2 d’oct. 2014

SORAYA SÁENZ DE SANTAMARÍA NOMENADA LADY PROTECTORA BANDERIL PEL CABDILL MARIANO RAJOY


SORAYA SÁENZ DE SANTAMARÍA NOMENADA LADY PROTECTORA BANDERIL PEL CABDILL MARIANO RAJOY

 

 

 
 
 
La vicepresidenta del (des)Gobierno de (totes les) España(s) (i més enllà) segueix acumulant poder. El (plasma)President del Governespanyol, Mariano (Max Headroom) Rajoy ha atorgat a la vicepresidenta el nou càrrec de Lady Protectora Banderil que la fa responsable de “la bandera (espanyola) i els símbols nacionals (espanyols)”. És a dir, serà ella qui ara s’ocuparà dels incompliments en l’ús de la bandera i d’empaitar els ajuntaments (catalans) que no pengin l’estanquera com (el) Déu (de Rouco Varela) i la (Santa) Constitució manen. D’aquesta feina fins ara s’ocupava la nostra (gens) estimada (i molt pija) virreina imperial, Llanos de Luna, que havia denunciat molts alcaldes catalans, sense cap èxit, tot s’ha de dir.

Des d’ara la Lady Protectora Banderil i vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, amb tots els recursos de l’Estat a les seves mans intentarà que els indígenes heretges de la colònia del nord-est peninsular (coneguda també com Catalunya) se sentin més espanyols i portin l’estanquera fins i tot en els calçotets o les calces (depenent de les preferències íntimes de cadascun).

Segons el decret del Govern espanyol, la Lady Protectora Banderil té el poder d’ordenar als Mossos d’Esquadra (Policia de Catalunya) que obliguin a posar l’estanquera allà on no hi sigui, en una clara invasió de competències que obliga la policia catalana a fer la feina bruta que correspondria a les policies de l’Estat.

Gradualment, des de que torna a governar el PP, s’ha produït una intromissió cada cop més important de l’Estat en els assumptes interns de Catalunya. Ara, que de la feina d’empaitar heretges catalans, especialment alcaldes que no volen penjar l’estanquera, se n’ocupa la Lady Protectora Banderil, Soraya Sáenz de Santamaría, seria un bon moment que la virreina Llanos de Luna comencés a fer les maletes i tornar cap a casa, ja que la seva única feina a Catalunya ara està en mans de la Lady Protectora Banderil.

 

 

 

 

 

SORAYA SÁENZ DE SANTAMARÍA NOMBRADA LADY PROTECTORA BANDERIL POR EL CAUDILLO MARIANO RAJOY

 

 

La vicepresidenta del (des)Gobierno de (todas las) España(s) (y más allá) sigue acumulando poder. El (plasma)Presidente del Gobiernoespañol, Mariano (Max Headroom) Rajoy ha otorgado a la vicepresidenta el nuevo cargo de Lady Protectora Banderil que la hace responsable de "la bandera (española) y los símbolos nacionales (españoles)”. Es decir, será ella quien ahora se ocupará de los incumplimientos en el uso de la bandera y de perseguir los ayuntamientos (catalanes) que no cuelguen la estanquera como (el) Dios (de Rouco Varela) y la (Santa) Constitución mandan. De este trabajo hasta ahora ocupaba nuestra (nada) estimada (y muy pija)  virreina imperial, Llanos de Luna , que había denunciado muchos alcaldes catalanes, sin ningún éxito, todo hay que decirlo.

Desde ahora la Lady Protectora Banderil y vicepresidenta del Gobierno, Soraya Sáenz de Santamaría, con todos los recursos del Estado en sus manos intentará que los indígenas herejes de la colonia del noreste peninsular (conocida también como Catalunya) se sientan más españoles y lleven la estanquera incluso en los calzoncillos o las bragas (dependiendo de las preferencias íntimas de cada uno).

Según el decreto del Gobierno español, la Lady Protectora Banderil tiene el poder de ordenar a los Mossos (Policía de Catalunya) que obliguen a poner la estanquera allí donde no esté, en una clara invasión de competencias que obliga a la policía catalana a hacer el trabajo sucio que correspondería a las policías del Estado.

Gradualmente, desde que vuelve a gobernar el PP, se ha producido una intromisión cada vez más importante del Estado en los asuntos internos de Catalunya. Ahora, que del trabajo de perseguir herejes catalanes, especialmente alcaldes que no quieren colgar la estanquera, se ocupa la Lady Protectora Banderil, Soraya Sáenz de Santamaría, sería un buen momento que la virreina Llanos de Luna empezara a hacer las maletas y volver a casa, ya que suúnico trabajo en Catalunya ahora está en manos de la Lady Protectora Banderil.

2 comentaris:

Oliva ha dit...

ALGU SAP,SI AQUESTA SRA.,ES PARENTA D'UN "GENERALOTE·FRANQUISTA DEL MATEIX NOM?.

Jaume ha dit...

Si, entre d'altres coses el pare de la senyora vicepresidente va ser el responsable d'organitzar les últimes execucions del franquisme. Era el general José Antonio Sáenz de Santamaría, militar franquista de llarga i sinistra carrera.