29 d’ag. 2013

PPOLLASTRES

PPOLLASTRES



 
Avui parlarem d’aviram, d’una aviram molt particular que voleteja per les Espanyes polítiques. Diversos pollastrets del Partit Popular (NNGG) han aparegut fotografiats amb la bandera del pollastre i amb la de les esvàstiques, però pels pollastres majors del PP això ho consideren “criaturades” dels seus pollastrets.
 
No crec que ho puguem considerar una criaturada que uns joves que d’aquí a uns anys seran els dirigents d’un dels dos grans partits espanyols facin una exhibició de simbologia de dues ideologies que van ser la base de dos dels règims més criminals del segle XX. Algú podria al·legar que aquests pollastrets del PP ignoren els crims d’aquells dos règims però això significaria que a Espanya el sistema educatiu fa aigües, i d’això no en tinc cap dubte, un país on governen els hereus ideològics de l’anterior règim i on es banalitzen els règims criminals és perquè té un sistema educatiu defectuós o directament esbiaixat.
 
Alguna cosa falla quan un pollastre com Pío Moa, terrorista d’extrema esquerra amb delictes de sang reconvertit en pseudohistoriador revisionista, és considerat intel·lectual per la dreta cavernària que li posa els mitjans per escampar les seves tesis que transformen el criminal règim franquista en una d’ONG.
 
La vella àguila del règim feixista va posar un ou del qual va sortir una gavina, i dels ous de la gavina està sortint uns pollastrets que no són conscients de la malignitat del règim amb la simbologia del qual s’exhibeixen.
 
I a Catalunya també hi ha un Partit Popular amb els seus cadells de NNGG totalment desfermats. El pollastret líder de NNGG de Sant Cugat ha demanat que s’usi la llei de partits per il·legalitzar els partits sobiranistes, això implicaria en el cas de Catalunya la il·legalització, segons com s’apliqui, de CiU, ERC i CUP. El pollastres ultra de NNGG de Sant Cugat, Ignacio Fuentes, justifica aquesta idea amb el propòsit d’eliminar els partits que segons ell “atemptin contra la unitat d’Espanya”. L’any 2002 el Congrés dels Diputats va aprovar la Llei de Partits. L’esperit de la llei diu que s’intenta garantir el sistema democràtic “impedint que un partit polític pugui, de forma reiterada i greu, atemptar contra aquest règim democràtic de llibertats, justificar el racisme i la xenofòbia o donar suport políticament la violència i les activitats de les bandes terroristes”. L’any 2002 governava el Partit Popular, partit que mai ha condemnat el franquisme ni els crims d’aquest règim, ans al contrari, alguns dirigents d’aquest partit – Fraga ja difunt - van formar part d’aquell règim i han justificat els crims amb les més variades excuses.
 
En un país normal és el Partit Popular el partit que hauria de ser il·legalitzat, no posar a les seves mans una majoria absoluta que li permet actuar com un règim totalitari de facto.
 
 
 
 
 
 
 
PPOLLOS
 
 
 
 
 
 
Hoy hablaremos de aves, de una ave muy particular que revolotea por las Españas políticas. Varios pollitos del Partido Popular (NNGG) han aparecido fotografiados con la bandera del pollo y con la de las esvásticas, pero los pollos mayores del PP esto lo consideran "chiquilladas" de sus pollitos.
 
No creo que lo podamos considerar una chiquillada que unos jóvenes que dentro de unos años serán los dirigentes de uno de los dos grandes partidos españoles hagan una exhibición de simbología de dos ideologías que fueron la base de dos de los regímenes más criminales del siglo XX. Alguien podría alegar que estos pollitos del PP ignoran los crímenes de aquellos dos regímenes pero esto significaría que en España el sistema educativo hace aguas, y de eso no tengo ninguna duda, un país donde gobiernan los herederos ideológicos del anterior régimen y donde se banalizan los regímenes criminales es porque tiene un sistema educativo defectuoso o directamente sesgado.
 
Algo falla cuando un pollo como Pío Moa, terrorista de extrema izquierda con delitos de sangre reconvertido en pseudohistoriador revisionista, es considerado intelectual por la derecha cavernaria que le pone los medios para esparcir sus tesis que transforman el criminal régimen franquista en una de ONG.
 
La vieja águila del régimen fascista puso un huevo del que salió una gaviota, y los huevos de la gaviota está saliendo unos pollitos que no son conscientes de la malignidad del régimen con la simbología con la que se exhiben.
 
Y en Catalunya también hay un PP con sus cachorros de NNGG totalmente desatados. El pollito líder de NNGG de Sant Cugat ha pedido que se use la ley de partidos para ilegalizar los partidos soberanistas, esto implicaría en el caso de Catalunya la ilegalización, según como se aplique, de CiU, ERC y CUP . El pollo ultra de NNGG de San Cugat, Ignacio Fuentes, justifica esta idea con el propósito de eliminar los partidos que según él "atenten contra la unidad de España". En 2002 el Congreso aprobó la Ley de Partidos. El espíritu de la ley dice que se intenta garantizar el sistema democrático "impidiendo que un partido político pueda, de forma reiterada y grave, atentar contra ese régimen democrático de libertades, justificar el racismo y la xenofobia o apoyar políticamente la violencia y las actividades de las bandas terroristas". En 2002 gobernaba el PP, partido que nunca ha condenado el franquismo ni los crímenes de este régimen, al contrario, algunos dirigentes de este partido - Fraga ya difunto - formaron parte de aquel régimen y han justificado los crímenes con las más variadas excusas.
 
En un país normal es el PP el partido que debería ser ilegalizado, no poner en sus manos una mayoría absoluta que le permite actuar como un régimen totalitario de facto.

1 comentari:

myhuonglequyen ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ