27 de jul. 2015

NOVA PERFORMANCE D’ALICIA SÁNCHEZ CAMACHO


NOVA PERFORMANCE D’ALICIA SÁNCHEZ CAMACHO

 

 

 

 

 

Quan penses que el PP no pot dir-la més grossa o no poden fer encara més el ridícul, ells se superen i et sorprenen. Sospito que a FAES tenen un departament que investiga les futures bajanades que han de dir els seus dirigents, i un altre departament que crea performances cada cop més ridícules. Pensaveu que el vídeo de tota la direcció del PP dient que “nos falta piel” era insuperable?. Doncs si, ha estat superat. El departament de performances ridícules de FAES ha creat una performance al Parlament de Catalunya protagonitzada pel grup parlamentari del PP a Catalunya, i la lideressa Alicia Sánchez Camacho, protagonista d’altres performances. Entre les performances protagonitzades per n’Alicia Sánchez Camacho hi ha les següents:

-Les converses de La Camarga.

-Sortir del Parlament de Catalunya amb una rebequeria de nena petita, acompanyada per en Lerrouxito, Millo i diputats de PP i C’s, per no haver de condemnar el franquisme.

-Sortir com un coet en direcció a Can Constitucional cada cop que el Parlament de Catalunya aprova una llei. Crec que els magistrats de confiança de n’Alicia es plantegen nomenar-la filla predilecta del TC.

Tot i que n’hi ha hagut altres performances de n’Alicia Sánchez Camacho, l’última ha estat la que ara us explicaré i que podreu veure en el vídeo. Com tots sabeu, el 27 de setembre se celebraran les eleccions del Parlament de Catalunya, només falta el tràmit de la signatura del decret del President de la Generalitat Artur Mas convocant eleccions. L’actual legislatura ha arribat al final. I n’hi ha que saben sortir dels llocs amb dignitat i n’hi ha que surten fent el pallaso. N’Alicia Sánchez Camacho és de la segona mena. La lideressa pepera de la Región Pirenaica Nordeste (perdoneu la conya) i la seva camarilla han sortit de la Cambra i a l’escala del Parlament han muntat el seu patètic numeret. Mentre posaven per a les càmeres en la que podria ser l’última vegada que Sánchez Camacho trepitgi el Parlament, ja que sembla que la carrera política de Lady Camarga té els dies comptats, la lideressa ha volgut sortir del Parlament fent una patètica performance on s’han posat a cantar l’Himne d’Espanya, la Marxa Reial, també conegut com “el ipno” o el “lo lo lo”. Quan dic que n’Alicia i la seva camarilla han cantat l’ipno vull dir que s’han posat a taralejar la Marxa Reial fent “lo lo lo”. Recordar que la Marxa Reial no té lletra. És curiós que aquells que s’emprenyen com una mona borratxa amb una metralleta amb els que xiulen l’ipno, cantin fent “lo lo lo”. Ja fa molt que tothom considera n’Alicia Sánchez Camacho políticament acabada, a només dos mesos de les eleccions al Parlament de Catalunya, el dit diví de Rajoy encara no ha assenyalat qui serà el o la cap de llista del PP a les eleccions catalanes. Massa ficades de pota.