4 de juny 2011

Bolívia deixa escapar un terrorista iranià reclamat per la Justícia argentina

Bolívia deixa escapar un terrorista iranià reclamat per la Justícia argentina

La comunitat jueva de l'Argentina considera que és una befa que Bolívia no només no detingués i en canvi permetés la sortida del terrorista iranià Ahmad Vahidi, requerit per la Justícia argentina per l'atemptat contra la seu de l'AMIA en què van morir 85 persones. Vahidi es trobava a Bolívia realitzant una visita oficial en qualitat de ministre de Defensa de la República Islàmica de l'Iran, però l'any 1994 va participar en l'atemptat contra l'AMIA de Buenos Aires.
Les autoritats bolivianes haurien d'haver col•laborat. No haurien d'haver demanat (a Vahidi) que se'n retirés del país, sinó la seva detenció perquè és un pròfug d'Argentina”.
Evo Morales, a roda del seu camarada Hugo Chávez, s'ha dedicat, com el seu amic, a fer el tour dels tirans àrabs, establint lligams diplomàtics i comercials amb l'Iran, Síria i Líbia, és a dir, el millor de la zona. És molt greu que Bolívia decideixi convidar a marxar al terrorista iranià Vahidi en busca i captura per evitar haver de detenir-lo i extradir-lo a l'Argentina.
El terrorista ministre iranià Vahidi va queixar-se del tracte rebut a Bolívia: “Va estar molt malament en general el comportament de les autoritats bolivianes”. De desagraïts l'infern n'és ple i Vahidi demostra el seu desagraïment malgrat que el govern bolivià li va salvar el cul quan el que hauria d'haver fet era detenir-lo. El govern bolivià va demanar disculpes al govern iranià per haver convidat a Vahidi a sortir de Bolívia. Disculpes?. El ministre d'Exteriors bolivià va escriure una carta al seu homòleg argentí disculpant-se per ignorar el passat terrorista de Vahidi.
El govern iranià sembla el cartell dels més buscats.

Ahmad Vahidi està en la llista de busca i captura de la Interpol i està reclamat per la Justícia argentina per l'atemptat de l'AMIA, i se sospita que també és responsable de l'atemptat contra l'Ambaixada israeliana a Buenos Aires.
Hadi Soleimanpour, viceministre de Relacions Exteriors per Assumptes Africans.
Alí Akbar Rafsanjani, expresident de l'Iran.
Mohsen Rezai, assessor de Rafsanjani.
Moshen Rabbani, ex-agregat de l'Ambaixada iraniana a Buenos Aires.
Alí Akbar Velayati. Exministre de Relacions Exteriors.
Alí Fallahijan, exministre d'Informació.
Ahmad Reza Ashgari, exfuncionari diplomàtic.
Tots ben col·locats a les altes esferes del govern iranià.






















Bolivia deja escapar un terrorista iraní reclamado por la Justicia argentina
La comunidad judía de Argentina considera que es una burla que Bolivia no sólo no detuviera y en cambio permitiera la salida del terrorista iraní Ahmad Vahidi, requerido por la Justicia argentina por el atentado contra la sede de la AMIA en el que murieron 85 personas. Vahidi se encontraba en Bolivia realizando una visita oficial en calidad de ministro de Defensa de la República Islámica de Irán, pero el año 1994 participó en el atentado contra la AMIA de Buenos Aires.
"Las autoridades bolivianas deberían haber colaborado. No deberían haber pedido (a Vahidi) que se retirara del país, sino su detención porque es un prófugo de Argentina".
Evo Morales, a rueda de su camarada Hugo Chávez, ha dedicado, como su amigo, a hacer el tour de los tiranos árabes, estableciendo vínculos diplomáticos y comerciales con Irán, Siria y Libia, es decir, lo mejor de la zona. Es muy grave que Bolivia decida invitar a marchar al terrorista iraní Vahidi en busca y captura para evitar tener que detenerlo y extraditarlo a la Argentina.
El terrorista ministro iraní Vahidi quejó del trato recibido en Bolivia: "Estuvo muy mal en general el comportamiento de las autoridades bolivianas". De desagradecidos el infierno está lleno y Vahidi demuestra su desagradecimiento a pesar de que el gobierno boliviano le salvó el culo cuando lo que debería haber hecho era detenerlo. El gobierno boliviano pidió disculpas al gobierno iraní por haber invitado a Vahidi a salir de Bolivia. ¿Disculpas?. El ministro de Exteriores boliviano escribió una carta a su homólogo argentino disculpándose por ignorar el pasado terrorista de Vahidi.
El gobierno iraní parece el cartel de los más buscados.
Ahmad Vahidi está en la lista de busca y captura de la Interpol y está reclamado por la Justicia argentina por el atentado de la AMIA, y se sospecha que también es responsable del atentado contra la Embajada israelí en Buenos Aires.
Hadi Soleimanpour, viceministro de Relaciones Exteriores para Asuntos Africanos.
Alí Akbar Rafsanyani, ex presidente de Irán.
Mohsen Rezai, asesor de Rafsanyani.
Moshen Rabbani, ex-agregado de la Embajada iraní en Buenos Aires.
Alí Akbar Velayati. Ex ministro de Relaciones Exteriores.
Alí Fallahijan, ex ministro de Información.
Ahmad Reza Ashgari, ex funcionario diplomático.
Todos bien colocados en las altas esferas del gobierno iraní.