7 de juny 2011

Amenaces islamistes a Pilar Rahola

Amenaces islamistes a Pilar Rahola
El grup Islam ha amenaçat de mort a la periodista catalana Pilar Rahola. La lletra no és gaire complexa però si que és explícita en la seva amenaça “voy a matar a Pilar Rahola”. Pilar Rahola sempre s'ha destacat per la defensa dels drets de la dona als països islàmics i les seves clares opinions sobre l'islamisme i la situació d'Orient Mitjà, cosa que pot haver emprenyat a molta gent. Rahola ha presentat una denúncia judicial per amenaces i el jutge que instrueix la causa ha enviat una requisitòria a la seu de Youtube a Seattle (Estats Units) per a què retirin el vídeo.
Els Mossos d'Esquadra estan investigant aquestes amenaces i han establert un dispositiu de protecció. Pilar Rahola publicà el llibre “La República Islàmica d'Espanya” en què denuncia la penetració a Espanya del fonamentalisme islàmic a travès d'imams radicals.
Vull recordar que alguns dels terroristes que van participar en els atemptats de l'11-S van passar un temps a Catalunya, entre molts altres llocs. Els centres de culte islàmic estan regentats per clergues radicals que capten els futurs terroristes islàmics i també recapten diners per mantenir les organitzacions terroristes islàmiques.
És evident que si han decidit amenaçar de mort a Pilar Rahola és perquè el que diu aquesta periodista ha posat en evidència una situació que molts no volien veure i és que el terrorisme islàmic actua en el nostre país amb total impunitat.
Recentment hem sabut que els serveis d'intel·ligència més importants del món que investiguen les activitats del terrorisme islàmic han convertit Barcelona en un cau d'espies. La CIA, Mossad, CNI i serveis d'intel·ligència de països àrabs on s'origina el terrorisme islàmic o de països que el pateixen, per investigar els moviments de les cèl·lules terroristes i dels grups que els hi donen suport.



Amenazas islamistas a Pilar Rahola
El grupo Islam ha amenazado de muerte a la periodista catalana Pilar Rahola. La letra no es muy compleja pero si que es explícita en su amenaza "voy a matar a Pilar Rahola". Pilar Rahola siempre se ha destacado por la defensa de los derechos de la mujer en los países islámicos y sus claras opiniones sobre el islamismo y la situación de Oriente Medio, lo que puede haber cabreado a mucha gente. Rahola ha presentado una denuncia judicial por amenazas y el juez que instruye la causa ha enviado una requisitoria en la sede de Youtube en Seattle (Estados Unidos) para que retiren el video.
Los Mossos d'Esquadra están investigando estas amenazas y han establecido un dispositivo de protección. Pilar Rahola publicó el libro "La República Islámica de España" en el que denuncia la penetración en España del fundamentalismo islámico a través de imanes radicales.
Quiero recordar que algunos de los terroristas que participaron en los atentados del 11-S pasaron un tiempo en Cataluña, entre otros lugares. Los centros de culto islámico están regentados por clérigos radicales que captan los futuros terroristas islámicos y también recaudan dinero para mantener las organizaciones terroristas islámicas.
Es evidente que si han decidido amenazar de muerte a Pilar Rahola es porque lo que dice esta periodista ha puesto en evidencia una situación que muchos no querían ver y es que el terrorismo islámico actúa en nuestro país con total impunidad.
Recientemente hemos sabido que los servicios de inteligencia más importantes del mundo que investigan las actividades del terrorismo islámico han convertido Barcelona en una madriguera de espías. La CIA, Mossad, CNI y servicios de inteligencia de países árabes donde se origina el terrorismo islámico o de países que lo sufren, para investigar los movimientos de las células terroristas y los grupos que les apoyan.