7 de jul. 2015

RIVERA DEMANA A LA VIRREINA QUE PERSEGUEIXI ALCALDES INDEPENDENTISTES


RIVERA DEMANA A LA VIRREINA QUE PERSEGUEIXI ALCALDES INDEPENDENTISTES

 

 

 

 

 

Sis setmanes després de les eleccions municipals (24 de maig de 2015) i 3 setmanes després de la presa de possessió dels nous alcaldes. Ja durant les preses de possessió hi va haver qui es va plantejar demanar l’anul·lació de la presa de possessió per no prestar el jurament d’adhesió infrangible a la Constitució espanyola, tot avia quedat en no res, però ara és el líder lerrouxista (i aspirant a cabdill d’Espanya per la gràcia de Lerroux) Alberto Rivera. En Rivera demana a la virreina imperial Llanos de Luna, líder de la croada banderil que s’ha dedicat a tocar el que no sona als alcaldes que no penjaven l’estanquera, sense gaire èxit, que revisi els juraments dels alcaldes independentistes. Rivera demana a Llanos de Luna que sancioni administrativament, i si és possible, persegueixi judicialment els alcaldes independentistes.

Suposo que en Rivera voldrà aconseguir alguna alcaldia, ara mateix continua sense haver cap alcalde lerrouxista, o si més no que Llanos de Luna faci fora els alcaldes independentistes per la via del nomenament digital, de dit, com es feia en altres temps, que els governadors civils nomenaven els alcaldes.

Rivera va ser cadell de NNGG del PP, si més no en va ser militant durant tres anys, encara que ell ho negui, però ho corrobori el mateix PP, i això marca molt. És comprensible que amb aquest passat, en Rivera cregui la delegada del govern pot nomenar alcaldes com si encara estiguéssim en altres temps.

Cal recordar que Llanos de Luna ja va fracassar perseguint alcaldes per no posar l’estanquera, incloent sentències en contra. Si ara comença a perseguir alcaldes per no haver fet un jurament d’adhesió infrangible a Espanya i a la Corona, com pretén el líder lerrouxista, podria acabar fotent-se una altra nata, com ja li va passar amb el tema de les banderes.

Fins quan, Rivera i Llanos de Luna, abusareu de la nostra paciència?

No deixaré d’insistir que s’ha de suprimir la delegació del govern espanyol (la versió 1.0b (no arriben a 2.0) dels sinistres Governs Civils d’infausta memòria) i enviar Llanos de Luna (o qui la substitueixi després de les pròximes eleccions espanyoles) a pastar fang (sense acritud, eh).