28 de juny 2010

Buscant culpables per si de cas

Buscant culpables per si de cas

Per si algú no ho sabia s'està jugant la Copa del Món de Futbol a Sud-àfrica. En aquest campionat juguen les seleccions de molts països, Espanya també. En el primer partit Espanya va perdre enfront de la "potent" Suïssa. A Espanya van començar a buscar culpables. Algunes mirades van dirigir-se cap a una periodista de Telecinco que alguns mitjans relacionen amb el porter de la selecció espanyola i del Reial Madrid, Iker Casillas. D'això se'n feia ressò un diari britànic. Però des d'alguns mitjans de comunicació d'Espanya buscaven altres bocs expiatoris. El gruix principal de la selecció espanyola està compost de 8 jugadors del Barça i 6 jugadors catalans. Per si la selecció espanyola quedava eliminada de forma preventiva alguns mitjans han volgut donar a entendre que si la selecció espanyola perdia era culpa de la presència de tants catalans. Cal dir que de moment no han pogut llençar aquesta acusació però caldrà veure que succeeix si eliminen Espanya tornen a treure l'acusació contra els catalans i contra la periodista de Telecinco de qui es diu que està embolicada amb el porter madridista de la selecció espanyola.

Buscando culpables por si acaso

Por si alguien no lo sabía se está jugando la Copa Mundial de Fútbol en Sudáfrica. En este campeonato juegan las selecciones de muchos países, España también. En el primer partido España perdió frente a la "potente" Suiza. En España empezaron a buscar culpables. Algunas miradas se dirigieron hacia una periodista de Telecinco que algunos medios relacionan con el portero de la selección española y del Real Madrid, Iker Casillas. De ello se hacía eco un diario británico. Pero desde algunos medios de comunicación de España buscaban otros chivos expiatorios. El grueso principal de la selección española está compuesto de 8 jugadores del Barça y 6 jugadores catalanes. Por si la selección española quedaba eliminada de forma preventiva algunos medios han querido dar a entender que si la selección española perdía era culpa de la presencia de tantos catalanes. Hay que decir que de momento no han podido lanzar esta acusación pero habrá que ver que sucede si eliminan España vuelven a sacar la acusación contra los catalanes y contra la periodista de Telecinco de quien se dice que está liada con el portero madridista de la selección española.

2 comentaris:

Emma ha dit...

Pareix la selecció catalana en conte de la selecció espanyola. Si a cas la culpa es Del Bosque ¿no?
I la Sara, pobra, "sin comerlo ni beberlo..."
Bé no m´importa molt si guanya o perd, guanyant el Barça ja en tinc prou.
Una abraçada Jaume.

Jaume C. i B. ha dit...

Tracten de trobar culpables per si queden eliminats. Fins i tot arriben a dir ara que la selecció espanyola no s'hauria de dir la "roja" perquè algú podria pensar que parlen de la Pasionaria. Els mitjans espanyols haurien de deixar de consumir absenta, que és evident que no senta bé.