12 de des. 2010

Rajoy implora unes eleccions

Rajoy implora unes eleccions
Mariano Rajoy ha perdut les dues conteses electorals en què s'ha enfrontat a Rodríguez Zapatero. La primera vegada va ser l'any 2004 quan els dirigents del PP que tenien les eleccions guanyades de carrer segons les enquestes van voler reblar els claus damunt del taüt electoral del PSOE i van cometre l'error de mentir en la gestió informativa de l'atemptat de l'11 de març de 2004, tres dies més tard les urnes donaven el govern al PSOE, i en el PP no van assumir la responsabilitat dels seus errors provocats per la seva prepotència. La segona oportunitat la van tenir l'any 2008, i van cometre altres errors i alguns d'antics, i van tornar a perdre unes eleccions que també creien guanyades. Rajoy sap que si a la tercera oportunitat no ho aconsegueix el portaran al patíbul dels líders fracassats. Rajoy quan ha pogut demostrar alguna cosa ha preferit amagar-se, especialment quan els casos de corrupció que envolten al PP estaven en el seu punt més àlgid, quan hauria d'haver agafat l'escombra i fer fora els indesitjables va preferir romandre amagat. De tant en tant surt a la palestra per dir que encara existeix, però últimament surt només per reclamar que s'avancin les eleccions generals, tem que als altres dirigents del PP se'ls esgoti la paciència i el defenestrin deixant el camp lliure a algú altre. Potser Aznar?. Jo ho he dit diverses vegades, Rajoy només era un home de palla, qui maneja els fils del titella Rajoy és el Führer de l'Altiplà, però el titella no convenç ningú, ni als seus, i el mateix Aznar ja ha deixat clar que vol tornar qual Messies salvador. A Rajoy ja no li importa si hi ha problemes, ell vol solucionar el problema personal que ell té, si perd les properes eleccions, i encara està a temps de perdre-les, li faran el llit. Veure a un líder polític implorant un avançament de les eleccions és patètic.

Rajoy implora unas elecciones
Mariano Rajoy ha perdido las dos contiendas electorales en que se ha enfrentado a Rodríguez Zapatero. La primera vez fue en 2004 cuando los dirigentes del PP que tenían las elecciones ganadas de calle según las encuestas quisieron remachar los clavos sobre el ataúd electoral del PSOE y cometieron el error de mentir en la gestión informativa del
atentado del 11 de marzo de 2004, tres días más tarde las urnas daban el gobierno al PSOE, y en el PP no asumieron la responsabilidad de sus errores provocados por su prepotencia. La segunda oportunidad la tuvieron en 2008, y cometieron otros errores y algunos antiguos, y volvieron a perder unas elecciones que también creían ganadas. Rajoy sabe que si a la tercera oportunidad no lo consigue le llevarán al patíbulo de los líderes fracasados. Rajoy cuando ha podido demostrar algo ha preferido esconderse, especialmente cuando los casos de corrupción que rodean al PP estaban en su punto más álgido, cuando debería haber cogido la escoba y echar a los indeseables prefirió permanecer escondido. De vez en cuando sale a la palestra para decir que todavía existe, pero últimamente sale sólo para reclamar que se adelanten las elecciones generales, teme que los demás dirigentes del PP les agote la paciencia y el defenestrado dejando el campo libre a alguien otro. Quizá Aznar?. Yo lo he dicho varias veces, Rajoy sólo era un hombre de paja, quien maneja los hilos de la marioneta Rajoy es el Führer del Altiplano, pero el títere no convence a nadie, ni a los suyos, y el propio Aznar ya ha dejado claro que quiere volver que Mesías salvador. A Rajoy ya no le importa si hay problemas, él quiere solucionar el problema personal que él tiene, si pierde las próximas elecciones, y aún está a tiempo de perderlas, le harán la cama. Ver a un líder político implorando un adelanto de las elecciones es patético.