16 d’abr. 2009

Amistats perilloses... per a Catalunya



Amistats perilloses... per a Catalunya


Ahir es van reunir José Blanco i Esperanza Aguirre per desbloquejar una desena de projectes d'infraestructures a la Comunitat de Madrid. La imatge de l'acord és que a la sortida de la reunió a més de tirar-se floretes mútuament van fer-se un petó. El radiobisbe Losantos recollia aquest matí el fet i mostrar amb el seu habitual estil que aquella escena no li acabava de fer el pes. L'escena posa els pels de punta, no pel fet que es facin un petó la presidenta de Madrid i el ministre de Foment, si no pel fet que el PP aconsegueixi del PSOE en només una reunió desbloquejar una sèrie de projectes en aquesta comunitat i que en canvi el mateix govern del PSOE no mostra cap interés a solucionar i tirar endavant cap dels assumptes pendents que té amb Catalunya. També el fet que en els últims mesos el PSOE tingui tant bona relació amb el PP, això no pot ser gens bo per a Catalunya, si aquests dos partits tenen bones relacions en patirem les conseqüències nosaltres.


-----


-----

Amistades peligrosas ... para Catalunya


Ayer se reunieron José Blanco y Esperanza Aguirre para desbloquear una decena de proyectos de infraestructuras en la Comunidad de Madrid. La imagen del acuerdo es que a la salida de la reunión además de tirarse florecitas mutuamente se dieron un beso. El radioobispo Losantos recogía esta mañana el hecho y mostró con su habitual estilo que aquella escena no le acababa de hacer gracia. La escena pone los pelos de punta, no por el hecho de que se besen la presidenta de Madrid y el ministro de Fomento, si no por el hecho de que el PP consiga del PSOE en una reunión desbloquear una serie de proyectos en esta comunidad y que en cambio el mismo gobierno del PSOE no muestra ningún interés en solucionar y sacar adelante ninguno de los asuntos pendientes que tiene con Catalunya. También el hecho de que en los últimos meses el PSOE tenga tan buena relación con el PP, eso no puede ser nada bueno para Catalunya, si estos dos partidos tienen buenas relaciones sufriremos las consecuencias nosotros.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Desbloca projectes sembla una cosa bona, encara que en realitat seria interessant saber que projectes es tracta. Veig que segueixes sent escèptic.

Patric ha dit...

Desbloca projectes sembla una cosa bona, encara que en realitat seria interessant saber que projectes es tracta. Veig que segueixes sent escèptic.