29 d’ag. 2013

LA VIA CATALANA CAP A LA INDEPENDÈNCIA

LA VIA CATALANA CAP A LA INDEPENDÈNCIA


 

La Via Catalana és un acció pacífica de la societat catalana convocada i organitzada per l’Assemblea Nacional de Catalunya per reivindicar la independència de Catalunya. El 23 d’agost de 1989 els ciutadans de les Repúbliques Bàltiques (Estònia, Letònia i Lituània) van organitzar una cadena humana per reivindicar la independència de les tres Repúbliques en aquell moment part de la URSS. Les tres Repúbliques van assolir la seva independència el setembre de 1991, dos anys més tard.

La Via Catalana creua Catalunya de nord (El Pertús) a sud (Alcanar): el Pertús, la Jonquera, Pont de Molins, Figueres, Santa Llogaia d'Àlguema, Bàscara, Orriols, Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis, Girona, Fornells de la Selva, Riudellots de la Selva, Tordera, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, el Masnou, Montgat, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Cervelló, Vallirana, Ordal, Cantallops, Sant Cugat Sesgarrigues, Olèrdola, Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, la Ràpita, l'Arboç, Castellet i la Gornal, Bellvei, el Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Clarà, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, la Canonja, Reus, Riudoms, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, el Perelló, l'Ampolla, Camarles, l'Aldea, Amposta, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar.

La Diada de l’11 de setembre de 2013 i la massiva manifestació que s’hi va celebrar va posar molts nerviosos els nacionalistes espanyols que des d’aquella data s’han dedicat a mentir, insultar i amenaçar amb actes de violència contra Catalunya i el Govern, la Via Catalana encara els ha posat més nerviosos, si això podia ser, i han convocat un contraacte convocat per l’ultradretà Movimiento del 12-O, al que s’havien afegit PP i C’s. L'acte d'aquest grup ultradretà espanyolista crida a envoltar el temple de la Sagrada Família, on coincidirien amb un dels trams de la Via Catalana. El grau d'irresponsabilitat de les autoritats competents és gran si autoritzen un contraacte convocat per un grup d'ultradreta que pretén anar al xoc, però la broma de mal gust no termina aquí, aquest Moviment 12-O pretén que els tribunals espanyols prohibeixin la Via Catalana amb l’argument que “des de la nostra associació sol·licitarem la protecció del govern nacional perquè impedeixi legalment una acció insurreccional, amb plantejaments violents, amb finalitats contràries a la Constitució i a la legalitat”, diuen els feixistes del M12O.

Us podeu inscriure a la Via Catalana entrant a la ViaCatalana per a la Independència.

 

 

 

 

 

LA VÍA CATALANA HACIA LA INDEPENDENCIA
 
 

 

La Vía Catalana es un acción pacífica de la sociedad catalana convocada y organizada por la Assemblea Nacional de Catalunya para reivindicar la independencia de Catalunya. El 23 de agosto de 1989 los ciudadanos de las Repúblicas Bálticas (Estonia , Letonia y Lituania) organizaron una cadena humana para reivindicar la independencia de las tres Repúblicas en ese momento parte de la URSS . Las tres Repúblicas alcanzaron su independencia en septiembre de 1991, dos años más tarde .

La Vía Catalana cruza Catalunya de norte (El Pertús) a sur (Alcanar) : el Pertús, la Jonquera, Pont de Molins, Figueres, Santa Llogaia d'Àlguema, Bàscara, Orriols, Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis, Girona, Fornells de la Selva, Riudellots de la Selva, Tordera, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, el Masnou, Montgat, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Cervelló, Vallirana, Ordal, Cantallops, Sant Cugat Sesgarrigues, Olèrdola, Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, la Ràpita, l'Arboç, Castellet i la Gornal, Bellvei, el Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Clarà, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, la Canonja, Reus, Riudoms, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, el Perelló, l'Ampolla, Camarles, l'Aldea, Amposta, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar.

La Diada del 11 de septiembre de 2013 y la masiva manifestación que se celebró puso muy nerviosos a los nacionalistas españoles que desde esa fecha se han dedicado a mentir, insultar y amenazar con actos de violencia contra Catalunya y su Gobierno, la Vía Catalana aún les ha puesto más nerviosos, si ello era posible, y han convocado un contraacto convocado por el ultraderechista Movimiento del 12-O, al que se han añadido PP y C's. El acto de este grupo ultraderechista españolista llama a rodear el templo de la Sagrada Familia, donde coincidirían con uno de los tramos de la Vía Catalana. El grado de irresponsabilidad de las autoridades competentes es grande si autorizan un contraacto convocado por un grupo de ultraderecha que pretende ir al choque, pero la broma de mal gusto no termina aquí, este Movimiento 12-O pretende que los tribunales españoles prohíban la Vía Catalana con el argumento de que "desde nuestra asociación solicitaremos la protección del gobierno nacional para que impida legalmente una acción insurreccional, con planteamientos violentos, con fines contrarios a la Constitución ya la legalidad", dicen los fascistas del M12O. Os podéis inscribir en la Vía Catalana entrando en la Via Catalana per a la Independència.