9 de des. 2010

Que ve el tauró

Que ve el tauróEls fets i el llocUna turista alemanya de 70 anys va ser atacada per un tauró al Mar Roig, concretament a la ciutat de egípcia de Sharm el Sheij, a conseqüència de l'atac va morir. I això va produir-se quatre dies després que un altre tauró ataqués a tres russos i un ucraïnès als que va causar ferides greus.

Sharm el Sheij és una ciutat egípcia a la Península del Sinaí i a la vora del Mar Roig, Antiga població pesquera avui és una zona molt turística, i aquesta font d'ingressos podria veure's perjudicada si apareixen més taurons menjant-se turistes.Taurons amb GPS a sou del maligne SióAlguns experts en busseig i responsables oficials han arribat a acusar a Israel d'estar al darrera de l'arribada dels taurons amb la pèrfida intenció d'enfonsar l'economia local.

Mustafa Ismail, un bussejador professional local va arribar a dir que els taurons havien estat posats allà intencionadament i que un bussejador israelià li va explicar que havien trobat un tauró al port d'Eilat que portava un GPS programat per anar cap a Egipte. Aquesta si que és bona, ara els taurons porten GPS per guiar-se pel mar i s'equivoquen de port.

Fins i tot Abdel Fatah Shusha, governador del sud del Sinaí va tenir un mal moment quan va denunciar que el tauró havia estat introduït pel Mossad però després va entrar
en raó i va desmentir-se a ell mateix. Al Arabiya, el canal de 24 hores de notícies en llengua àrab que emet des de Dubai, diu que la introducció dels taurons forma part d'una guerra biològica per arruïnar el negoci turístic egipci. Els que més han fet per intentar enfonsar el negoci turístic egipci han estat els terroristes islamistes que en algunes èpoques han atemptat contra les zones turístiques egípcies.Possibles explicacions raonables
El passat mes d'agost un vaixell que transportava xais va llençar al mar molts dels animals al Mar Roig quan passava pel davant de la costa de Sharm el Sheij. Els experts no descarten que la culpa la tingui el canvi climàtic, la contaminació de les aigües o el costum dels turistes de llençar trossos de carn de pollastre als peixos, i els taurons també són peixos una mica més grossos que la majoria dels peixos i que segurament prefereixen carn més fresca

AuroraNotícies d'Israel

Que viene el tiburón
Los hechos y el lugar

Una turista alemana de 70 años fue atacada por un tiburón en el Mar Rojo, concretamente en la ciudad de egipcia de Sharm el Sheij, a consecuencia del ataque murió. Y eso se produjo cuatro días después de que otro tiburón atacara a tres rusos y un ucraniano a los que causó heridas graves.
Sharm el Sheij es una ciudad egipcia en la Península del Sinaí ya orillas del Mar Rojo, Antigua población pesquera hoy es una zona muy turística, y esta fuente de ingresos podría verse perjudicada si aparecen más tiburones comiéndose turistas.


Tiburones con GPS a sueldo del maligno Sión

Algunos expertos en buceo y responsables oficiales han llegado a acusar a Israel de estar detrás de la llegada de los tiburones con la pérfida intención de hundir la economía local. Mustafa Ismail, un buceador profesional local llegó a decir que los tiburones habían sido puestos allí intencionadamente y que un buceador israelí le explicó que habían encontrado un tiburón en el puerto de Eilat que llevaba un GPS programado para ir a Egipto. Esta si que es buena, ahora los tiburones llevan GPS para guiarse por el mar y se equivocan de puerto. Incluso Abdel Fatah Shusha, gobernador del sur del Sinaí tuvo un mal momento cuando denunció que el tiburón había sido introducido por el Mossad pero después entró en razón y desmintió a sí mismo. Al Arabiya, el canal de 24 horas de noticias en lengua árabe que emite desde Dubai, dice que la introducción de los tiburones forma parte de una guerra biológica por arruinar el negocio turístico egipcio. Los que más han hecho para intentar hundir el negocio turístico egipcio han sido los terroristas islamistas que en algunas épocas han atentado contra las zonas turísticas egipcias.


Posibles explicaciones razonables

El pasado mes de agosto un barco que transportaba corderos tiró al mar muchos de los animales en el Mar Rojo cuando pasaba por delante de la costa de Sharm el Sheij.Los expertos no descartan que la culpa la tenga el cambio climático, la contaminación de las aguas o la costumbre de los turistas de tirar trozos de carne de pollo a los peces, y los tiburones también son peces un poco más grandes que la mayoría de los peces y que seguramente prefieren carne más fresca.