9 d’abr. 2011

No hi ha un pam peper net

No hi ha un pam peper net



El dia 22 de maig se celebren eleccions municipals i autonòmiques. A Catalunya ja vam celebrar les autonòmiques el mes de novembre, el 22 de maig només haurem d'escollir els nostres representants municipals. D'aquest assumpte ja escriuré més endavant. A la Comunitat Valenciana tenen totes dues eleccions. El Partit Popular de la Comunitat Valenciana presenta una llista electoral a les eleccions autonòmiques amb tres imputats i sis implicats a diverses trames de corrupció començant pel candidat que encapçala la llista, l'actual president de la Generalitat Valenciana i candidat a la reelecció Francisco Camps. Aquesta és la llista dels imputats i implicats de la llista pepera valenciana:



Francisco Camps - President de la Generalitat Valenciana - Cas Gürtel


Vicente Rambla - Vicepresident del Consell - Cas Gürtel


Ricardo Costa - Ex secretari general - Cas Gürtel


David Serra - Vicesecretari d'organització del PPCV - Cas Gürtel


Yolanda García - Tresorera del PP valencià - Cas Gürtel


Milagrosa Martínez - Presidenta de les Corts Valencianes - Cas Gürtel


Sonia Castedo - Alcaldessa d'Alacant - Cas Brugal


Luís Díaz Alperí - Ex alcalde d'Alacant - Cas Brugal


Jorge Bellver - Regidor de Valencia - Cas Jardins de Monforte


Quan en el PP parlen de codis ètics i es presenten com a adalils contra la corrupció no tenen cap credibilitat, i Rajoy continua tocant el violí sense voler fer neteja, segurament el PP quan parla d'acabar amb la corrupció política no pensa en la corrupció que els afecta a ells, si haguessin de fer neteja potser es quedarien sense partit, però no sent capaços d'acabar amb la seva corrupció perden totalment la credibilitat. L'altre dia un periodista li va preguntar que n'opinava sobre la presència de Ricardo Costa a la llista electoral del PP valencià, Rajoy va preguntar “qui és Ricardo Costa?”. Rajoy no té cap autoritat en el PP, els seus subordinats – Camps – li fan tant de cas com a la gavina del logotip del partit.




No hay un palmo pepero limpio



El día 22 de mayo se celebran elecciones municipales y autonómicas. En Cataluña ya celebramos las autonómicas en noviembre, el 22 de mayo sólo tendremos que escoger nuestros representantes municipales. De este asunto ya escribiré más adelante. En la Comunidad Valenciana tienen ambas elecciones. El Partido Popular de la Comunidad Valenciana presenta una lista electoral a las elecciones autonómicas con tres imputados y seis implicados en varias tramas de corrupción empezando por el candidato que encabeza la lista, el actual presidente de la Generalitat Valenciana y candidato a la reelección Francisco Camps. Esta es la lista de los imputados e implicados de la lista pepera valenciana:



Francisco Camps - Presidente de la Generalitat Valenciana - Caso Gürtel Vicente Rambla - Vicepresidente del Consejo - Caso Gürtel


Ricardo Costa - Ex secretario general - Caso Gürtel


David Serra - Vicesecretario de organización del PPCV - Caso Gürtel Yolanda García - Tesorera del PP valenciano - Caso Gürtel


Milagrosa Martínez - Presidenta de las Cortes Valencianas - Caso Gürtel Sonia Castedo - Alcaldesa de Alicante - Caso Brugal Luis Díaz Alperi - Ex alcalde de Alicante - Caso Brugal


Jorge Bellver - Concejal de Valencia - Caso Jardines de Monforte


Cuando en el PP hablan de códigos éticos y se presentan como adalides contra la corrupción no tienen ninguna credibilidad, y Rajoy sigue tocando el violín sin querer hacer limpieza, seguramente el PP cuando habla de acabar con la corrupción política no piensa en la corrupción que les afecta a ellos, si tuvieran que hacer limpieza quizás se quedarían sin partido, pero no siendo capaces de acabar con su corrupción pierden totalmente la credibilidad. El otro día un periodista le preguntó que opinaba sobre la presencia de Ricardo Costa en la lista electoral del PP valenciano, Rajoy preguntó "quién es Ricardo Costa?". Rajoy no tiene ninguna autoridad en el PP, sus subordinados - Campos - le hacen tanto caso como la gaviota del logotipo del partido.

3 comentaris:

Patric ha dit...

No hay cosa que deteste más que personas que están involucradas en casos de corrupción se presenten como candidatos a cargos de representación pública.

Jaume C. i B. ha dit...

Tengo la sensación que en el PP de Valencia han llegado a tal grado de corrupción que si decidieran sacar de las listas a todos los corruptos no se presentaría ni la gaviota.

Patric ha dit...

Muy gracioso..