26 de des. 2010

Van enviar a la mort al seu fill disminuït psíquic

Van enviar a la mort al seu fill disminuït psíquic

Uns soldats del Tsahal que patrullaven al voltant de l'assentament del Beit van detectar la presència d'un individu que es dirigia cap aquella localitat actuant d'una manera sospitosa, semblava que anava borratxo i van procedir a arrestar-lo. Els soldats van adonar-se que el noi al que havien arrestat patia alguna malaltia mental. El jove palestí va ser interrogat i va confessar que la seva pròpia família l'havia enviat en direcció a l'assentament del Beit apuntant-lo amb una pistola amb la idea que els soldats israelians que vigilen l'àrea el matessin pensant que era un terrorista. Una patrulla va trobar quatre membres d'aquesta família tan "amorosa" que intentaven escapar de la zona. No és la primera vegada que Hamàs usa a disminuïts psíquics per perpetrar atemptats en connivència amb les famílies dels suïcides, però en aquest cas va ser un intent de la família del noi d'intentar lliurar-se d'ell introduint-lo en un assentament i amb la idea que fos confós amb un terrorista, cosa que el noi no era, pensant que els soldats israelians l'abatrien només el veiessin, però el van capturar viu.

Enviaron a la muerte a su hijo disminuido psíquico

Unos soldados del Tsahal que patrullaban alrededor del asentamiento del Beit detectaron la presencia de un individuo que se dirigía hacia esa localidad actuando de una manera sospechosa, parecía que iba borracho y procedieron a arrestarlo. Los soldados se dieron cuenta de que el chico al que habían arrestado padecía alguna enfermedad mental. El joven palestino fue interrogado y confesó que su propia familia lo había enviado en dirección al asentamiento del Beit apuntándole con una pistola con la idea de que los soldados israelíes que vigilan el área lo mataran pensando que era un terrorista. Una patrulla encontró cuatro miembros de esta familia tan "amorosa" que intentaban escapar de la zona. No es la primera vez que Hamás usa a disminuidos psíquicos para
perpetrar atentados en connivencia con las familias de los suicidas, pero en este caso fue un intento de la familia del chico de intentar librarse de él introduciéndolo en un asentamiento y con la idea de que fuera confundido con un terrorista, lo que el chico no era, pensando que los soldados israelíes al abatir sólo lo vieran, pero fue capturado vivo.