4 d’abr. 2012

Israel sota amenaça

Israel sota amenaça



Abatut un terrorista al costat del mur


Soldats del Tzáhal van abatre un terrorista que intentava col•locar una càrrega explosiva al costat del mur que separa Gaza d'Israel. El terrorista va ser vist ajupit al costat del mur fent un forat, els soldats van provar d'allunyar-lo disparant i com que no feia cas el van abatre. Després van anar a buscar-lo. Van trobar-lo al costat d'un Kalashnikov AK-47 i tres artefactes explosius. Com se sol fer habitualment els explosius van ser detonats de manera controlada pels artificiers. Els grups terroristes palestins proven d'obrir forats amb explosius al mur per tal de poder fer incursions en territori israelià per segrestar soldats o cometre atemptats terroristes.


Un jove àrab ataca un jueu ultraortodox de 60 anys amb una destral


A Jerusalem, a prop de la Porta Schjem o Porta de Damasc, un jove àrab va atacar amb una destral un jueu ultraortodox de 60 anys que va resultar lleugerament ferit. L'agressor àrab va fugir a peu i la policia va iniciar la seca cerca. L'home de 60 anys es dirigia a la Ciutat Vella de Jerusalem a pregar. No és el primer incident d'aquestes característiques que s'ha produït: La setmana passada l'àrab Muhàmmad Shuman de 18 anys va ser jutjat per intentar assassinar a la soldat israeliana Iehudit Aharón al tramvia de Jerusalem clavant-li un ganivet al pit, a prop del cor i causar-li ferides en una mà. Shuman va ser detingut en un control de carretera. Shuman va al•legar que ho va fer perquè estava frustrat per la situació dels palestins i els controls exhaustius de l'encreuament de Qalandia. I provar d'assassinar aquesta noia israeliana ell creia que faria desaparèixer els controls. Aquest noi àrab hauria de buscar responsables dels mals dels palestins entre els dirigents àrabs, començant pels dirigents palestins.


Barghouti fa crides a una nova Intifada contra Israel des de la presó


El líder de Fatah, Marwan Barghouti va ser confinat en una cel•la en solitari per haver fet crides a una nova Intifada i a tallar tots els lligams amb Israel. Barghouti compleix cinc cadenes perpètues en una presó israeliana acusat d'ordenar una sèrie d'atemptats terroristes durant la segona Intifada. Romandrà empresonat en solitari durant una setmana i tindrà prohibida la cantina de la presó durant un mes. Segons Barghouti “l'experiència demostra que els palestins no tenen un soci per a la pau amb Israel”. Això ho diu un individu que va ordenar atemptats terroristes tot i que és cert, els palestins no volen la pau i crec que Israel hauria de tallar qualsevol lligam amb Fatah, Fatah no duraria ni una setmana, i Barghouti és dirigent de Fatah. Cisjordània acabaria en mans d'Hamàs. Crec que haurien d'enviar a aquest terrorista a casa seva i trencar qualsevol relació amb els palestins, tancant les fronteres. Molts palestins creuen la frontera i són assistits en hospitals israelians per metges israelians.


Detinguts tretze terroristes palestins a prop de Ramallah


Tretze terroristes que habitualment viuen al camp de refugiats Amari, a prop de Ramallah, per haver participat en un atac el dia 20 de gener contra soldats israelians en què no van haver-hi ferits però si un vehicle militar danyat. Entre els detinguts hi ha Salaj Barael, de 23 anys, guàrdia del servei d'emergències de la Mitja Lluna Roja, i el també treballador de la Mitja Lluna Roja Omar Abu Rwayyis, Abu Rwayyis, porter de l'equip olímpic de futbol palestí i membre d'Hamàs. Van usar AK-47 per atacar els soldats israelians, després van amagar aquests fusells en un edifici abandonat i finalment Abu Rwayyis va entregar les armes a Ahmet Hattav, també membre de la Mitja Lluna Roja, i aquest va donar les armes a Mansur Abbas, membre de la intel•ligència palestina i responsable de la seguretat de la Mitja Lluna Roja. Em sembla que la Mitja Lluna Roja té un seriós problema a Cisjordània, la neutralitat d'aquesta ONG està molt compromesa per les activitats d'alguns dels seus treballadors.


"Un atac amb míssils provocarà menys de 300 morts a Israel"


Segons una estimació dels oficials del Tzáhal si Israel patís un atac massiu coordinat amb míssils no superaria les 300 víctimes, xifra inferior a les 500 que va dir el ministre de defensa Ehud Barak. El supòsit exposat per un alt oficial de la Força Aèria israeliana és que es produís un atac coordinat massiu durant tres setmanes contra Israel amb milers de míssils disparats per Hezbolà des del Líban, l'exèrcit sirià, les organitzacions terroristes de Gaza i probablement la Guàrdia Revolucionària iraniana. El nombre de víctimes mortals estimat seria de 300, hi hauria centenars de persones ferides, les propietats i les infraestructures serien greument afectades. Aquesta és una estimació per l'any 2012 i en el futur aquestes estimacions s'hauran de canviar.














Israel bajo amenaza


Abatido un terrorista junto al muro


Soldados del Tzahal abatieron un terrorista que intentaba colocar una carga explosiva junto al muro que separa Gaza de Israel. El terrorista fue visto agachado junto al muro haciendo un agujero, los soldados intentaron alejarlo disparando y como no hacía caso el abatieron. Después fueron a buscarlo. Dieron con él junto a un Kalashnikov AK-47 y tres artefactos explosivos. Como se suele hacer habitualmente los explosivos fueron detonados de forma controlada por artificieros. Los grupos terroristas palestinos intentan abrir agujeros con explosivos en el muro para poder hacer incursiones en territorio israelí para secuestrar soldados o cometer atentados terroristas.


Un joven árabe ataca un judío ultraortodoxo de 60 años con un hacha


En Jerusalén, cerca de la Puerta Schjem o Puerta de Damasco, un joven árabe atacó con un hacha un judío ultraortodoxo de 60 años que resultó ligeramente herido. El agresor árabe huyó a pie y la policía inició la seca búsqueda. El hombre de 60 años se dirigía a la Ciudad Vieja de Jerusalén a orar. No es el primer incidente de estas características que se ha producido: La semana pasada el árabe Muhammad Shuman de 18 años fue juzgado por intentar asesinar a soldado israelí Yehuda Aarón al tranvía de Jerusalén clavándole un cuchillo en el pecho, cerca del corazón y causarle heridas en una mano. Shuman fue detenido en un control de carretera. Shuman alegó que lo hizo porque estaba frustrado por la situación de los palestinos y los controles exhaustivos del cruce de Qalandia. Y tratar de asesinar esta chica israelí él creía que haría desaparecer los controles. Este chico árabe debería buscar responsables de los males de los palestinos entre los dirigentes árabes, empezando por los dirigentes palestinos.


Barghouti hace llamamientos a una nueva Intifada contra Israel desde la cárcel


El líder de Fatah, Marwan Barghouti fue confinado en una celda en solitario por haber hecho llamamientos a una nueva Intifada ya cortar todos los lazos con Israel. Barghouti cumple cinco cadenas perpetuas en una cárcel israelí acusado de ordenar una serie de atentados terroristas durante la segunda Intifada. Permanecerá encarcelado en solitario durante una semana y tendrá prohibida la cantina de la cárcel durante un mes. Según Barghouti "la experiencia demuestra que los palestinos no tienen un socio para la paz con Israel". Esto lo dice un individuo que ordenó atentados terroristas aunque es cierto, los palestinos no quieren la paz y creo que Israel debería cortar cualquier vínculo con Fatah, Fatah no duraría ni una semana, y Barghouti es dirigente de Fatah.Cisjordania acabaría en manos de Hamás. Creo que deberían enviar a este terrorista en su casa y romper cualquier relación con los palestinos, cerrando las fronteras. Muchos palestinos cruzan la frontera y son asistidos en hospitales israelíes por médicos israelíes.


Detenidos trece terroristas palestinos cerca de Ramallah


Trece terroristas que habitualmente viven en el campo de refugiados Amari, cerca de Ramallah, por haber participado en un ataque el día 20 de enero contra soldados israelíes en el que no hubo heridos pero si un vehículo militar dañado. Entre los detenidos hay Salaj Barael, de 23 años, guardia del servicio de emergencias de la Media Luna Roja, y el también trabajador de la Media Luna Roja Omar Abu Rwayyis, Abu Rwayyis, portero del equipo olímpico de fútbol palestino y miembro de Hamás. Usaron AK-47 para atacar a los soldados israelíes, después escondieron estos fusiles en un edificio abandonado y finalmente Abu Rwayyis entregó las armas a Ahmet Hattav, también miembro de la Media Luna Roja, y éste dio las armas a Mansur Abbas, miembro de la inteligencia palestina y responsable de la seguridad de la Media Luna Roja. Me parece que la Media Luna Roja tiene un serio problema en Cisjordania, la neutralidad de esta ONG está muy comprometida por las actividades de algunos de sus trabajadores.


"Un ataque con misiles provocará menos de 300 muertos en Israel"


Según una estimación de los oficiales del Tzahal si Israel sufriera un ataque masivo coordinado con misiles no superaría las 300 víctimas, cifra inferior a las 500 que dijo el ministro de defensa Ehud Barak. El supuesto expuesto por un alto oficial de la Fuerza Aérea israelí es que se produjera un ataque coordinado masivo durante tres semanas contra Israel con miles de misiles disparados por Hezbolá desde el Líbano, el ejército sirio, las organizaciones terroristas de Gaza y probablemente la Guardia Revolucionaria iraní. El número de víctimas mortales estimado sería de 300, habría cientos de personas heridas, las propiedades y las infraestructuras serían gravemente afectadas. Esta es una estimación para el año 2012 y en el futuro estas estimaciones deberán cambiar.

 

2 comentaris:

Patric ha dit...

Lamento mucho todo lo que sucede entre Israel y grupos árabes más radicales en medio oriente..

Jaume C. i B. ha dit...

Desde hace unas semanas vienen produciéndose agresiones de este estilo. El otro día fue una chica soldado a la que apuñalaron y ahora ha sido este hombre. Es curioso porqué fue en esta época del año hace un año cuando fueron atacadas dos mujeres, una murió y otra resultó herida. Y no recuerdo si fue por esta época del año cuando mataron a aquella familia en Itamar.
Creo también que las ONG presentes en Gaza deberían replantearse su situación en la zona para no ser instrumentalizadas por Hamás.