14 de juny 2013

En H. Tertsch i Telemadrid pateixen de “fascitis alar”

En H. Tertsch i Telemadrid pateixen de “fascitis alar”

 

Heu vist “Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb”?. Bé, si us dic que és molt més probable que aquesta pel·lícula la conegueu amb el títol de “Telèfon vermell?, volem cap a  Moscou” ja sabreu de quin film parlo. Doncs bé, hi ha vegades que quan veig i escolto algun polític del PP i també més d’un periodista de la caverna ve a la meva ment la imatge del doctor Strangelove, el personatge interpretat magistralment per l’actor britànic Peter Sellers, que també interpreta els personatges del coronel britànic Lionel Mandrake i del President dels Estats Units Merkin Muffley. El doctor Strangelove és un científic nazi que assessora el president dels Estats Units. Aquest científic té el tic de fer el salut nazi. Doncs bé, a mi Hermann Tertsch em recorda al doctor Strangelove, també té un tic, suposo que ser fill d’un S.A. (Tropes d’Assalt nazis) té molta influència en el seu pensament, i això fa que justifiqui l’afusellament del president de la Generalitat Lluís Companys i que afirmi que desitjaria que això es repetís amb el president Artur Mas.

Telemadrid, la televisió pública de la Comunitat de Madrid al servei del règim neofranquista del Partit Popular té també tinc semblants als del doctor Strangelove.

Tertsch analitzava la conferència d’Aznar al Club Siglo XXI sobre la Transició espanyola. Cal dir, que Aznar que ara es presenta com un gran defensor de la Transició espanyola i de la Constitució espanyola, fins i tot, fa conferències defensant aquell període quan durant aquell període escrivia articles criticant la Constitució, la democràcia llavors incipient i el sistema autonòmic, malgrat que després va ser president de Castella i Lleó, i ara sembla que la Constitució l’hagi escrit ell personalment amb ploma d’oca, ara segueix defensant la Constitució, si aquesta Constitució que ja ha demostrat que estava inspirada pel Caudillo, que ara la defensa el PP que no creia en ella l’any 78, el PSOE que probablement són els únics que honestament s’ho creuen, i UPyD des de que va descobrir que la Constitució empara els cops d’Estat que ells invoquen contra Mas, s’han tornat grans defensors de la Constitució. I la resta potser pensen “ai, mama por / ves quin remei, / visca el rei / i visca la Constitució”.

Tertshc va començar a parlar sobre la conferència d’Aznar i darrera anaven passant imatges d’Aznar, i de sobte al doctor Strangelove de Telemadrid va tenir un tic i quan tocava introduir imatges de la Transició espanyola van posar imatges de Franco i de militars desfilant i fent la salutació feixista, Tertsch va posar-se lleugerament nerviós o catxondo veient aquelles imatges i va perdre breument el fil del que estava explicant.

Tertsch va dir posteriorment que havia demanat explicacions a Telemadrid, després va piular: “No sé si la lamentable aparició de Franco a TM ha sigut un accident o no. Sí sé que estic avorrit de tanta misèria moral i intel·lectual”. No dissimulis, Hermann, com sempre donant la culpa als altres quan comences a rebre crítiques pels teus desvaris etílics i ideològics, t’has convertit en el doctor Strangelove de la televisió espanyola. És probable que quan Tertsch parla de misèria moral intel·lectual estigui parlant d'ell mateix sense adonar-se.

 


 

 

En H. Tertsch y Telemadrid sufren de "fascitis alar"

 

¿Habéis visto " Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb"?. Bueno, si os digo que es mucho más probable que esta película la conozcáis con el título de "¿Teléfono rojo?, Volamos hacia Moscú" ya sabréis de qué film hablo. Pues bien, hay veces que cuando veo y escucho algún político del PP y también más de un periodista de la caverna viene a mi mente la imagen del doctor Strangelove, el personaje interpretado magistralmente por el actor británico Peter Sellers, que también interpreta los personajes del coronel británico Lionel Mandrake y del Presidente de los Estados Unidos Merkin Muffley. El doctor Strangelove es un científico nazi que asesora al presidente de Estados Unidos. Este científico tiene el tic de hacer el salud nazi. Pues bien, a mí Hermann Tertsch me recuerda al doctor Strangelove, también tiene un tic, supongo que ser hijo de un SA (Tropas de Asalto nazis) tiene mucha influencia en su pensamiento, y esto hace que justifique el fusilamiento del presidente de la Generalitat Lluís Companys y que afirme que desearía que esto se repitiera con el presidente Mas.

Telemadrid, la televisión pública de la Comunidad de Madrid al servicio del régimen neofranquista del PP tiene también tengo similares a los del doctor Strangelove.

Tertsch analizaba la conferencia de Aznar en el Club Siglo XXI sobre la Transición española. Hay que decir, que Aznar que ahora se presenta como un gran defensor de la Transición española y de la Constitución española, incluso, hace conferencias defendiendo ese periodo cuando durante ese período escribía artículos criticando la Constitución, la democracia entonces incipiente y el sistema autonómico , aunque después fue presidente de Castilla y León, y ahora parece que la Constitución lo haya escrito él personalmente con pluma de ganso, ahora sigue defendiendo la Constitución, si esta Constitución que ya ha demostrado que estaba inspirada por el Caudillo, que ahora la defiende el PP que no creía en ella en el año 78, el PSOE que probablemente son los únicos que honestamente se lo creen, y UPyD desde que descubrió que la Constitución ampara los golpes de Estado que ellos invocan contra Mas , se han vuelto grandes defensores de la Constitución. Y el resto quizás piensan "ai, mama por / ves quin remei, / visca el rei / i visca la Constitució".
Tertshc empezó a hablar sobre la conferencia de Aznar y última iban pasando imágenes de Aznar, y de repente el doctor Strangelove de Telemadrid tuvo un tic y cuando tocaba introducir imágenes de la Transición española pusieron imágenes de Franco y de militares desfilando y haciendo el saludo fascista, Tertsch se puso ligeramente nervioso o cachondo viendo aquellas imágenes y perdió brevemente el hilo de lo que estaba contando.
Tertsch dijo posteriormente que había pedido explicaciones a Telemadrid, luego piar: "No sé si la lamentable aparición de Franco en TM ha sido un accidente o no. Sí sé que estoy aburrido de tanta miseria moral e intelectual". No disimules, Hermann, como siempre dando la culpa a los demás cuando comienzas a recibir críticas por tus desvaríos etílicos e ideológicos, te has convertido en el doctor Strangelove de la televisión española. Es probabla que cuando Tersch habla de miseria moral e intelectual esté hablando de si mismo sin darse cuenta.