6 de jul. 2013

Alejo, el colpista, no vol que votem


Alejo, el colpista, no vol que votem

 

Qui encara cregui que el PP és un partit democràtic després d’Alicia Sánchez Camacho dient que té un fiscal de confiança que l’informa dels assumptes tèrbols de CiU és que o és molt ingenu o té el mateix concepte de democràcia que Ahmadinejad.

Alejo Vidal-Quadras, dirigent del PP, eurodiputat i, encara incomprensiblement, vicepresident del Parlament Europeu, habitual de tertúlies cavernàries, i colpista de taverna a estones lliures, ja havia amenaçat altres cops amb l’enviament de la guàrdia civil per a detenir el president de la Generalitat. El més greu és que aquest senyor és, per naixement, català, però ell se sent profundament espanyol i anticatalà.

Vidal-Quadras considera que el referèndum per la independència és un acte criminal i creu que la policia ha de retirar les urnes dels col·legis electorals. I declara a Press Association que si “el govern nacionalista de Catalunya insisteix a fer el referèndum, el govern central, d'acord amb la llei i la sentència d'un tribunal, la pararà físicament” emparant-se en la sentència del Tribunal Constitucional, també conegut con Tribunal de Confiança del Partit Popular.

Crec que quan se celebri la consulta s’haurà de fer demanant la presència d’organitzacions internacionals que supervisin tot el procés i organitzar un servei de seguretat que impedeixi que el PP i els seus sicaris puguin impedir el referèndum o consulta, o puguin cometre un frau.

Vidal-Quadras també demana que l’Estat, si l’Estat que ens roba, diguem les coses sense embuts, cada any 16000 milions d’euros, deixi que la Generalitat faci fallida i la intervingui.

I vergonyosament la UE manté aquest colpista ultradretà en el càrrec de vicepresident del Parlament Europeu. Insisteixo en aquest punt, és una vergonya que el Parlament Europeu, que és en teoria el temple de la democràcia europea, tingui de vicepresident un individu que demana tancar el Parlament democràtic de Catalunya i empresonar els representants electes del poble de Catalunya.

Crec que Alejo Vidal-Quadras volia ser president de la Generalitat, ha estat el seu trauma personal no aconseguir-ho democràticament - que dolents que som els catalans, oi, Alejo? que no volem un feixista espanyol com tu al capdavant de la nostra institució de govern més important - i com que no va poder ser-ho quan estava al capdavant del PP a Catalunya, ara vol aconseguir-ho amb l’ajut de l’exèrcit espanyol, o més modestament la Guàrdia Civil.

 


 


 

 

Alejo, el golpista, no quiere que votemos

 

Quien aún crea que el PP es un partido democrático después de Alicia Sánchez Camacho diciendo que tiene un fiscal de confianza que le informa de los asuntos turbios de CiU es que o es muy ingenuo o tiene el mismo concepto de democracia que Ahmadineyad.

Alejo Vidal-Quadras, dirigente del PP, eurodiputado y, aún incomprensiblemente, vicepresidente del Parlamento Europeo, habitual de tertulias cavernarias, y golpista de taberna a ratos libres, ya había amenazado otras veces con el envío de la guardia civil para detener el presidente de la Generalitat. Lo más grave es que este señor es, por nacimiento, catalán, pero él se siente profundamente español y anticatalán.

Vidal-Quadras considera que el referéndum por la independencia es un acto criminal y cree que la policía debe retirar las urnas de los colegios electorales. Y declara a Press Association que si "el gobierno nacionalista de Catalunya insiste en hacer el referéndum, el gobierno central, de acuerdo con la ley y la sentencia de un tribunal, la parará físicamente" amparándose en la sentencia del Tribunal Constitucional , también conocido cono Tribunal de Confianza del Partido Popular.

Creo que cuando se celebre la consulta deberá hacerse pidiendo la presencia de organizaciones internacionales que supervisen todo el proceso y organizar un servicio de seguridad que impida que el PP y sus sicarios puedan impedir el referéndum o consulta, o puedan cometer un fraude.

Vidal-Quadras también pide que el Estado, si el Estado que nos roba, digamos las cosas sin rodeos, cada año 16000 millones de euros, deje que la Generalitat quiebre y la intervenga.

Y vergonzosamente la UE mantiene este golpista ultraderechista en el cargo de vicepresidente del Parlamento Europeo. Insisto en este punto, es una vergüenza que el Parlamento Europeo, que es en teoría el templo de la democracia europea, tenga de vicepresidente un individuo que pide cerrar el Parlamento democrático de Catalunya y encarcelar a los representantes electos del pueblo de Catalunya.

Creo que Alejo Vidal-Quadras quería ser presidente de la Generalitat, ha sido su trauma personal no conseguirlo democráticamente - que malos que somos los catalanes, ¿verdad, Alejo?, que no queremos un fascista español como tú al frente de nuestra institución de gobierno más importante - y como no pudo serlo cuando estaba al frente del PP en Catalunya, ahora quiere lograrlo con la ayuda del ejército español, o más modestamente la Guardia Civil.

2 comentaris:

sargantana ha dit...

tenim un somni,
si tambe es el vostre...
us convidem a participar a aquest blog:

http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

us hi esperem !!

Jaume ha dit...

Gràcies, Sargantana.