2 d’ag. 2013

EL TRESORER CORRUPTE, EL VENTRÍLOC i EL NINOT DIABÒLIC


EL TRESORER CORRUPTE, EL VENTRÍLOC i EL NINOT DIABÒLIC

 

No és el títol d’una pel·lícula de terror però podria ser-ho, més aviat és una comèdia dolenta i de mal gust, però veient els personatges que hi intervenen encara podria ser pitjor.

 

“TOMA, MARIANO”

 

El ventríloc, empresari i productor televisiu José Luís Moreno ha declarat davant el jutge Ruz de l’Audiència Nacional que instrueix el cas Bárcenas que entre 1999 i 2003 va donar 60.000 euros a la comptabilitat B del PP. El llavors tresorer del PP Luís Bárcenas va anotar als llibres B una desena de donacions per valor d’1 milió de pessetes (6000 euros) i 6000 euros a compte de “Moreno” i “José Luís Moreno”. Moreno també ha estat imputat en el cas Palma Arena, per suborns a l’expresident balear Jaume Matas però la imputació va ser arxivada per falta de proves.

 

 

TU, TAMBÉ, TROS DE QUONIAM?

 

L’any 2004 el mitjà digital Libertad Digital estava en fallida. L’inefable dirigent del PP Ángel Acebes va consultar a Álvaro Lapuerta si podien fer alguna cosa per ajudar a salvar Libertad Digital, del que és copropietari Jiménez Losantos, El PP va fer dues donacions a Libertad Digital per un total de 36100 euros. És comprensible que el PP volgués salvar Libertad Digital sent aquest mitjà digital un dels seus principals mitjans de propaganda a la xarxa. PP i Libertad Digital comparteixen ideologia en matèria econòmica (liberalista a ultrança, mai millor dit això d’ultrança) i són conservadors en matèria moral. Això si, aquests partidaris del liberalisme a ultrança quan les coses els van molt malament volen que el règim els salvi el cul a ells amb diners públics.

 

I mentre el PP repartia els diners a cabassos entre els seus dirigents, amics i periodistes afins alhora anaven retallant prestacions socials, tancant i venent-se hospitals a amics o a ells mateixos, destrossant l’educació pública i afavorint la privada, i retallant pensions i prestacions d’atur.

 

 

 

 

 

 

 

EL TESORERO CORRUPTO, EL VENTRÍLOCUO y EL MUÑECO DIABÓLICO

 

No es el título de una película de terror pero podría serlo, más bien es una comedia mala y de mal gusto, pero viendo los personajes que intervienen aún podría ser peor.

 

"TOMA, MARIANO"

 

El ventrílocuo, empresario y productor televisivo José Luis Moreno ha declarado ante el juez Ruz de la Audiencia Nacional que instruye el caso Bárcenas que entre 1999 y 2003 dio 60.000 euros a la contabilidad B del PP. El entonces tesorero del PP Luis Bárcenas anotó en los libros B una decena de donaciones por valor de 1 millón de pesetas (6000 euros) y 6000 euros a cuenta de "Moreno" y "José Luís Moreno". Moreno también ha sido imputado en el caso Palma Arena, por sobornos al ex presidente balear Jaume Matas pero la imputación fue archivada por falta de pruebas.

 

 

¿TU, TAMBIÉN, PEDAZO DE CRETINO?

 

En 2004, el medio digital Libertad Digital estaba en quiebra. El inefable dirigente del PP Ángel Acebes consultar a Álvaro Lapuerta si podían hacer algo para ayudar a salvar Libertad Digital, del que es copropietario Jiménez Losantos, El PP hizo dos donaciones en Libertad Digital por un total de 36.100 euros. Es comprensible que el PP quisiera salvar Libertad Digital siendo este medio digital uno de sus principales medios de propaganda en la red. PP y Libertad Digital comparten ideología en materia económica (liberalismo a ultranza, nunca mejor dicho lo de ultranza) y son conservadores en materia moral. Eso si, estos partidarios del liberalismo a ultranza cuando las cosas les van muy mal quieren que el régimen les salve el culo a ellos con dinero público.

 

Y mientras el PP repartía el dinero a espuertas entre sus dirigentes, amigos y periodistas afines al mismo tiempo iban recortando prestaciones sociales, cerrando y vendiéndose hospitales a amigos oa ellos mismos, destrozando la educación pública y favoreciendo la privada, y recortando pensiones y prestaciones de desempleo.