7 de febr. 2011

S'aprofiten de les víctimes del terrorisme

S'aprofiten de les víctimes del terrorisme

L'organització Veus contra el Terrorisme va convocar una manifestació dissabte passat a Madrid a la que va assistir l'eurodiputat del Partit Popular Jaime Mayor Oreja que no va decebre a la concurrència quan va declarar que "el Govern està especificant una mentida que acabarà amb la no dissolució d'ETA i la seva presència en els Ajuntaments", és a dir, res de nou en el que ja s'ha convertit en una mena de mantra de l'ala ultra del PP que encara no ha assumit la derrota de 2004.

I ha aparegut el patètic Francisco José Alcaraz, que va ser anys enrere president de l'AVT, a la que va acabar convertint en un apèndix del Partit Popular, i que va deixar el càrrec, i sembla que també l'organització, ara ha muntat una altra organització, la VCT, i veig que continua usant aquesta organització de la mateixa manera que va fer amb l'AVT. Alcaraz va acusar el govern d'estar “desenvolupant un projecte amb Batasuna per que aquesta formació pugui seguir a les institucions”.
Segons la notícia a aquesta manifestació va assistir el més granat de la caspa: l'ex presidenta del PP basc, María San Gil; el president de DENAES, Santiago Abascal; els eurodiputats populars Teresa Jiménez Becerril i Alejo Vidal-Quadras y l'alcaldessa de Lizarza, Regina Otaola.
El millor de cada casa per seguir fent demagògia al voltant del terrorisme. Que farà el PP si desapareix ETA?. Doncs, si ETA deixés d'existir s'hauran d'inventar una ETA per no haver de jubilar a tota aquesta patuleia d'aprofitats amb carnet del PP que viuen d'usar a les víctimes del terrorisme en benefici propi i del partit.
Fotos: La primera imatge correspon al Diario de Sevilla. (30/01/2000). L’eurodiputat Mayor Oreja fa uns anys es mostrava disposat a parlar amb ETA, era quan era ministre de l’Interior durant el govern del PP presidit per José María Aznar, el mateix que es referia a ETA com Moviment Basc d’Alliberament Nacional. Ara que no governen acusen a altres de negociar amb ETA, el que ells van fer i van estar disposats a fer.
La segona imatge correspon a Francisco José Alcaraz, llavors president de l’AVT en una de tantes manifestacions organitzades contra les negociacions del govern amb ETA. En aquesta imatge el podem veure xerrant amb el feixista Ynestrillas.


Se aprovechan de las víctimas del terrorismo

La organización Voces contra el Terrorismo convocó una manifestación el pasado sábado en Madrid a la que asistió el eurodiputado del Partido Popular Jaime Mayor Oreja que no decepcionó a la concurrencia cuando declaró que "el Gobierno está especificando una mentira que acabará con la no disolución de ETA y su presencia en los Ayuntamientos ", es decir, nada nuevo en lo que ya se ha convertido en una especie de mantra del ala ultra del PP que aún no ha asumido la derrota de 2004. Y ha aparecido el patético Francisco José Alcaraz, que fue años atrás presidente de la AVT, a la que acabó convirtiéndose en un apéndice del Partido Popular, y que dejó el cargo, y parece que también la organización, ahora ha montado otra organización, la VCT, y veo que sigue usando esta organización de la misma manera que hizo con la AVT. Alcaraz acusó al gobierno de estar "desarrollando un proyecto con Batasuna para que esta formación pueda seguir a las instituciones". Según la noticia a esta manifestación asistió lo más granado de la caspa: el ex presidenta del PP vasco, María San Gil, el presidente de DENAES, Santiago Abascal, los eurodiputados populares Teresa Jiménez Becerril y Alejo Vidal-Quadras y la alcaldesa de Lizarza, Regina Otaola. Lo mejor de cada casa para seguir haciendo demagogia en torno al terrorismo. Que hará el PP si desaparece ETA?. Pues, si ETA dejara de existir deberán inventar una ETA para no tener que jubilar a toda esta patulea de aprovechados con carnet del PP que viven de usar a las víctimas del terrorismo en beneficio propio y del partido. Fotos: La primera imagen corresponde al Diario de Sevilla. (30/01/2000). El eurodiputado Mayor Orea hace unos años se mostraba dispuesto a hablar con ETA, era cuando era ministro del Interior durante el gobierno del PP presidido por José María Aznar, el mismo que se refería a ETA como Movimiento Vasco de Liberación Nacional. Ahora que no gobiernen acusan a otros de negociar con ETA, lo que ellos hicieron y estuvieron dispuestos a hacer. La segunda imagen corresponde en Francisco José Alcaraz, entonces presidente del AVT en una de tantas manifestaciones organizadas contra las negociaciones del gobierno con ETA. En esta imagen lo podemos ver charlando con el fascista Ynestrillas.