidente de los empresarios españoles ya que si nos fijamos cómo funcionan - más bien debería decir como no funcionan - sus empresas, o es un inútil o carece de los mínimos escrúpulos.No es la primera vez que "da consejos" para salir de la crisis, lo que resulta una burla y que el personaje es un desvergonzado. ¿Como osa dar consejos de cómo salir de la crisis alguien a quien sus empresas se le caen a pedazos dejando en la calle a sus trabajadores?.¿Qué confianza se le puede tener a quien declara que él nunca viajaría en los aviones de la compañía que él mismo dirigía - Air Comet - hasta cuando tuvo que dar explicaciones por la intervención de la compañía?. Seguramente lo que pretende Díaz Ferrán es que el resto de empresarios sigan su ejemplo. La foto corresponde a la agencia de Viajes Crisol que pertenece al grupo Marsans, dirigido por Díaz Ferrán, ahora cerrada. Podemos leer que "El grupo Marsans no paga a sus empleados ni a sus clientes. Dónde está el dinero ?????. Soluciones ya !!!!"

2 comentaris:

zel ha dit...

Un penós de ca l'ample, un impresentable...

Jaume C. i B. ha dit...

La CEOE ha tingut un seriós problema amb els seus presidents, Cuevas, l'anterior president no dirigia cap empresa, era un funcionari, l'actual dirigeix empreses que s'enfonsen.
Si pensen nomenar un nou president haurien d'escollir un president que tingui credibilitat.