24 de maig 2009

La piscina inMunda




Hi ha persones que creuen que estan per sobre dels altres i per sobre de la llei, alguns fins i tot creuen que ells són la llei, i això succeeix quan ningú gossa parar-li els peus. L'exemple seria a Espanya el director del diai El (in)Mundo, Pedro J. Ramírez. Qualsevol mitjà que hagués fet el que ha fet El (in)Mundo en temes com el judici de l'11-M hauria sigut sancionat amb duresa. A El (in)Mundo i al seu director Pedro J. Ramírez se li ha permés actuar amb total impunitat. Un exemple seria el cas de la piscina que aquest individu té en la seva casa de Mallorca. Les autoritats sabien de l'existència d'aquesta piscina que incompleix la llei de costes. De no ser la piscina de Ramírez ja l'haurien enderrocat però van arribar a un acord pel qual aquesta piscina seria d'ús públic. Aquest acord no ha sigut acomplert pel periodista de les camises horteres. Ell va demandar a un grup que per protestar va banyar-se en la piscina amb l'argument que els grups que protesten contra la seva piscina són una colla de terroristes i batasuns. Res més lluny de la realitat. Ramírez fent servir les seves influències per aconseguir que la Justícia condemnés a un dels principals activistes contra la seva piscina a pagar una multa de 200 euros per "coaccionar psicològicament" al pobre Pedro J. Ramírez. Quina barra. Però ara l'Audiència Nacional ha sentenciat que Pedro J. va voler "camuflar" la concessió de la piscina. Pedro J. sempre ha volgut obviar que fa uns quatre anys els govern socialista ve redactar una ordre ministerial que l'afavoria i sempre ha "denunciat" que tot l'assumpte era un atac contra la seva persona. Pedro J. té la cara de ciment armat.







Hay personas que creen que están por sobre de los otros y por sobre de la ley, algunos incluso creen que ellos son la ley, y eso sucede cuando nadie se atreve pararle los pies. El ejemplo sería en España el director del diario El (in)Mundo, Pedro J. Ramírez. Cualquier medio a que hubiese hecho el que ha hecho El (in)Mundo en temas como el juicio del 11-M habría sido sancionado con dureza. Al (in)Mundo y a su director Pedro J. Ramírez se le ha permitido actuar con total impunidad. Un ejemplo sería el caso de la piscina que este individuo tiene en su casa de Mallorca. Las autoridades sabían de la existencia de esta piscina que incumple la ley de costas. De no ser la piscina de Ramírez ya la habrían habrían pero llegaron a un acuerdo por el que esta piscina sería de uso público. Este acuerdo no ha sido cumplido por el periodista de las camisas horteras. Él demandó a un grupo que por protestar bañóse en la piscina con el argumento que los grupos que protestan contra su piscina son una pandilla de terroristas y batasunos. Nada más lejos de la realidad. Ramírez haciendo servir sus influencias por conseguir que la Justicia condenase a uno de los principales activistas contra su piscina a pagar una multa de 200 euros por "coaccionar psicológicamente" al pobre Pedro J. Ramírez. Cuál barra. Pero ahora la Audiencia Nacional ha sentenciado que Pedro J. quiso "camuflar" la concesión de la piscina. Pedro J. siempre ha querido obviar que hace unos cuatro años los gobierno socialista viene redactar una orden ministerial que le favorecía y siempre ha "denunciado" que todo el asunto era un ataque contra su persona. Pedro J. tiene la cara de cemento armado.

3 comentaris:

Patric ha dit...

Crec que l'important és que el Tribunal ha restablert l'ús públic de la piscina ubicada al costat del xalet del director del diari el Món, Ramírez, i restablir així el domini i ús públic de les costes. L'important és que es compleixi el que ha dictaminat el Tribunal o si no no serveix de res el que ha resolt.

Cristina ha dit...

espero que li facin endarrocar la piscina!!

Jaume C. i B. ha dit...

Si fossim tu o jo, Cristina, ja ens haurien enderrocat la piscina i la casa, però al Pedrojeta sembla que les lleis no van amb ell. Jo també espero que li enderroquin.