2 de des. 2010

Anècdotes electorals

Anècdotes electorals

Un feixista llença un ou a Miquel Iceta

Miquel Iceta, viceprimer secretari i portaveu del PSC va sortir a fer les primeres valoracions sobre els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya quan un individu li va llençar un ou al cap al crit de "rojo de mierda" i "viva España", i va fer la salutació feixista. En un parell de llocs he llegit que aquest individu era un militant de Ciudadanos, ex-militant de la Falange, de L'Hospitalet.

Rosa Díez preocupada pels resultats electoralsLa ultranacionalista espanyola lideressa suprema d'UPYD s'ha queixat amargament dels seus mals resultats electorals a Catalunya, i especialment li ha molestat que la CORI, amb la gran Carmen de Mairena li hagi passat davant. Sembla que posats a escollir friquis la gent prefereix escollir friquis honestos com Carmen de Mairena abans que a Rosa Díez.

Vídeo: UN FEIXISTA LLENÇA UN OU A MIQUEL ICETA - UN FASCISTA LANZA UN HUEVO A MIQUEL ICETA

http://www.youtube.com/watch?v=kNoMUF7_agMAnécdotas electorales
Un fascista lanza un huevo a Miquel Iceta

Miquel Iceta, viceprimer secretario y portavoz del PSC salió a hacer las primeras valoraciones sobre los resultados de las elecciones al Parlamento de Cataluña cuando un individuo le tiró un huevo en la cabeza al grito de "rojo de mierda" y "viva España", e hizo el saludo fascista. En un par de sitios he leído que este individuo era un militante de Ciudadanos, ex-militante de la Falange, de L'Hospitalet.Rosa Díez preocupada por los resultados electorales

La ultranacionalista española lideresa suprema de UPyD se ha quejado amargamente
de sus malos resultados electorales en Cataluña, y especialmente le ha molestado que la CORI, con la gran Carmen de Mairena le haya pasado delante. Parece que puestos a escoger frikis la gente prefiere elegir frikis honestos como Carmen de Mairena antes que a Rosa Díez.