20 de des. 2010

Ajuda humanitària israeliana a Colòmbia

Ajuda humanitària israeliana a Colòmbia

Les pluges torrencials han desolat Colòmbia. Segons el govern colombià s’han produït 206 víctimes mortals, 246 ferits i 119 desapareguts. 2049 vivendes han quedat destruïdes i 275000 han sofert danys. La catàstrofe ha afectat 1.786.737 persones.

Israel ha decidit enviar un avió amb aliments de primera necessitat, mantes i altra tipus d’assistència per pal·liar la situació de desastre degut a les pluges. La missió la dirigeix el general de brigada Shalom Ben Arie, i parteix de l’aeroport Ben Gurion.

I el següent apunt només és una opinió personal: l’ajut humanitari consisteix en medecines, mantes, aliments i productes de primera necessitat, no pas en míssils, coets i armes de tota mena que és com es qualifica l’ajut humanitari a països com l’Iran o Síria als enviaments a Gaza (Hamàs) o al sud del Líban (Hezbolà).

Ayuda humanitaria israelí a Colombia

Las lluvias torrenciales han desolado Colombia. Según el gobierno colombiano se han producido 206 víctimas mortales, 246 heridos y 119 desaparecidos. 2049 viviendas han quedado destruidas y 275.000 han sufrido daños. La catástrofe ha afectado 1.786.737 personas.
Israel ha decidido enviar un avión con alimentos de primera necesidad, mantas y otro tipo de asistencia para paliar la situación de desastre debido a las lluvias. La misión la dirige el general de brigada Shalom Ben Arie, y parte desde el aeropuerto Ben Gurion.
Y el siguiente apunte sólo es una opinión personal: la ayuda humanitaria consiste en medicinas, mantas, alimentos y productos de primera necesidad, no en misiles, cohetes y armas de todo tipo que es como se califica la ayuda humanitaria en países como Irán o Siria a los envíos en Gaza (Hamás) o en el sur del Líbano (Hezbolá).