15 d’oct. 2014

MIGUEL ÁNGEL RODRÍGUEZ DIU QUE AL PRESIDENT MAS "LO QUE LE FALTA ES UN FUSILAMIENTO"

MIGUEL ÁNGEL RODRÍGUEZ DIU QUE AL PRESIDENT MAS "LO QUE LE FALTA ES UN FUSILAMIENTO"

 

L’exportàveu del Govern del PP durant el Govern d'Aznar, conegut per dir bajanades com "si (la Constitución) fuera mujer, se pondría de largo, y si fuera ciudadano, iría a votar", com si visqués en un país on les dones majors de 18 anys no puguessin votar, s'ha despenjat amb les següents declaracions sobre el President Mas "el que li falta és un afusellament, llavors estaria fantàstic". Susanna Griso, conductora del programa Espejo Público, d'Antena 3 no ha estat capaç de dir res més que "¡que bruto eres!".

El nivell dels mitjans de comunicació en general, inclosos els catalans, és molt baix, però el nivell dels mitjans de comunicació espanyols està enterrat en els fems.

Si s'organitza una tertúlia per tractar un tema hauria de ser normal que els mitjans convidessin tertulians de totes les sensibilitats però els mitjans espanyols només posen a les seves tertúlies sobre Catalunya els tertulians (en algun cas, tontulians) més anticatalans i més guillats que poden trobar pels abocadors del periodisme escombraries de les Espanyes.

Declaracions d’aquesta mena són habituals en les línies editorials dels mitjans de comunicació espanyols (i d’alguns dirigents polítics espanyolistes) que, com els seus antecessors dels segles XIX i XX creuen que tot es soluciona matant gent.

Si, ara mateix un català o basc, sigui ciutadà, periodista o polític afirmés que “Rajoy es mereix que el matin”, l’autor de la frases passaria immediatament a disposició judicial, pels nacionalistes espanyols surt gratis amenaçar presidents de la Generalitat, Lehendakaris, a bascos i catalans.

Vull recordar que un 15 d’octubre de 1940 el President de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys va ser assassinat pels militars feixistes espanyols. Companys va ser detingut per la Gestapo i entregat als feixistes espanyols que el van traslladar primer a Madrid i després a Barcelona, on va ser jutjat sumaríssimament i afusellat pels militars feixistes espanyols al Castell de Montjuïc un 15 d’octubre de 1940.

Ja es greu que l’Estat no hagi anul·lat la sentència d’un judici sense cap garantia, que l’actual Govern espanyol pertanyi a un partit fundat pels feixistes que van assassinar el President Companys, però encara és més vomitiu que una part important dels mitjans espanyols emparin, donin veu i aplaudeixin les opinions de personatges com Miguel Ángel Rodríguez (exportàveu del Govern del PP en temps d’Aznar), Federico Jiménez Losantos (fill d’un alcalde franquista i durant molts anys estrella de la ràdio de l’Església catòlica espanyola (COPE) o Hermann Tertsch (fill d’un oficial de les SA nazis refugiat a l’Espanya de Franco).

 


 

 

Altres desvaris de Miguel Ángel Rodríguez

Vídeo: MIGUEL ÁNGEL RODRÍGUEZ, EL INDEPENDENTISTA IMPOSIBLE


 

 

 

 

MIGUEL ÁNGEL RODRÍGUEZ DICE QUE AL PRESIDENTE MAS " LO QUE LE FALTA ES UN FUSILAMIENTO"

 

El exportavoz del Gobierno del PP durante el Gobierno de Aznar, conocido por decir tonterías como "si (la Constitución) fuera mujer, se pondría de largo, y si fuera ciudadano, iría a votar", como si viviera en un país donde las mujeres mayores de 18 años no pudieran votar, se ha descolgado con las siguientes declaraciones sobre el Presidente Mas "lo que le falta es un fusilamiento, entonces estaría fantástico". Susanna Griso, conductora del programa Espejo Público, de Antena 3 no ha sido capaz de decir nada más que "¡que bruto eres!".

El nivel de los medios de comunicación en general, incluidos los catalanes, es muy bajo, pero el nivel de los medios de comunicación españoles está enterrado en el estiércol.

Si se organiza una tertulia para tratar un tema debería ser normal que los medios invitaran tertulianos de todas las sensibilidades pero los medios españoles sólo ponen a sus tertulias sobre Catalunya a los tertulianos (en algún caso, tontulianos) más anticatalanes y más locos que pueden encontrar por los vertederos del periodismo basura de las Españas.

Declaraciones de este tipo son habituales en las líneas editoriales de los medios de comunicación españoles (y de algunos dirigentes políticos españolistas) que, como sus antecesores de los siglos XIX y XX creen que todo se soluciona matando gente.

Si, ahora mismo un catalán o vasco, sea ciudadano, periodista o político afirmara que "Rajoy se merece que lo maten", el autor de la frases pasaría inmediatamente a disposición judicial, pero a los nacionalistas españoles sale gratis amenazar presidentes de la Generalitat, Lehendakaris , a vascos y catalanes.

Quiero recordar que un 15 de octubre de 1940 el Presidente de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys fue asesinado por los militares fascistas españoles. Companys fue detenido por la Gestapo y entregado a los fascistas españoles que lo trasladaron primero a Madrid y después a Barcelona, donde fue juzgado sumaríamente y fusilado por los militares fascistas españoles en el Castillo de Montjuïc un 15 de octubre de 1940.

Ya es grave que el Estado no haya anulado la sentencia de un juicio sin ninguna garantía, que el actual Gobierno español pertenezca a un partido fundado por los fascistas que asesinaron al presidente Companys, pero todavía es más vomitivo que una parte importante de los medios españoles amparen, den voz y aplaudan las opiniones de personajes como Miguel Ángel Rodríguez (ex portavoz del Gobierno del PP en tiempos de Aznar), Federico Jiménez Losantos (hijo de un alcalde franquista y durante muchos años estrella de la radio de la Iglesia católica española (COPE) o Hermann Tertsch (hijo de un oficial de las SA nazi refugiado en la España de Franco).

2 comentaris:

Oliva ha dit...

DONCS "COLLONUT"..."ESTAN DE LOS NERVIOS",TU. AIXO VOL DIR QUE ANEM PEL CAMI CORRECTA,RESPECTA A LA GRISO,ES PER SUCARI PA,O SERA QUE VIURE ENTRE AQUESTA CADELLADA MADRILENYA,LA FET "TONTA DEL CUL"?.

Jaume ha dit...

Veig que molts catalans que van a treballar a Madrid, especialment en mitjans de comunicació, fan el que sigui per fer-se perdonar el pecat de ser catalans, i la Griso en seria un exemple.
Si encara tingués una mica d'orgull li hauria d'haver exigit que demanés disculpes per dir aquestes paraules i després fer-lo fora del plató, però ha preferit riure-li la "gràcia".
Miguel Ángel Rodríguez és d'aquelles persones que viu de dir bajanades, i ja ho era quan era portàveu del Govern Aznar.