15 de maig 2008

PARTIT POPULAR (i)

Rajoy va debilitar els moderats
Rajoy va cometre l'error de debilitar i fins i tot desfer-se del sector moderat del seu partit que ha acabat trobant-se envoltat de llops que ara se'l volen passar per la pedra. Quan Piqué va dir que marxava el van convèncer per quedar-se però els sectors més ultres van acabar fent-li tant la guitza que va acabar tocant el dos. A Rajoy li queda en Gallardón que va veure refusada la seva candidatura a les llistes electorals del PP per Madrid a les últimes eleccions generals, i Rajoy no ha volgut donar-li empar davant dels atacs provinents de la premsa - especialment la COPE - lligada al PP.
El sector ultra del PP vol fer-li la vaca a Rajoy
Ara és el sector més ultra, aquell que rep el suport mediàtic de Losantos, el que està deixant clar que volen fer-li la vaca a en Rajoy. María San Gil ha dit obertament que no creu en Rajoy i li ha advertit que si no recupera la confiança en ell plegarà. San Gil s'oposa a qualsevol acord - de la mena que sigui - amb el PNB. Sempre pot unir-se amb Rosa Díez que també pateix de fòbia al principal partit d'Euskadi, el PNB.
El PP ataca al PNB

Segons la ponència del PP en referència al PNB s'afirma que "No se puede decir que el PNV es partidario del terrorismo de ETA, pero sí podemos afirmar que no colabora en su derrota". Apart de ser un insult i una mentida a un partit democràtic que des del principi s'ha declarat oposat a qualsevol mena de violència (1977) i van ser els primers a manifestar-se contra el terrorisme (1978). També han estat víctimes de les accions d'ETA.


Rajoy debilitó los moderados
Rajoy cometió el error de debilitar e incluso deshacerse del sector moderado de su partido que ha acabado encontrándose rodeado de lobos que ahora se lo quieren pasar por el aro. Cuando Piqué dijo que marchaba le convencieran para quedarse pero los sectores más ultras acabaron haciédole la vida tan difícil que acabó marchándose. A Rajoy le queda Gallardón que vio rehusada su candidatura a las listas electorales del PP por Madrid a las últimas elecciones generales, y Rajoy no ha querido darle amparo delante de los ataques provenientes de la prensa - especialmente la COPE - ligada al PP.
El sector ultra del PP vuelo hacerle la vaca a Rajoy
Ahora es el sector más ultra, aquel que recibe el apoyo mediático de Losantos, el que está dejando claro que quieren "hacerle la vaca" a en Rajoy. María San Gil ha dicho abiertamente que no cree en Rajoy y le ha advertido que si no recupera la confianza en él plegará. San Gil se opone a cualquier acuerdo - de la calaña que sea - con el PNV. Siempre puede unirse con Rosa Díez que también sufre de fobia al principal partido de Euskadi, el PNV.
El PP ataca al PNV
Según la ponencia del PP en referencia al PNV se afirma que "No se puede decir que el PNV se partidario del terrorismo de ETA, pero sí podemos afirmar que no colabora en su derrota". Además de ser un insulto - y una mentira - a un partido democrático que desde el principio se ha declarado opuesto a cualquier tipo de violencia (1977) y fueron los primeros a manifestarse contra el terrorismo (1978). También han sido víctimas de las acciones de ETA.