11 de juny 2015

JE SUIS INCONSTITUTIONNELLE, JO SÓC INCONSTITUCIONAL, YO SOY INCONSTITUCIONAL


JE SUIS INCONSTITUTIONNELLE, JO SÓC INCONSTITUCIONAL, YO SOY INCONSTITUCIONAL

 

 

 

 

 

Si sou catalans ja sabeu de que parlo perquè vosaltres també ho sou, si no sou catalans llegiu. El Tribunal Constitucional, si aquell que va trigar 4 anys a pronunciar-se sobre l’Estatut i després va fer amb el text de l’Estatut de Catalunya el mateix que un tiranosaure rex faria en un escorxador o Wert amb tot el sistema educatiu, ha decidit també que els preparatius de la consulta del 9N és inconstitucional, si, com ho sentiu, han trigat 7 mesos ha dir que els preparatius del 9N són inconstitucionals. El TC ja va eliminar articles de l’Estatut català que eren idèntics a articles presents en altres Estatuts. Des de fa temps el TC s’ha convertit en el braç togat del PP. Quan el Parlament de Catalunya aprova una llei, la lideressa local del PP, Alicia Sánchez Camacho, agafa la llei aprovada pel Parlament, puja al primer AVE en direcció a Madrit (si, amb t), i visita els seus magistrats de confiança, aquests, però es prenen el seu temps, anar a veure els toros a La Maestranza i passar uns quants dies prenent el sol a la República Dominicana, els ocupa molt de temps. El deliri d’aquest tribunal arriba quan són capaços de declarar inconstitucional els preparatius d’una consulta i no la consulta.

El realment greu de tot aquest assumpte és que el Tribunal Constitucional ha perdut tota legitimitat per pronunciar-se sobre les decisions del Parlament, i l’han perdut perquè els seus propis magistrats han decidit convertir-se en lacais del Partit Popular. M’abstindré de fer una comparació en públic sobre a quina mena de tribunals em recorda el TC, i si després d’aquestes paraules, penseu el mateix, si us plau, no ho digueu. Si diré que el PP usa el Tribunal Constitucional de la mateixa manera que en altres temps els monarques espanyols usaven l’exèrcit, ara no ens poden bombardejar, no poden bombardejar les nostres ciutats, no poden suprimir les nostres institucions però les fan inoperants anul·lant les seves lleis. I el més greu és que els arguments del Tribunal Constitucional per derogar les nostres lleis són els mateixos arguments que empraven els militars espanyols per bombardejar-nos, salvar “la indisoluble unidad de la nación española”.

Ser català, parlar català, sentir-se català ha estat considerat a Espanya il·legal, també és inconstitucional, segons sentencia el Tribunal Constitucional.

Llegeixo que l’Estat s’estaria plantejant impedir les eleccions al Parlament de Catalunya que s’han de celebrar el 27 de setembre i inhabilitar el President Mas. Això seria directament un cop d’Estat. Decidir la data de les eleccions al Parlament de Catalunya és una prerrogativa exclusiva del President de la Generalitat, l’Estat en aquest tema, i encara menys el TC, no té ni veu ni vot. I derrocar un President de la Generalitat en el segle XXI és inacceptable. Els catalans no acceptarien que derroquin un altre President de la Generalitat, ja ens van assassinar dos presidents, Pau Claris i Lluís Companys.

Je suis inconstitutionnelle, jo sóc inconstitucional, yo soy inconstitucional.